با تشکر از همشهری خودم واسه جواب گویی.سرعت مکس توربو روزا 120 هست و شبا هم اصلا مشخص نیست ! پینگ هم کلا مکس نت تعریفی نداره !
مثلا" پینگش چنده؟ 200 میشه؟
با تشکر از همشهری خودم واسه جواب گویی.سرعت مکس توربو روزا 120 هست و شبا هم اصلا مشخص نیست ! پینگ هم کلا مکس نت تعریفی نداره !
مثلا" پینگش چنده؟ 200 میشه؟
سرعت من وسوست کرده ها ولی از من گفتن مکس نت یه هفته خوبه دو هفته خرابهکلا کارشون معلوم نیست والله از حق نگذریم الان اوضاع خوبه پینگ سایت های خارجی هم حدود 200 ه سرعت هم بد نیست ولی اعتباری نیست که بعدا هم همینطور باشه . پول هم احتمالا پول دو ماه اول رو ازت بگیرن و 10 تومن پول همینجوری
آب عنوان نمیدونم چی حق وصل کردنه .
دلتون بسوزه من ندادمفکر کنم خانومه اونقدر حرف زد یادش رفت منم با یکی از همکارانش اشتباه گرفته بود
کلا از موقع رفتن به اتاقش تا دم در مدام حرف میزد
فقط خودت رو ببرو یه دلیل دهن پر کن البته لازم نیست توضیح بدی ها ولی یه کاری کن که زود تخلیه کنن
چرا میگید مکس نت دزد؟
مگه چشه؟![]()
چون دزده
والله این برمیگرده به تابستون پینگش خیلی زیاد بود نجومینزدیک 1000 ! بعد نسبت به تبریز حجم کمتری میده و مهمتر از اون سرعت کمتر
حجم ها که یکی شده. فقط ترنسفر ارومیه کمتر از تبریزه (در شرایطی که هزینه شارژش یکیه) و این اذیت میکنه!
ها با که میک کوردی بلیم . اوانه هه ر به تورکی قصان ده که ن !
کاکه گیان پینگ حدودی 300 ده بی بو 4.2.2.4 . البه ته زوری نه وه سان هه یه ! فقط اگه وه صلت کرد وشیار به قیمتی که له نمایندگی مهاباد پیت ده لین برابر ده گه ل قیمتکانی سایتی مکس نت بی.
Maxnet.ir
برادران عزیز کسی از آسیاتک سرویس داره ؟
میگن پینگش پایینه برای بازی آنلاین خوبه .
زیر 200 .
تو ارومیه پینگ 200 کدوم شرکت ها دارن ؟ برای آیپی اروپا و آمریکا .
مردیم از پینگ بالا با این مبین نت .
دوستان بنظر شما با توجه به سرعت دانلود من که نهایتا به 30KB میرسه، چیکار کنم؟
1- شبها سیستم رو خاموش کنم و قید دانلود رو بزنم ( چون بیشتر از 700 مگ نمیشه گرفت )
2- بی خیال پول برق و استهلاک سیستم و ... بشم بذارم تا صبح دانلود کنه ( فقط برای 700 مگ )
3- فقط چیزهایی که واقعا با ارزش هستن رو دانلود کنم و بعد از اتمام دانلود سیستم رو خاموش کنم
فعلا که خودم فقط آلبوم موزیک و نرم افزار دانلود میکنم ( هر شب حدود 200 مگ ) و طرف گیم و فیلم نمیرم
آهای اونایی که هر شب 2 گیگ دانلود می کنید !!! خواستم بگم خوش به حالتون![]()
Last edited by urumchi; 25-01-2012 at 19:10.
سلاو کاکهها با که میک کوردی بلیم . اوانه هه ر به تورکی قصان ده که ن !
کاکه گیان پینگ حدودی 300 ده بی بو 4.2.2.4 . البه ته زوری نه وه سان هه یه ! فقط اگه وه صلت کرد وشیار به قیمتی که له نمایندگی مهاباد پیت ده لین برابر ده گه ل قیمتکانی سایتی مکس نت بی.
پینگ کی به حد زوره.
بله قیمته کان یـــکـــن , فقط 500 تمنی فرقه.
یک سوال: اگه خط تلیفونی PCM بی دبیه چ بکی؟
دست خوش بی![]()
لگل او تورکانه چاک پـــک هاتوی!
----------
آقا یه سوال اگه خط تلفن PCM باشه بای چیکار کرد؟ امکان داره مشکل پیش بیاره؟ (اگه سوال بی ربط بود لطفا" جواب ندید)
ممنونم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)