تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 521 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

داره خودمونی میشه reza021120's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

سلام چند سوال :
    1-wifiوlan این گوشی چه طور کار می کنه ؟
    2-کره ای این گوشی در بازار هست؟
    3-رنگ مشکیش چینیه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

1- به راحتی اگر اینترنت میخوای از رو دسکتاپ ( استندبای ) بزن سرچ کنه و برو ، اگرم نه میخوای شبکه کنی از تو منو wlan wiz یا home media میتونه کمکت کنه .

2- کره اصلا نداره ، همش چینه

3- بله همه ی مشکیها چینیه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    اورمیه

پيش فرض

دوستان من تو این بازار رسما گیج شدم !
    من امروز رفتم N82 مشکی قیمت کردم تو یه مغازه دوتا داشت که یکیشو Made In China بود که 360 می گفت و یکیش هم
    Made In Finland بود که 390 می گفت .
    دوستان به نظر شما کدوم واسه انتخاب بهتره ؟

اونجوری که من سردر آوردم مثله اینکه الان تو بازار 3نوع N82 مشکی هست :
    1- اصل فنلاند که همه چیزش درست هست .
    2- اصل چین که همه چیزش درسته ولی تاحدودی به کیفیت فنلاندها نمیرسه.
    3-گوشی های بدل که کیفیت خیلی پائینی دارند .

آیا این نتیجه گیری من درسته ؟ و از کجا میشه بطور دقیق این نوع ها رو از هم تشخیص داد ؟!!!
    دوستان خواهشا کمک کنید ): من دیگه رسما هنگ کردم که کدوم N82 مشکی رو باید انتخاب کنم !!!!!
    البته می تونم به دائیم بگم که از دوبی هم واسم تهیه کنه که واسه اونا حتی با 10% تخفیف می دن ،‌نظر شما چیه ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

1- به راحتی اگر اینترنت میخوای از رو دسکتاپ ( استندبای ) بزن سرچ کنه و برو ، اگرم نه میخوای شبکه کنی از تو منو wlan wiz یا home media میتونه کمکت کنه .

2- کره اصلا نداره ، همش چینه

3- بله همه ی مشکیها چینیه .
    wifi وlan مفته ؟؟برای آپدیت میشه از اینا استفاده کرد؟؟
    شما مطمئنید که همش چینیه آخه تو شهر ودیار ما فنلاند اصل هم وجود دارد؟
    Last edited by reza021120; 04-01-2009 at 23:09.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

wifi وlan مفته ؟؟برای آپدیت میشه از اینا استفاده کرد؟؟
    شما مطمئنید که همش چینیه آخه تو شهر ودیار ما فنلاند اصل هم وجود دارد؟
    wifi یا wlan یا همون وایرلس ، اینترنت بیسیم هست که تو مکانهایی مانند : فرودگاه ، فروشگاههای بزرگ ، نمایشگاهها و ...... وجود داره و شما با استفاده از اون گزینه هایی که در چند پست بالاتر ذکر شد ، میتونید به صورت رایگان به اینترنت وصل بشید ....... ( البته ممکنه بعضیهاشون پسورد داشته باشه که دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد ).

همشون چینی نیستن ..... فنلاندی هم داره ....... ولی بیشتر اینایی که الان تو بازار موجوده ، چینی هستن ......

6. 2 کاربر از Majid393 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    kermanshah

پيش فرض

دوستان من تو این بازار رسما گیج شدم !
    من امروز رفتم n82 مشکی قیمت کردم تو یه مغازه دوتا داشت که یکیشو made in china بود که 360 می گفت و یکیش هم
    made in finland بود که 390 می گفت .
    دوستان به نظر شما کدوم واسه انتخاب بهتره ؟

اونجوری که من سردر آوردم مثله اینکه الان تو بازار 3نوع n82 مشکی هست :
    1- اصل فنلاند که همه چیزش درست هست .
    2- اصل چین که همه چیزش درسته ولی تاحدودی به کیفیت فنلاندها نمیرسه.
    3-گوشی های بدل که کیفیت خیلی پائینی دارند .

