همارا سیستم یه 128 خانگی داره و یه 128 معمولی که 128 معمولی قیمتش کمی از خانگی گرونه؟! میخواستم بدونم تفاوتشون چیه؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
همارا سیستم یه 128 خانگی داره و یه 128 معمولی که 128 معمولی قیمتش کمی از خانگی گرونه؟! میخواستم بدونم تفاوتشون چیه؟
خب از اسمش معلومه چیه.(خبر)امتحان کردم با چیلترشکن میره.میشه راجع به چیلتر نامحسوس توضیح بدین.
بیشتر, سایت های ترکیه این ارور رو میدن.من اولش فکر کردم که اونا دسترسی از ایران رو محدود کردن.نگو
مشکل از خودمونه.
مشکل بعضی ها از سایتها اینه که به صورت نامشخصی از طرف مخابرات بسته شده اند حتی همین فیس بو ک هم پیغامی مبنی بر اینکه ف ی ل ت ر نمیده چون کارشون رسمیت نداره ولی برخی از سایتها هم مشکل از ای اس پی هاست نمیدونم جرا این مشکل رو دارند ولی از اونجایی که تقریبا همشون از یک سیستم اکانتینگ استفاده میکنند همشون این مشکل رو دارند .![]()
تفاوتی نداره ، چون ماله شرکتهاست و حالت حقوقی داره مالیاتش زیادههمارا سیستم یه 128 خانگی داره و یه 128 معمولی که 128 معمولی قیمتش کمی از خانگی گرونه؟! میخواستم بدونم تفاوتشون چیه؟
مشکل از ISP یا شرکتهای PAP نیست ,کار کاره شرکت زیرساخته اگه مسیری که به ای پی سرور سایت میره رو بررسی کنین میبینین وسط راه تو سویچ ایرانی یه هو پینگ میره بالای 1000 یا بسته ها گم میشن یا کانکشن ریست میشه! کلآ یه شیوه نوین از دسترس خارج کردنه که بیشتر افراد فکر میکنن مشکل از سایته یا ISP شون.![]()
نمیشه گفت ماله شرکتاس.من اوایل که بودجه تمدید سه ماهه نداشتم چند بار همین سرویسو گرفتم از لحاظ کیفیت هیچ فرقی ندارن فقط چون اسمشو میزارن تجاری قیمتش میاد بالا, همین.
دوستان همشهری به سوال دیگه؟!
شما کدوم شرکتی رو معرفی میکنید که سرویس نامحدودش خوب باشه و کلا بصرفه و... باشه؟
خانگی یا اداری؟
الان به غیر از همارا همه خوبند . هر چند که سایرین شرکت ها هم چنگی به دل نمی زنند
به جز همارا و ماکس هیچ شرکتی به این قیمت نه تنها تو تبریز حتی تو کل ایران هم 128 نامحدود نمیده!
به نظر من باید اون دوستمون پرس و جو کنه ببینه تو مرکز مخابراتی اونا کدوم یک از این دو شرکت بهتر عمل میکنه تا بره سراغ اون.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)