تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 284 از 1135 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

بازم یک مشکل وجود داره که :

توی یک منطقه ( حتی یک کوچه) 2 نفر از یک شرکت سرویس گرفتن ، یکی میگه عالیه و یکیش میگه افتضاحه.

منم خودم از شاتل راضیم ولی کلی منظورم بود.

هرچی بیشتر رقابت کنه ،نهایتا بنفع مشتری هست.
    زمانی که تو یک منطقه این مورد پیش میاد بدون شک باید بریم adsl statistics روی مودم هر دو نفر رو با هم مقایسه کنیم. نکته مهم کمتر بودن line attenuation و بالاتر بودن SNR هست. به احتمال قریب به یقین اختلاف فاحشی تو این دو مورد بین دو مودم شخص راضی و شخص ناراضی باید ببینیم.

در آغاز فعالیت T@RAN€H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    یه جایی این دورو ورا

پيش فرض

فکر میکنم آسیاتک و ارم نت و جا انداختید !!

اگه نباشه جاش خالی می مونه bida's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام

من قبلا از پارس آنلاین اشتراک داشتم که اصلا راضی نبودم ( تو همین تاپیک پست هام هست روزانه سرعت دانلود 80 به بالا ولی شبانه که اصل کاری بود تو این ماه آخر اشتراکم عملا قطع بود و حتی کانکت هم نمی شدم. و اگر وصل می شد بالای 6-7 نمی رفت)

شاتل هم که همسایمون داذه و اصلا راضی نیست ( مشکل اونم دقیقا شبانه هست)

حالا من بین انتخاب همیار نت و ماتریکس موندم. راستش از همیار نت چیز زیادی نشنیدم و لی مثل اینکه از ماتریکس بچه ها راضی هستن. تو سایتاشون قیمت ماتریکس از همیار بیشتره ولی فکر کنم سرویس بهتری میده.

حالا سوال من اینه : من مهمترین چیز برام دانلود شبانه هست چون تو روز خونه نیستم و شبی هم بتونم 500-600 مگ داون کنم برام کافیه. اهل بازی آنلاین و ... اینا هم نیستم و مهمترین چیز برام ئانلود هست. با این شرایط چه سرویسی از ماتریکس بهتره بگیرم.؟ و سرعت داونلود شبانه ماتریکس برا همه سرعت ها یکسانه یا تفاوت داره چون مثلا برای پارس آنلاین اون اولاش فرق زیادی بین سرعت 128 و 256 تو شبانه نبود می خواستم بدونم که کلا با این شرایط چی رو پیشنهاد می کنید؟

راستی این قیمت هایی که تو سایت ماتریکس زده با احتساب هزینه رانژه و ... هست یا اونام جداست؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام

من قبلا از پارس آنلاین اشتراک داشتم که اصلا راضی نبودم ( تو همین تاپیک پست هام هست روزانه سرعت دانلود 80 به بالا ولی شبانه که اصل کاری بود تو این ماه آخر اشتراکم عملا قطع بود و حتی کانکت هم نمی شدم. و اگر وصل می شد بالای 6-7 نمی رفت)

شاتل هم که همسایمون داذه و اصلا راضی نیست ( مشکل اونم دقیقا شبانه هست)

حالا من بین انتخاب همیار نت و ماتریکس موندم. راستش از همیار نت چیز زیادی نشنیدم و لی مثل اینکه از ماتریکس بچه ها راضی هستن. تو سایتاشون قیمت ماتریکس از همیار بیشتره ولی فکر کنم سرویس بهتری میده.

حالا سوال من اینه : من مهمترین چیز برام دانلود شبانه هست چون تو روز خونه نیستم و شبی هم بتونم 500-600 مگ داون کنم برام کافیه. اهل بازی آنلاین و ... اینا هم نیستم و مهمترین چیز برام ئانلود هست. با این شرایط چه سرویسی از ماتریکس بهتره بگیرم.؟ و سرعت داونلود شبانه ماتریکس برا همه سرعت ها یکسانه یا تفاوت داره چون مثلا برای پارس آنلاین اون اولاش فرق زیادی بین سرعت 128 و 256 تو شبانه نبود می خواستم بدونم که کلا با این شرایط چی رو پیشنهاد می کنید؟

راستی این قیمت هایی که تو سایت ماتریکس زده با احتساب هزینه رانژه و ... هست یا اونام جداست؟

من زیاد شبانه دانلود ندارم اما هر موقع داشتم راضی بودم. سرعت شبانه ماتریکس بستگی به سرعتی داره که خریداری میکنید یعنی 1024 بهتره اگه شبانه دانلود داری. هزینه رانژه هم جداست.

5. این کاربر از bunnybug بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

بعد سرعت شبانه ماتریکس به همون اندازه سرعت اسمی خط هست مثلا برا 128 ، 16 یا برای 256 ، 32 کیلو بایت یا اینکه شبا کمتر ( بیشتر) میشه ؟ منظورم اینه که افت سرعت شبانش چقدر هست از همون مقداری که بر طبق قرارداد باید بدن کمتر میشه یا دقیقا همونو می دن ؟

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

بعد سرعت شبانه ماتریکس به همون اندازه سرعت اسمی خط هست مثلا برا 128 ، 16 یا برای 256 ، 32 کیلو بایت یا اینکه شبا کمتر ( بیشتر) میشه ؟ منظورم اینه که افت سرعت شبانش چقدر هست از همون مقداری که بر طبق قرارداد باید بدن کمتر میشه یا دقیقا همونو می دن ؟
    من شبانه زیاد دانلود دارم تقریبا هر شب
    با سرویس 512 سرعت شبانه 65-50 هستش و با سرویس 1024 سرعت روی 70 اینا

8. این کاربر از ardalan_zapata بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از هميارنت ميتونيم بصورت مستقيم خريد كنيم يا بايد از شركتهايي كه نماينده اون هستن خريد كرد

پروفشنال irainian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    persia

پيش فرض

دوستان ارم نت وضعیت دانلود شبانش و پینگش چطور هست ؟

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان ارم نت وضعیت دانلود شبانش و پینگش چطور هست ؟
    ارم نت کلا همه چی رو رویه 2 مگ میبنده چه 128 و چه 2 مگ شبانه هم من امتحان نکردم ولی شنیدم بر میگرده رو قرار داد پینگش هم خوبه

تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

ارم نت سایتی نداره بشه تعرفه هاشو دید؟

راستی کسی هست تجربه کار با همیار رو داشته باشه ، قیمت هاش از ماتریکس کمتره ولی من شک دارم که نکنه خدمات دهی خیلی خوب نباشه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •