تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 284 از 3745 اولاول ... 1842342742802812822832842852862872882943343847841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

آخر فروم باز alpha007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سایت 1844 برای خیلی از کاربرها چند روزه به طور کامل مختل شده
    به روز نمیشه و کاربر رو در مورد کنترل حجم استفاده شده دچار خطا میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

قطع نیست ولی سیستمشون برای گزارش عملکرد و ... دچار اختلاله
    من كه هنوزم ارور يوزر پسورد ميده و كانكت نميشه
    ( با ديال اپ اومدم)
    خودشون كه ميگن معلوم نيست كي وصل بشه و ميگه مشكل از تهرانه ديروز پشتيباني تهران هم زنگ زدم جواب نمي داد( عجب گيري كرديمااااااااااااا)
    شما نمي دوني كي وصل ميشه؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من كه هنوزم ارور يوزر پسورد ميده و كانكت نميشه
    ( با ديال اپ اومدم)
    خودشون كه ميگن معلوم نيست كي وصل بشه و ميگه مشكل از تهرانه ديروز پشتيباني تهران هم زنگ زدم جواب نمي داد( عجب گيري كرديمااااااااااااا)
    شما نمي دوني كي وصل ميشه؟
    امروز زنگ زدم به پشتیبانی با معلوماتشون !!! میگن دارن کل سیستمشونو آپدیت میکنن مشکلات به این خاطره
    ملت رو تو دردسر انداختن بخدا...

4. این کاربر از alpha007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان توی شهر ما آسیاتک اومده.....من یه 128 گرفتم......پهنای باندش خوبه مثلا 60 یا 70 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه.....مشتیه گفت که شبها از ساعت 9 تا 7 صبح مفتیه و باید آخر یوزرت یه حرف N اضافه کنی که مفتی بشه.......حالا سوال فنی ؟ منکه کانکشن ندارم چطور باید اینکارو کنم ؟؟؟ یا اینکه واسه هرشب بیام هی کانفیگ کنم و حرف N رو آخرش بزنم ؟؟؟ ولی خونه یکی از دوستام تا جایی که یادمه کانکشن داشتن ......اگه میشه یه آموزش کوچولو بدید ممنونم.....

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

دوستان توی شهر ما آسیاتک اومده.....من یه 128 گرفتم......پهنای باندش خوبه مثلا 60 یا 70 کیلوبایت در ثانیه سرعت دانلودشه.....مشتیه گفت که شبها از ساعت 9 تا 7 صبح مفتیه و باید آخر یوزرت یه حرف N اضافه کنی که مفتی بشه.......حالا سوال فنی ؟ منکه کانکشن ندارم چطور باید اینکارو کنم ؟؟؟ یا اینکه واسه هرشب بیام هی کانفیگ کنم و حرف N رو آخرش بزنم ؟؟؟ ولی خونه یکی از دوستام تا جایی که یادمه کانکشن داشتن ......اگه میشه یه آموزش کوچولو بدید ممنونم.....
    توی تنظیمات مودمت یعنی اونجا که 192.168.1.1 رو وارد میکنی تو مرورگر باید بذاری روی bridge و جای یوزر پسورد رو خالی بزار . بعدا مثل دیال آپ کانکشن درست کن و اونجا یوزر پسورد وارد کن . (دیال آپ رو انتخاب نکنیا دومی رو انتخاب کن موقع انتخاب کانکشن )

7. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

توی تنظیمات مودمت یعنی اونجا که 192.168.1.1 رو وارد میکنی تو مرورگر باید بذاری روی bridge و جای یوزر پسورد رو خالی بزار . بعدا مثل دیال آپ کانکشن درست کن و اونجا یوزر پسورد وارد کن . (دیال آپ رو انتخاب نکنیا دومی رو انتخاب کن موقع انتخاب کانکشن )
    آقا یعنی چی؟
    یعنی باید بعد ساعت 1 به یوزرنیم یه n اضافی کنیم تا رایگان حساب بشه؟ وگرنه حجم کم میکنه؟
    قبلا که من از همون کانکشنی که مثل دایل اپه بدون تغییر یوزرنیم استفاده میکردم درست بود/

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

جریان چیه من 2.7 گیگ هنوز جا داشتم 1.5 گیگ امروز دانلود کردم هنوز 2.7 جا دارم؟؟؟ اینها یهم میخوان کم کنن؟؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

آقا یعنی چی؟
    یعنی باید بعد ساعت 1 به یوزرنیم یه n اضافی کنیم تا رایگان حساب بشه؟ وگرنه حجم کم میکنه؟
    قبلا که من از همون کانکشنی که مثل دایل اپه بدون تغییر یوزرنیم استفاده میکردم درست بود/
    والا ما که تهرانیم نمیخاد به یوزرمون چیزی اضافه کنیم ولی ما هم دردسر داریم . باید دیسکانکت کنیم یا مودم رو خاموش روشن کنیم ساعت 1 !! اینش خیلی مسخره اس به هر حال . امیدوارم درست بشه .
    جریان چیه من 2.7 گیگ هنوز جا داشتم 1.5 گیگ امروز دانلود کردم هنوز 2.7 جا دارم؟؟؟ اینها یهم میخوان کم کنن؟؟؟
    بعدا ازت کم میکنن . حالا یا بعد از خاموش روشن کردن مودمت یا یک روز دیگه !

11. این کاربر از vahid_civil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه adelsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آقا این سرویس شبانه رایگان هم دردسری شده ها , ما که به آخر یوزرنیم حرف n اضافه کردیم ولی هرچی امتحان کردم(بیشتر از صد بار) وصل نشد که نشد ارور میداد میگفت یوزرنیم یا پسورد اشتباه هست

از دوستان (به غیر از تهرانی ها) تا به حال کسی تونسته از از این سرویس استفاده کنه یعنی بعد از اضافه کردن n به آخر یوزرنیم واقعا میشه کانکت شد ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این سرویس شبانه رایگان هم دردسری شده ها , ما که به آخر یوزرنیم حرف n اضافه کردیم ولی هرچی امتحان کردم(بیشتر از صد بار) وصل نشد که نشد ارور میداد میگفت یوزرنیم یا پسورد اشتباه هست

از دوستان (به غیر از تهرانی ها) تا به حال کسی تونسته از از این سرویس استفاده کنه یعنی بعد از اضافه کردن n به آخر یوزرنیم واقعا میشه کانکت شد ؟؟؟؟
    دوست عزیز مشخصه که کار نمیکنه
    حرف n چیه.استفاده از شبانه همچین دستورالعملی نداره !
    شما باید کانکشن رو یک بار دیسکانکت کنید بعد دوباره وصل بشید همین (تازه اگه غیر از تهران این سرویس ارائه بشه)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •