خواهش می کنم
باز صد رحمت به کونامی که ایران رو می زاره EA که اصلا نمی زاره
خواهش می کنم
باز صد رحمت به کونامی که ایران رو می زاره EA که اصلا نمی زاره
نه تا حالا که من ایرادی توش ندیدم همه مودهاشم یه بار بازی کردم کامل تموم شده
شاید اپشن فایلت ایراد پیدا کرده یک بار پاکش کن دوباره بزار اپشن جدید براش درست بشه
فایل ایمجش رو توی پوشه Pro Evolution Soccer 2009\img باید کپیش بکنی من الان ازش استفاده هم میکنم سالم هستش
ببین اگه کار نکرد من فایل ایمج رو برات اپلودش کنم بفرستم یا از یاهو برات بفرستم
Last edited by Mohammad_Sn2001; 22-10-2008 at 22:52.
[QUOTE=EHHASSATNI;3098423]
منم تو یه بازی 3 تا گل زدم یدونه اخراجی و پنالتی گرفتم 8 داد انگاری نمره ای بالاتر از 8 نداره
نمیدونم چرا کپی نمیکنه حالا بیخیال
شما کار با kitserver رو بلدی ؟؟؟/
مثلا فیس و توپ و ... باید کجا بزارم ؟؟/
دوستان من این چند صفحه رو خوندم چیزی عایدم نشد!
جریان چیه؟؟
کیت سرور گذاشتید؟!
پچ گذاشتید؟!
آپشن فایل گذاشتید؟!
چی شده؟؟
یکی لطف کنه به منم بگه![]()
من خریدم هیچ مشکلی ندارد
اقا من هم یه ایرادی تو بازی دیدم که بازیکنا رو دیگه موقع تعویض نشون نمیده که با هم دست میدن
یه چیزی هم تو تو 2008 بود تماشاگرا بود که بین نیمه نشون میداد من فکر کنم بازی تو اینجا ها ایراد داشته که کونامی از بازی حذف کرده
این شانسیه ! در اکثر مواقع دست میدن . حالا بهت اتفاقی همینجوری گوشه تصویر نوشته که کی تعویض شد
من تست کردم . توپ اگر اوت شود و همون موقع تعویض انجام بگیرد دست میدن . ولی مثلا توپ به بیرون رفته و دروازبان میخواد شروع کنه گوشه تصویر فقط اسمشونو مینویسه !
در ضمن دست دادنشون هم قشنگ شده جدیده !
به احتمال زیاد شما توی اون کادری که باید اسم فایل سیو become a legend رو بنویسی، اشتباهی اسم فایل
سیو یه قسمت دیگه رو نوشتی!
نه!
کی گفته؟ فقط پستای هافبک(دفاعی، وینگر، مرکزی، کناری و هجومی) یا مهاجم(بال، دوم و نوک) میشه!
دوست عزیز. برای بار nام توضیح میدم. کیت سرور هنوز قابلیت اضافه کردن توپ، چهره، مو، استادیوم و . . . رو نداره. باید صبر کنید!
Last edited by Crespo; 23-10-2008 at 00:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)