اون هک که باعث میشد فایل های دریافتی با بلوتوث مستقیم روی مموری کارت دخیره شن چه مشکلاتی به همراه میاره؟
اون هک که باعث میشد فایل های دریافتی با بلوتوث مستقیم روی مموری کارت دخیره شن چه مشکلاتی به همراه میاره؟
اول اینکه دیگه غیر فعال نمیشه
دوم اینکه فایل ها رو تو beam resived با فرمت درست نشون نمیده.یعنی اصلا نمیتونه باز کنه و باید حتما سیو کنی و از تو فایل منیجر یا سویس منیجر یا x-plore بری بازش کنی.
موفق باشی
سلام
شما سیکل یا دیپلم یا هر چی که داری بالاخره سواد خوندن و نوشتن که داری....
همه چی فارسی توضیح داده شده.
هر کدوم رو میخوای به پست شماره 2 مراجعه کن و روش کلیک کن.توضیحات کامله.اگه بازم سوالی داشتی بیا بپرس.
موفق باشی.
هیچ مشکلی نداره خودم این هک رو انجام دادم خیلی بهتره
پس چرا کسی جواب منو نمیده؟
حال بگزریم از سوالات بالا.
خاهشن در این دو مورد کمکم کنید.
1)من هر کاری میکنم نمیفهمم که این هک افزایش صدا چه طوری هست.میشه به زبان خیلی ساده برام توضیح بدین؟
2)انیمیشن و صدای Shutdown و Startup ويندوز ويستا کجا باید وارد بشن تا عمل کنن؟
اینم بگم که من صفحه ی اول را با دقت کامل خوندم و به جوابی نرسیدم.پس نگید که برم صفحه ی اول را بخونم.
ممنون
Last edited by merikh_merikh; 04-01-2009 at 20:31.
آیکونهای جی 700 را اگه خواستی توی همین تالار هست بصورت فایل نصبی . آیکونهای جی 900 را هم داره که قشنگتره.
باید سرچ کنی. یکی از دوستان چند وقت ÷یش لینکش را به خود منم داد ولی نمیدونم کجاست!
توی پست اول تمامی هک های صدا را باز کن یکیش هست که خیلی قشنگ و روان توضیح داده فقط اونم یادم نیست کدومش بود!!!
میبخشی که نصفه نیمه راهنمائیت کردم.
آیکونهای جی 700 را اگه خواستی توی همین تالار هست بصورت فایل نصبی . آیکونهای جی 900 را هم داره که قشنگتره.
باید سرچ کنی. یکی از دوستان چند وقت ÷یش لینکش را به خود منم داد ولی نمیدونم کجاست!
توی پست اول تمامی هک های صدا را باز کن یکیش هست که خیلی قشنگ و روان توضیح داده فقط اونم یادم نیست کدومش بود!!!
میبخشی که نصفه نیمه راهنمائیت کردم.
سلام.
از همکاریتون ممنون.
اخرش موفق به هک صدا نشدم.دیگه بیخیال این.
انیمیشن و صدای Shutdown و Startup ويندوز ويستا کجا باید وارد بشن تا عمل کنن؟
لطفن در مورد بالا هم راهنماییم کنید.
اگه هکی هم در مورد این که بشه فایل ها در پی1 را توسط خود گوشی مثل پی990 مخفی کرد بگین .
اگر کسی هم ایکن های جی900 را پیدا کنه و ادرسشو برام بزاره خیلی ممنون میشم اخه من هر چی تو همین سایت سرچ کردم چیزی پیدا نکردم.
ممنون
Last edited by merikh_merikh; 05-01-2009 at 18:39.
گوشیت چیه؟اگه p1 هستش نباید انتظار دوربینی مثل سری K داشته باشی بالاخره گوشی بیزینس هستش کمرا که نیست. حتی عکسهای دوربین 2 مگا پیکسلی W810 از این بهتره البته توی حالت ماکرو P1 بهتره به هر حال از اندازه لنز و شکل دهانه دوربینهم میشه حدس زد که باید انتظار زیادی نداشته باشیم
چند وقت پيش يكي از بروبچ يه راهي گفته بود كه برا صدا بود! چجوري توضيح بدم؟ وقتي ميخواستي صدا رو كمو زياد كني تعداد استپ هارو زياد ميكرد... نميدونم منظورمو رسوندم يا نه!
ميخواستم ببينم كسي پستشو ميدونه كودوم صفحه ميباشه من هرچي گشتم پيدا نكردم!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)