تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 905 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384784 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

سلام
    هزینه ساخت سوییچ پارس چند هست ؟؟ (ایموبلایزر)
    کجا باید برم و اقدام کنم واسش ؟؟؟

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    من یه 405 xu7 دارم وقتی می خوام دنده رو عوض کنم حد فاصل اینکه کلاج بگیرم ودنده رو عوض کنم و کلاج رو برداذم صدای جیر جیر میده.
    صدا بنظرتون از چیه.
    من خودم احتمال میدادم تسمه باشه اما هیچیش نیست.
    كاملا مشخص نيست كه صدا از كجاست؟
    اينجور كه توضيح داديد، و شك به صداي تسمه داشتيد، پس موقعي كه ماشين توقف كرده ، بازهم بايد صداي تسمه بياد بخصوص وقتي كه گاز بدين.
    اگر از تسمه ها باشه، احتمالا خشك شدن و براي آزمايش كمي آب روي اونها بريزيد. اگر صدا قطع شد يعني مشكل از خشكي تسمه ها بوده.

اگر موقع تعويض دنده و كلاچ گرفتن باشه، احتمال زيادي هست كه صداي بلبرينگ كلاچ باشه.
    ماشين رو روي يه چاله تعميرات ببريد و از يك نفر بخواهيد كلاچ بگيره و توي دنده بگذاره و
    اگر صدا از سمت صفحه كلاچ بود، پس احتمال خيلي زياد بلبرينگ كلاچ باشه. در همون حالت اگر چند سانتي متر هم حركت كنه ( بصورت نيم كلاچ) ممكنه صدا بيشتر بشه.

3. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

بیشتر صبح ها صدا میده / وقتی ترمز میخوام بگیرم صدای قیژ قیژ میده اعصاب خوردیه / دنده عقب نه / انگار جلوی ماشین / شاید به خاطر اینکه تایر های خودش نیست اینطوریه تایر میشلن روشه

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بیشتر صبح ها صدا میده / وقتی ترمز میخوام بگیرم صدای قیژ قیژ میده اعصاب خوردیه / دنده عقب نه / انگار جلوی ماشین / شاید به خاطر اینکه تایر های خودش نیست اینطوریه تایر میشلن روشه
    صبح ، يعني زماني كه اتومبيل براي اولين بار در طي اون روز روشن ميشه و حركت ميكنه، بنابراين كليه قطعات سرد بوده و بر اين اساس بعضي قطعات كه داراي عيوبي باشن بخاطر سرد بودن،صداي اضافي دارن، و بعضي ديگه بعد از گرم شدن به صدا ميافتن.
    الان كه قضيه تايرها رو گفتيد ، ديگه مسئله از سمت كلاچ به سمت تايرها، جلوبندي و تنظيم اونها ميره.
    وقتي دنده عوض ميكنين ، چه مستقيم و يا معكوس، يعني به نوعي شتاب ماشين زياد و كم ميشه و اين كم و زياد شدن شتاب بر روي تايرهاي جلو كه اتفاقا محرك هم هستند تاثير ميگذاره، و اگر مرتب اين صدا رو در حين تعويض دنده ها و البته ترمز گرفتن ميشنويد، اين نشون ميده كه تنظيم تايرها درست نيست و سر تايرها به سمت داخل و يا خارج انحراف داره،
    هرچه سريعتر ماشين رو به يك جلوبندي ساز ماهر نشان بديد و از تنظيم صحيح تايرها مطمئن بشيد چون در ادامه باعث لاستيك سابي شديدي خواهد شد.

6. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

نه ماشین درجا اصلا صدا نمیده. اینو هم بگم بعد از یه روز بارونی این صدا افتاد تو ماشین.

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نه ماشین درجا اصلا صدا نمیده. اینو هم بگم بعد از یه روز بارونی این صدا افتاد تو ماشین.
    بهترين كار، چك كردن جلوبندي و وضعيت حركت اتومبيل است، چون نوع صدا و منبع اون از اين طريق بهتر مشخص ميشه.
    گاهي اوقات هرزگردهاي تسمه موتور به دليل رطوبت دچار زنگ زدگي شده و صداي خشكي پيدا ميكنن كه توي كم و زياد شدن دور موتور( زمان تعويض دنده ها و گاز دادن) مشخصه. البته بازهم ممكنه دليل اين نباشه، چون تا ماشين از نزديك معاينه نشه، نميشه نظر قطعي داد.

