من پایه و پیش رو تا جایی که بتونمجمع بندی میکنم
من پایه و پیش رو تا جایی که بتونمجمع بندی میکنم
من سعی می کنم تمام تخصصی ها را تا آخر فروردین تمام کنم ( البته فکر کنم زودتر تمام میشه )
اکثرش را به دو سوم رسوندم و می خوام یکی یکی تمامشون کنم ، من وقتی یک درس را تمام می کنم خیلی روحیه میگیرم ...
ساعات مطالعه ام که همون میانگین 50 ساعت در هفته فکر نکنم تغییر کنه...
(چون همه اعضای خانواده تو خانه هستند و درس خوندن یکم سخت تر میشه تا اون موقعی که صبح ها 8 ساعت خونه خالی بود ... )
آزمون 28 فروردین را هم در هر صورت شرکت می کنم ...
سلا بچه ها
يه نكته رو يادآوري كنم البته ميدونم همتون استادين و ميدونين
عجله اي درس نخونين منظورم اينه كه ميگين همشو براي 28 فروردين تموم كنم!
من خودم با كانون پيش ميرم و اگه خوب بخونم تا 28 فروردين 75% مطالبو خوندم و تمام سعمو ميكنم روي اينا تسلط پيدا كنم و سر جلسه كه ميرم از خودم انتظار دارم درصدهام روي 70 باشه
البته اگه بتونين با تسلط تموم كنين كه چه بهتر!
خوش باشين و همچنين موفق!
آره به نظرم اختصاصی ها خیلی مهمتره چون بعدا یعنی تو خرداد نمیشه جمع و جورش کرد فقط باید تست زدمن سعی می کنم تمام تخصصی ها را تا آخر فروردین تمام کنم ( البته فکر کنم زودتر تمام میشه )
ولی خب عمومی ها مشکلی نداره
راستی کسی هس که قبلا یک دور کامل کتابها رو خونده باشه و الان بار دومش باشه که داره دوره می کنه؟!!!
من خودم میخوام تو عید ساعت مطالعه رو بالا ببرم
باید بیخیال فیلم و سریال شم 3-2 قسمت اولشونو که نبینم دیگه خودم تا آخر نگا نمیکنم فقط باید 3-2 روز اولو جلو
خودمو بگیرم
واسه 28 فروردین که نمیتونم برسونم آزمون بعد از 28 فروردین کی برگزار میشه؟
Last edited by timsar jackson; 15-03-2009 at 22:04.
آره به نظرم بیخیال بشین یا حداقل یه فیلمو دنبال کنین که اونم دیگه بیشتر از 1 ساعت وقت نمیگیره
آزمون بعدی 18 اردیبهشته که من ثبت نام نکردم اینو...
آزمون بعدشم 8 خرداد !
من همه ی جامع ها رو ثبت نام کردم.سنجش هم مثل کانون کارنامه رو همون روز روی نت میزاره؟
من درسام زیاد مونده به نظر شما ها واسه بعضی درسا مثلا شیمی 2 و 3 معلم بگیرم زودتر پیش میرم؟
آره روی نت میزارهمن همه ی جامع ها رو ثبت نام کردم.سنجش هم مثل کانون کارنامه رو همون روز روی نت میزاره؟
من درسام زیاد مونده به نظر شما ها واسه بعضی درسا مثلا شیمی 2 و 3 معلم بگیرم زودتر پیش میرم؟
فک نمی کنم خییلی ضروری باشه
درهر صورت معلم هم بگیری باید بخونی !
همه بچه های اینجا که معلم ندارن
میگم اگه معلم بگیرم میتونم زودتر تمام کنم؟ با معلم زودتر پیش نمیرم؟ آخه من خیلی از درسام مونده
اگه واقعا تو شیمی مشکل داری معلم بگیر ولی اگه فقط بخاطر اینه که دیر شروع کردی به خوندنمیگم اگه معلم بگیرم میتونم زودتر تمام کنم؟ با معلم زودتر پیش نمیرم؟ آخه من خیلی از درسام مونده
به نظرم فایده ای نداره خودت بخونی بهتره
نگگران نباش میتونی تموم کنی
اگه روزی 1 2 ساعت واسش وقت بزاری تا آخرای فروردین تموم میشه
بعدشم میتونی تست بیشتر کار کنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)