نه دوست عزیز بیلد 7600 هست و 32 بیتی
نه دوست عزیز بیلد 7600 هست و 32 بیتی
دوست عزيز 2000 هزار بار توضيح داديم و شما اگر جستجو ميكرديد مشكلتون حل ميشد
به دليل شكايت اتحاديه اروپا از مايركروسافت و محكوم شدن اين شركت در دادگاه مايكروسافت از اين پس بايد دو نسخه از ويندوز خود رو منتشر كنه .. نسخه اروپا و امريكا .. در نسخه اروپا مولتي مديا وجود نداره .. پس با اين حساب الان شما نسخه اروپا رو سيستمتون نصب شده و اين ربطي به خنگي و مايكروسافت نداره
باز هم سوالي بود در خدمتيم![]()
عه! من اینو از p30world گرفتما ...اینطوری که تو سایت گفته کلاً ورژن 22 october اینطوریه حرفیم از نسخه اروپاییش نزده مطمئنی نسخه فاینالش آمریکایی داره؟من ان ریتیلو میگما این فاینالشه شاید اون آر تی ام رو آمریکاییا با مدیا دارن
به هرحال خوشحالم اتحادیه اروپا ازش شکایت کردن دلم میخواد هرچه زودتر حکومت این شرکت بیخودی و تکراری به پایان برسه خدا یعنی روزی میشه لینوکس تمام بازیها و نرم افزارا روش اجرا بشه... واقعاً سیستم عامل یباییه یه کلیپایی ازش دیدم دیوونشم ولی حیف سازگاری کمی داره![]()
دوست عزیز 2000 بارت پیشکش خودت من یه بارشم پیدا نکردم اگه راس میگی یه لینکم از گفته ات بهمون بده وگرنه خالیبندی موقوف جانم!دوست عزيز 2000 هزار بار توضيح داديم و شما اگر جستجو ميكرديد مشكلتون حل ميشد![]()
دو نسخه وجود داره
Ultimate N - به معناي نسخه اروپايي هستش
ویندوز 7 سری N مدیا پلیر و سایر قسمت های مولتی مدیا ویندوز را ندارد! وشما احتمالا نسخه اي با نام Windows 7 Ultimate N رو داريد ..
تا اونجايي كه من ميدونم قبلا هم نسخه فاينال 7600 rtm به منتشر شده بود در نت منتها اين نسخه 22 اكتبر فروش رسمي مايكروسافت محسوب ميشه و هيچ فرقي با هم ندارند
اگه به سايتهاي تورنت معتبر سر بزنيد متوجه ميشيد كه اكثرا نسخه build 7600 رو كامل ميدونند
در مورد لينوكس هم حرف خاصي ندارم سليقه ايه ديگه![]()
قربونت برم بنده نگفتم دوستان گفتند و من اتفاقا تو همين انجمن هم خوندم .. مشكلي داري بريم بيرون دادا21::
![]()
مشکل کجای بابا ما که چاکرتیم
مسئله اینه که خودت میگی من گفتم نه بقیه گفتن میگی گفتی دوهزار بارم گفتی ضمناً من این تاپیک بی دروتخته رو ده صفحشو خوندم چون پست قبلم مال ده صفحه پیش بود و آقایون فعال جوابی ندادن پس ازم توقع نداشته باش 300 صفحه رو تا آخر بخونم مشکلم داشتیم تموم شد دادا
آخرش جواب اصلیمو ندادی این ویندوز سون 22 اکتبر ریتیلا همشون بدون مدیا هستن یا نسخه با مدیاشم هس؟؟؟
توضیح در ویرایش: انگار منظورمو نگرفتی میگم اونی که رسماً سایت ماکروساقت میفروشه کدومه؟!
Last edited by dashmojtaba; 29-11-2009 at 18:35.
اول این گل خدمت شما
حکومت این شرکت هیچ وقت از بین نمیره!!! اصلا شما شرکت مایکروسافت رو میشناسین و این که تو کدوم کشوره؟ و اینکه تاریخش چی بود و به کجا رسید!؟
دسوت عزیز این لینوکسی هم که میگید سازگاری کمی داره - سوال من اینه که, خداییش تا حالا لینوکس دیدی؟؟؟ آخه سیستم عامل لینوکس با ابتدایی ترین سخت افزارها هم جواب میده.
از گلی که دادی ممنون شما خودت گلی
من لینو کس ندیدم ! سخت افزارشم کاری ندارم !
ولی با خیلی از بازیا مشکل داره به خاطر تبلیغه که ویندوزو سریع همه باهاش میسازن به نظرم ویندوز مثل جومونگ چیز مسخره ایه و طرفدارا و مدافعاشم مثل هوادارای جومونگن حالا خودت تا آخرشو بخون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)