9. 2 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای heinrich_himmler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    هزینه ساخت سوییچ پارس چند هست ؟؟ (ایموبلایزر)
    کجا باید برم و اقدام کنم واسش ؟؟؟

حدود 40 تومنی باید بشه. نمایندگی باید بری کد رو درخواست کنی سوییچ رو بخری و با دیاگ کد بدی. یادت باشه سوییچ یدک حتما باید همرات باشه.

11. 2 کاربر از heinrich_himmler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shiraz522's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شیــــــــــSHZـــــــــراز

پيش فرض

ی سوال دیگه
    اینکه بنزین سوپر و معمولی چه تفاوتی دارن ؟؟
    شتاب و تمیز کردن سوپاپ ها و ... رو می خوام یکی توضیح بده .

توضیح کامل و حامع می خوام

تشکر از همه دوستایی که پاسخ میدن

حـــــرفـه ای shadows_funeral's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ی سوال دیگه
    اینکه بنزین سوپر و معمولی چه تفاوتی دارن ؟؟
    شتاب و تمیز کردن سوپاپ ها و ... رو می خوام یکی توضیح بده .

توضیح کامل و حامع می خوام

تشکر از همه دوستایی که پاسخ میدن
    برای موتورهای 8 سوپاپ و قدیمی مثل پراید و پژو و پارس اصلا تفاوتی نمی کنه بنزین سوپر و معمولی.
    برای موتورهای 16 سوپاپ توصیه می شه بنزین سوپر استفاده بشه بخاطر عدد اوکتان بالاتر. مطالبی رو در زیر براتون میذارم:
    تفاوت بنزین سوپر با معمولی در عدد اکتان آن بوده که در نوع معمولی ۸۷ و در سوپر ۹۵ است. اکتان بالاتر یعنی انفجار در فشار بالاتر، یعنی بنزین سوپر دیرتر از بنزین معمولی منفجر می شود. هر خودرو با توجه به نوع موتور خود، نیازمند بنزینی با اکتان متفاوت است که در دفترچه ی راهنمای خودرو بدان اشاره شده است. دانستن عدد اکتان مناسب و استفاده ی آن در هنگام سوخت گیری امری مهم است که سبب استفاده ی بهینه از موتور و افزایش عمر مفید آن می شود که توجه به این نکته در مورد خودرو های با اکتان بالا ضرورت بیشتری می یابد، زیرا اگر به خودرویی که به بنزین معمولی احتیاج دارد، بنزین سوپر زده شود فقط از توان خودرو کاسته می شود ولی اگر به خودرویی که به بنزین سوپر احتیاج دارد، بنزین معمولی زده شود، هر بار قبل از رسیدن پیستون به بالاترین نقطه در سیلندر، بنزین اشتعال پیدا کرده و پیستونی را که هنوز حرکت سر بالایی خود را کامل نکرده به پایین می راند. نتیجه ی آن، فشار به مجموعه ی پیستون، شاتون، میل لنگ و سوپاپ هاست و معمولاً با صدای خشنی همراه است و عدم توجه به این مورد در دراز مدت سبب آسیب به موتور و کاهش عمر مفید آن می شود. نکته مهم در خودرو های جدید و مخصوصا موتورهای با پایه گاز سوز این است که انها با بنزین سوپر بهتر کار می کنند بنا بر این وقتی شما به ماشین خودتان بنزین سوپر می زنید احساس شتاب بالاتر به سبب افزایش قدرت انفجاری و بهره وری بیشتر در عملکرد موتور را شاهد خواهید بود
    تا اونجا که من می دونم تو ماشینای داخلی موتور Ef7، TU5 و K4M باید بنزین سوپر استفاده بشه و در غیر اینصورت بعد از مدتی موتور دچار مشکل می شه. برای بقیه ماشینای داخلی بنزین سوپر هم خرج اضافس هم از توان موتور کم می کنه. تمیزی سوپاپ و .. هم به کیفیت بنزین ربط داره که هردوی اینها الان تو کشور کیفیتشون پایینه.
    Last edited by shadows_funeral; 21-05-2013 at 03:47.

14. 3 کاربر از shadows_funeral بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی unknown47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوستان دوتا سوال داشتم:
    اول اینکه ایموبلایزر چیه؟بعد نظرتون راجع به فیلتر اسپورت چیه؟
    واسه صداش دوس دارم بزارم ولی بعضی ها میگن مصرف رو میبره بالا و همینطور تمیز کردنش سخته
    ممنون میشم راهنماییم کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •