سلام...این متن کوتاه و ساده را لطفا به انگلیسی بهم بگید هر چند میدونم ولی دقیق تر میخام اطمینان پیدا کنم :
-(جمع اوری شده یا گرد اوری توسط گیم نت امین....)
سلام...این متن کوتاه و ساده را لطفا به انگلیسی بهم بگید هر چند میدونم ولی دقیق تر میخام اطمینان پیدا کنم :
-(جمع اوری شده یا گرد اوری توسط گیم نت امین....)
فکر میکنم:
Gathered by Amin 's game net
منظورتون سایت نبوده که؟
Gathered by amingame.net
اگه منظور قطعات باشه:assembled by amin's game net
اگه چیز دیگه:gathered or brought together or collected bye amin's game net
حتی رسمی ترش از compiled هم میشه استفاده کرد...
ممنون دوستان عزیز......اسم گیم نت امین هست ...
حالا AMIN"S GAMENET یعنی گیم نت ماله امین است..
درستترش AMIN GAMENET نیست؟؟؟؟؟؟یعنی S مالکیت را بر داریم؟یعنی:COMPILED OR gathered BY AMIN GAMENET..
یه سوال دیگه...میخام یه سوال را به انگلیسی در یه فروم بزارم اما دست و پا شکسته بلدم...سوالم اینه...
(سیستم های من در گیم نت (شبکه)فقط در حین بازی مپ DOTA ALLSTARS 6.64 OR 6.65 با پچ 1.24B OR C ری استارت میکنه...در حالی که در هیچ مپ دیگر این اتفاق رخ نمیده....دوستان مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون)
از شما هم ممنون..
سلام! دوستان یه سوال دارم. یه مشکل اساسی دارم. اونم اینه که اکثر مواقع میتونم متن انگلیسی رو به فارسی برگردونم ولی بر عکسش خیلی برام سخت میشه. هم توی پیدا کردن کلمات هم به کار بردن گرامر. به نظرتون برای اینکه توی این کار موفق بشم باید چه کار کنم کتاب خاصی هست که بتونه به من کمک کنه یا هر چیز دیگه؟ ممنون!
عموما مشکل اکثر بچه ها اینه!! بعضی چیزا تو انگلیسی چیزی نیست که ما در فارسی مینویسم!! باید زیاد کار کنی تا متوجه بشی!! فقط میتونم بگم تمرین تمرین
این اصطلاحات رو در زبان انگلیسی کجا میشه پیدا کردم مثلا همین yuck یا yeah یا humm
اصلا کاربردشون چیه و چه موقع میشه ازشون استفاده کرد!! میشه با یه مثال تو فارسی بگید آخه ما تو فارسی کلمات اینجوری نداریم!!!
من نمیدونم چرا وقتی به جملات What would youlike to رو میشنوم صدای ج توشون میشنوم
دلیلش چیه یا من اشتباه میشنوم
مرسی
ببین وقتی d به y میرسه همچین صدایی میده
did you
would you
اینا رو اگه گوش کنی یه همچین صدایی میدن
دوستان اینم لطفا پاسخ بدن...
مثلا اسم یه گیم نتی امین است کدوم درست هست؟AMIN"S GAMENET OR AMIN GAMENET..
یه سوال دیگه.:
میخام یه سوال را به انگلیسی در یه فروم بزارم اما دست و پا شکسته بلدم...سوالم اینه...
(سیستم های من در گیم نت (شبکه)فقط در حین بازی مپ DOTA ALLSTARS 6.64 OR 6.65 با پچ 1.24B OR C ری استارت میکنه...در حالی که در هیچ مپ دیگر این اتفاق رخ نمیده....دوستان مشکل از چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ممنون)
از شما هم ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)