تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 502 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

آخر فروم باز anon85's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

کدشو باید از کجا گیر آورد و وارد کرد؟
    چون پشت لپ تاپ که کدی با توجه به مثال خودش وجود نداره!
    سلام،
    اين لينك همون طور كه از اسمش پيداس بهتون مي گه كه چه مدت از وارانتي تون مونده و مهم تر از اون اگه لپ تاپتون ريفر باشه متوجه مي شين...
    شما دو جور مي تونين چك كنين؛
    اگه به اين عكس دقت كنين:

1. توي قسمتي كه نوشته Automatic Product Detection & Warranty Check، زيرش رو Start Detection كليك كنين تا خود سايت اطلاعات لازم رو از روي دستگاهتون پيدا كنه و نتيجه شو بهتون بگه؛ (اين روش طبيعتا وقتي جواب مي ده كه شما با لپ تاپتون انجامش بدين...)
    2. زير ستون Manual Warranty Check شما به صورت دستي 3 مورد Country، Serial number، Product number رو وارد كنين؛

تو قسمت Country مي بينين كه اثري از مملكت گل و بلبل نيس؛ معمولا لپ تاپ هاي تو بازار ايران به سفارش كشور دوست و برادر امارات هستش كه در اين صورت انتخاب شما مي شه United Arab Emirates.
    البته اگه يه نگاهي به كارتن لپ تاپتون بندازين، معمولا روش كشور سفارش دهنده به اضافه Serial number، Product number نوشته شده:

Last edited by anon85; 19-01-2011 at 04:43.

2. 2 کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزیزی که 3140 ندارن و همینجوری میان و در موردش نظر منفی میدن :
    من یک ماهه که 3142 دارم که همون 3140 با رنگ سفید هستش از نظر کانفیگ و نسبت قیمت به کانفیگ و دیزاین هیچ رقیبی نداره و از نظر مشکلاتی که دوستان میگن مثل گرما وووو .... من که هیچ مشکلی ندیدم .
    از هر نظر عالیه و به نظر من تا 1100 بهترین انتخابه .
    سپاس

آخر فروم باز water_lily_2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام
    با وضعيت تحريم، گارانتي اين لپ تاپ به چه صورت هست. من مي خواهم 3120 بخرم آيا ارزش داره يا نه.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

قابل توجه دوستان عزیزی که 3140 ندارن و همینجوری میان و در موردش نظر منفی میدن :
    من یک ماهه که 3142 دارم که همون 3140 با رنگ سفید هستش از نظر کانفیگ و نسبت قیمت به کانفیگ و دیزاین هیچ رقیبی نداره و از نظر مشکلاتی که دوستان میگن مثل گرما وووو .... من که هیچ مشکلی ندیدم .
    از هر نظر عالیه و به نظر من تا 1100 بهترین انتخابه .
    سپاس
    قیمتش پایینتره عزیز من.اگه طرف بخواد 1100 بده میره 3150 میگیره که بدون شک بهتره.هم فینگر پرینت داره و هم رم 6 گیگ.که رمش با عث افزایش قدرت کارت گرافیک هم میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

با تشکر از جوابهای سریع و به موقع دوستان، من ویندوز لپ تاپم رو بصورت home prem نصب کردم و بدون اینکه هیچ کاری انجام بدم خودش بصورت اورجینال شناخته شد.

فقط الان یه مشکل دارم و اون در مورد بعضی از درایوراشه که نشناخته..یکیش اینه:
    PCI Simple Communications Controllers

یکی دیگه هم مربوط به کارت ریدرشه احتمالاً.(چون Unkown هستش)
    البته دکمه های مربوط به کم و زیاد کردن نور دسنگاه و تنظیم صداها و ... هم کار نمیکنه.
    از خود سایت hp هر درایوری بود دانلود کردم ولی جواب نداد..

همچنین نرم افزار خود hp رو هم دانلود و نصب کردم ولی نمی دونم چرا کامل نیس و به این شکله که می بینید:

همونطور که در بالای صفحه می بینید دو بخش Mediasmart و Pc discovery نیس...اینارو از کجا باید بیارم؟
    ممنون..
    Last edited by saeed-vaio; 19-01-2011 at 23:17.

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

سلام
    با وضعيت تحريم، گارانتي اين لپ تاپ به چه صورت هست. من مي خواهم 3120 بخرم آيا ارزش داره يا نه.
    سلام،
    hp گارانتي قوي (مثل دل و سوني) تو ايران نداره؛
    حالا شما اگه بتونين يه گارانتي شركتي خوب بگيري چه بهتر.
    اگه نه كه ایران اچ پی يا مای اچ پی...

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    here & there

پيش فرض

با تشکر از جوابهای سریع و به موقع دوستان، من ویندوز لپ تاپم رو بصورت home prem نصب کردم و بدون اینکه هیچ کاری انجام بدم خودش بصورت اورجینال شناخته شد.

فقط الان یه مشکل دارم و اون در مورد بعضی از درایوراشه که نشناخته..یکیش اینه:
    PCI Simple Communications Controllers

یکی دیگه هم مربوط به کارت ریدرشه احتمالاً.(چون Unkown هستش)
    البته دکمه های مربوط به کم و زیاد کردن نور دسنگاه و تنظیم صداها و ... هم کار نمیکنه.
    از خود سایت hp هر درایوری بود دانلود کردم ولی جواب نداد..

همچنین نرم افزار خود hp رو هم دانلود و نصب کردم ولی نمی دونم چرا کامل نیس و به این شکله که می بینید:

همونطور که در بالای صفحه می بینید دو بخش Mediasmart و Pc discovery نیس...اینارو از کجا باید بیارم؟
    ممنون..
    سلام،
    دوست عزيز فكر كنم شما اگه تو بخش نرم افزارها، درایور ها و مباحث فنی يه تاپيك واسه اين مشكلت بزني، راحت تر جوابتو مي گيري.
    اين 2 تا تاپيكو هم يه نگاه بنداز:

[ آموزش ] : يافتن اتوماتيك درايور براي همه نوت بوك ها توسط نرم افزار
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=346112

آموزش روشهای یافتن درایورهای سخت افزار
    http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396402
    Last edited by anon85; 20-01-2011 at 06:48.

9. این کاربر از anon85 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RED-LINE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    TeH

پيش فرض

دوستان من قصد خرید 3150رو دارم.
    گارانتیش وضعیتش چطوره؟
    من اینو برای کسی میخوام که تازه میخواد کار با کامپیوتر رو شروع کنه،میخوام بدونم رو دکمه های این لپتاپ انقدری جا هست که راحت برچسب فارسی رو بچسبونم؟
    اگر میشه لطف کنید یک عکس واضح از کیبوردتون بذاری خیلی ممنون میشم شنبه میخوام برم بخرم..

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

کسایی که hp envy 15 دارن و یا میخوان بخرن و یا راهمایی میخوان اینجا رو ببینن حتما .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

داره خودمونی میشه mohamad gh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام دوستان
    من دیروز یه 3052خریدم ولی اون طور که بعضی از دوستان میگفتن داغ نمیکنه وفقط طرف چپش که سی پی یوش قرار داره یه کمی گرم کار میکنه که خیلی هم عادی هستش و فقط کافیه یه کم از زمین بالاتر قرار بدین
    چون خوشد پایه نداره واسه همین هوا زیرش جریان پیدا نمیکنه (اگر یه پی سی هم 10 تا فن داشته باشه همه فن های ورود هواشو ببندین هم از گرما میترکه )
    دیگه هیچ مشکلی نداره من که باهاش راحتم فقط یه کمی سنگینه
    Last edited by mohamad gh; 20-01-2011 at 18:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •