سلام چند سوال :
1-wifiوlan این گوشی چه طور کار می کنه ؟
2-کره ای این گوشی در بازار هست؟
3-رنگ مشکیش چینیه؟
![]()
سلام چند سوال :
1-wifiوlan این گوشی چه طور کار می کنه ؟
2-کره ای این گوشی در بازار هست؟
3-رنگ مشکیش چینیه؟
![]()
1- به راحتی اگر اینترنت میخوای از رو دسکتاپ ( استندبای ) بزن سرچ کنه و برو ، اگرم نه میخوای شبکه کنی از تو منو wlan wiz یا home media میتونه کمکت کنه .
2- کره اصلا نداره ، همش چینه
3- بله همه ی مشکیها چینیه .
دوستان من تو این بازار رسما گیج شدم !
من امروز رفتم N82 مشکی قیمت کردم تو یه مغازه دوتا داشت که یکیشو Made In China بود که 360 می گفت و یکیش هم
Made In Finland بود که 390 می گفت .
دوستان به نظر شما کدوم واسه انتخاب بهتره ؟
اونجوری که من سردر آوردم مثله اینکه الان تو بازار 3نوع N82 مشکی هست :
1- اصل فنلاند که همه چیزش درست هست .
2- اصل چین که همه چیزش درسته ولی تاحدودی به کیفیت فنلاندها نمیرسه.
3-گوشی های بدل که کیفیت خیلی پائینی دارند .
آیا این نتیجه گیری من درسته ؟ و از کجا میشه بطور دقیق این نوع ها رو از هم تشخیص داد ؟!!!
دوستان خواهشا کمک کنید ): من دیگه رسما هنگ کردم که کدوم N82 مشکی رو باید انتخاب کنم !!!!!
البته می تونم به دائیم بگم که از دوبی هم واسم تهیه کنه که واسه اونا حتی با 10% تخفیف می دن ،نظر شما چیه ؟
wifi وlan مفته ؟؟برای آپدیت میشه از اینا استفاده کرد؟؟
شما مطمئنید که همش چینیه آخه تو شهر ودیار ما فنلاند اصل هم وجود دارد؟
Last edited by reza021120; 04-01-2009 at 23:09.
wifi یا wlan یا همون وایرلس ، اینترنت بیسیم هست که تو مکانهایی مانند : فرودگاه ، فروشگاههای بزرگ ، نمایشگاهها و ...... وجود داره و شما با استفاده از اون گزینه هایی که در چند پست بالاتر ذکر شد ، میتونید به صورت رایگان به اینترنت وصل بشید ....... ( البته ممکنه بعضیهاشون پسورد داشته باشه که دیگه نمیشه ازشون استفاده کرد ).
همشون چینی نیستن ..... فنلاندی هم داره ....... ولی بیشتر اینایی که الان تو بازار موجوده ، چینی هستن ......
به نظر من نتیجه گیری شما درسته ... اگه من جای شمابودم وبه دائیم اطمینان داشم می دادم به اون برام بخره
برای تشخیصشون هم چینی ها که تابو هستندوچینی های اصل هم از روی لیبلشون معلومه (مثلا جای سطل آشغال خالیه)![]()
با سلام
برای هزارمین بار
تمام n82 های مشکی همه ساخت چین تحت لیسانس هستن که لیبل رو عوض میکنن تا بتونن سود بیشتری ببرن
دوست عزیز برادر گرمی به خدا برات نگرانم داری دیوونه میشی اینقدر به خودت تلقین نکن که الا بلا چینیش حرومه و فنلاندبش حلاله به خدا همشون عین همن منم یکی از این لیبل عوض شده هاشو دونسته یا ندونسته به پستم خورد خریدم اصل فنلاندشم دوستم داره به خدا هیچ فرقی توش نیست اخه یه موبایل از چه سیستما درست شده یه نرم افزاره یه سخت افزاره در مورد نرم افزارش که شامل سیستم عامل و برنامه هاش میشه که چین به گور پدرش خندید که سازندش باشه چون همین نوکیا درجا بایکوتش میکرد و کوچکترین کاری که میکرد این بود تمام نرمافزارهای کوشی های چینی رو موقع اپدیت شناسایی و دخلشو می اورد این از این . دوم سخت افزاره که شامل ای سی ها و چیپ ها و میکرو پروسوسور هاشه که تمام این قطعات به دلیل کم هزینه بودن کارگر و مواد اولیه تو چین ساخته میشن جز اون موارد خاصی که اولا احتیاج به تکنولوزی خاصی داشته باشه و اونهایی که تو انحصار ابرقدرتها باشه که تا 50 درصد اونارم چین میسازه حالا خدایی تو این زمینه که از چین بدی ندیدیم تنها چیبزی که چین شاید تو اون دست داره شاید تولید قابش و معدود قطعات الکترونیکیش باشه . از طرف دیگه مرد حسابس یه کم جرعت به خرج بده نترس جطوری میخوای با اسراییل بجنگی بس
ممنونم از راهنمایتون .
شما خودتون ان 79 رو تست کردین ؟ مثل ان 82 داغ نمی کنه ؟
قیمت ان 79 رو می دونین چنده ؟
در مورد سیمبین ان 82 و ان 79 آیا ورژنشون با هم فرق دارند ؟ چون که ان 79 رو نوشته Symbian OS 9.3, Series 60 v3.2 UI و ان 82 رو نوشته Symbian OS 9.2, S60 rel. 3.1
اینو برای این می پرسم که اون برنامه ضبط مکالمه بدون بیپ رو که گفتم می خوام روش نصب کنم باید حتما بهش بخوره . می خوام مطمئن بشم که می تونم اون برنامه رو روش نصب کنم یا نه ؟
خوبه ما الان آمریکاییم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)