آیا این نتیجه گیری من درسته ؟ و از کجا میشه بطور دقیق این نوع ها رو از هم تشخیص داد ؟!!!
    دوستان خواهشا کمک کنید ): من دیگه رسما هنگ کردم که کدوم n82 مشکی رو باید انتخاب کنم !!!!!
    البته می تونم به دائیم بگم که از دوبی هم واسم تهیه کنه که واسه اونا حتی با 10% تخفیف می دن ،‌نظر شما چیه ؟
    به نظر من نتیجه گیری شما درسته ... اگه من جای شمابودم وبه دائیم اطمینان داشم می دادم به اون برام بخره
    برای تشخیصشون هم چینی ها که تابو هستندوچینی های اصل هم از روی لیبلشون معلومه (مثلا جای سطل آشغال خالیه)

پروفشنال iriali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    برای هزارمین بار
    تمام n82 های مشکی همه ساخت چین تحت لیسانس هستن که لیبل رو عوض میکنن تا بتونن سود بیشتری ببرن

داره خودمونی میشه تکاور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوست عزیز برادر گرمی به خدا برات نگرانم داری دیوونه میشی اینقدر به خودت تلقین نکن که الا بلا چینیش حرومه و فنلاندبش حلاله به خدا همشون عین همن منم یکی از این لیبل عوض شده هاشو دونسته یا ندونسته به پستم خورد خریدم اصل فنلاندشم دوستم داره به خدا هیچ فرقی توش نیست اخه یه موبایل از چه سیستما درست شده یه نرم افزاره یه سخت افزاره در مورد نرم افزارش که شامل سیستم عامل و برنامه هاش میشه که چین به گور پدرش خندید که سازندش باشه چون همین نوکیا درجا بایکوتش میکرد و کوچکترین کاری که میکرد این بود تمام نرمافزارهای کوشی های چینی رو موقع اپدیت شناسایی و دخلشو می اورد این از این . دوم سخت افزاره که شامل ای سی ها و چیپ ها و میکرو پروسوسور هاشه که تمام این قطعات به دلیل کم هزینه بودن کارگر و مواد اولیه تو چین ساخته میشن جز اون موارد خاصی که اولا احتیاج به تکنولوزی خاصی داشته باشه و اونهایی که تو انحصار ابرقدرتها باشه که تا 50 درصد اونارم چین میسازه حالا خدایی تو این زمینه که از چین بدی ندیدیم تنها چیبزی که چین شاید تو اون دست داره شاید تولید قابش و معدود قطعات الکترونیکیش باشه . از طرف دیگه مرد حسابس یه کم جرعت به خرج بده نترس جطوری میخوای با اسراییل بجنگی بس

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

زمان مكالمه:مداوم:4 ساعت و 20 دقیقه
    زمان آماده به كار:225 ساعت
    سایت منبع
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنونم از راهنمایتون .

نه ، راستش من تا حالا با گوشی دیگه ای انقدر صحبت نکردم ولی n70 رو یه بار تقریبا اینطوری رفتم باهاش ، اصلا داغ نکرد ، این یکی خیلی فجیع داغ میکنه که کاملا هم طبیعیه به خاطر وجود امواج ماکروویو و تغییر نوکیا در سیستم gsm این گوشی احتمالا اینجوری میشه ... موقع اس ام اس بازی و اینتنت هم دقیقا همین اتفاق با داغی کمتر پیدا میکنه .

اگر میخوای گوشی بگیری ، پیشنهاد میکنم بری 79 یا صبر کنی 7110 سامسونگ رو بگیری که 7110 واقعا از هر نظر کامله ( من خودم شدید مخالف سامسونگم ولی با اینیکی موافقم )

حاضرم سر گوشی شرط ببندم اگر الان اینو بگیری پشیمون شی که چرا 79 رو نگرفتی ... در کل گوشی فوقالعاده بی نقصیه ، دوربینش تو 5 ها از همه بهتره و ارزش خرید رو داره .

اینم از 7 تا خط 6 تا منظورم بود ( باطری فول شارژ نبود ) ، یعنی باطری فوقالعاده ای داره برا مکالمه ، 3 ساعت پشت سر هم ، آخرشم خاموش نشده زدم به شارژ ...

خدا ایرانسل رو مورد رحمت خودش واقع کنه ...
    شما خودتون ان 79 رو تست کردین ؟ مثل ان 82 داغ نمی کنه ؟

قیمت ان 79 رو می دونین چنده ؟

در مورد سیمبین ان 82 و ان 79 آیا ورژنشون با هم فرق دارند ؟ چون که ان 79 رو نوشته Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI و ان 82 رو نوشته Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
    اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟

پروفشنال mhshaker71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

توی یه سایت زده این گوشی یعنی n82 مشکی فقط در آمریکا در دسترس هست اونم باقیمت 630$ دلار ...
    Available only in the usa 630$

خوبه ما الان آمریکاییم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •