تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 506 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه منظورم اینه وقتی مثلا تو سربالاییا میخوای سبقت بگیری وقتی میخوای دنده زیاد کنی خب تا بخوای دنده رو از 3 به 4 بیاری باید کلاج بگیری و بعد دنده بدی و بعد گاز که کلش 2 ثانیه نمیشه ولی دورموتور از 3 یه 2 و پایین تر برمیگرده .این کم شدن دور موتور تو اتومات هم هست یا اینکه مثلا رو 3 فورا دنده رو عوض میکنه و نمذاره دورموتور خیلی پایین بیاد؟
    مثلا یه تیپ 6 و یه تیپ 5 تو سربالایین و کنار هم با سرعت مثلا 80 تا کدوم از کناری جلو میوفته؟ هر دوتاشم میخوان از دنده 3 به 4 دنده عوض کننن

خوب در این مورد من باید بگم بر میگرده به نجوه تعویض دنده و مرض کپ 206 که اتومات و معمولی فرقی نداره
    و یه چیز مهم اینه که شما حتما دور موتور رو تو سربالایی به مرحله حداکثر گشتاور و شاید هم کمی بیشتر برسونی که بعد تعویض دنده از 3 به 4 به همین مشکل افت گشتاور و سرعت بر نخوری. تو اتومات هم هر وقت نیاز پیدا کنه و بدونه که وقت تعویض هست تعویض رو انجام میده .
    بازم میگم مهم ترینش اینه که شما بخواید مثلا یه سربالایی مثل اتوبان باقری رو بری بالا ولی بیای دنده 4 با سرعت 90 که ماشین یه جور میشه که انگار گاز نمیخوره و سرعت میکشه پایین ! پس نتیجه این میشه که باید با همون دنده 3 ادامه بدید .

ولی یه چیز که هست اینه خوبی دنده ای به اتومات همین هست که دست راننده رو باز میزاره که سریع تعویض دنده رو انجام بده تو سربالایی ها هم میطلبه که هم بیشتر گاز بدیم هم خیلی سریع تر از حالت های دیگه دنده عوض کنیم که افت دور موتور به حداقل برسه من خودم سربالایی هایی که میخوام گاز بدم دور رو تا 5000 هم بردم که وقتی میخوام بدم 4 مثلا دور موتور نیاد زیر 4000 و ماشین برای ادامه مسیر جون داشته باشه و افت گشتاور پیش نیاد .

1 به 2 سربالایی هم که تیک آف میکنه که از موهبات سوپر چیپ هست

در مورد رقابت اتومات و دستی هم دستی برنده هست ولی بسته به نوع تویض دنده رانندش هم داره که چقدر سریع این کار رو میکنه
    در کل شما وقتی دیدی تو هر حالتی که یه دنده دادی بالا ولی ماشین جون نداشت بدون گشتاور داره افت شدید میکنه و باید برگردونی همون دنده قبلی و ادامه بدی تا به ماکزیمم گشتاور اون دنده برسی و بعد تعویض کنی رسیدن به بالاترین گشتاور رو میشه حس کرد اصلا شما وقتی به بالترین گشتاور برسی خودت میفهمی و بعد اون اگه به گاز دادن ادامه بدی متوجه میشی که عملا ماشین فقط داره گاز میخوره و گشتاوری در کار نیست اونجاست که باید دنده بدی .
    Last edited by isbn; 18-10-2011 at 15:32.

2. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

محمد جان الان بعد از گذشت مدتی که سوپر چیپ زدی مصرفت در چه حاله؟

4. 2 کاربر از pouria_br بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

مصرف که الان دارم economy میرم lcd میزنه 8.41 حدود 350 تا هم رفتم که مخلوط شهر و جاده هست ولی جاده هم جاده کوهستانی هراز با سربالایی و جاده رودهن 350 تا الان آمپر باک اومده کمی پایین تر از وسط

ولی من صدی 12-13 هم سزوندم ولی با رانندگی پر گاز
    الان دنده 2 من همش open loop شده فک کنم دور بالای 2000 مصرف میره رو 10-11 همینجور که بری بالا تا 4000 میشه 18-20 و روی 5000 میشه 30 دنده 2 خیلی خفن سوز شده
    Last edited by isbn; 18-10-2011 at 15:51.

6. 2 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای alex_pk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط پاسخ اون قسمت رو بدم که دوستمون گفت تو سربالایی موقع تعویض دنده دور موتور میاد پایین
    خیلی بستگی به نحوه دنده عوض کردن شما داره
    کلا اگر اسپورتی برونید هیچوقت دور موتورتون پایین نمیاد
    یه مقدار موقع تعویض دنده گاز رو هم فشار بدید. اگر شیب سربالایی زیاد باشه و دنده رو بد عوض کنید (یعنی مثل خیابون صاف دنده عوض کنید) خیلی تاثیر بدی داره حالت دنده مرده پیدا می کنه که فوق العاده بده.

8. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من فقط پاسخ اون قسمت رو بدم که دوستمون گفت تو سربالایی موقع تعویض دنده دور موتور میاد پایین
    خیلی بستگی به نحوه دنده عوض کردن شما داره
    کلا اگر اسپورتی برونید هیچوقت دور موتورتون پایین نمیاد
    یه مقدار موقع تعویض دنده گاز رو هم فشار بدید. اگر شیب سربالایی زیاد باشه و دنده رو بد عوض کنید (یعنی مثل خیابون صاف دنده عوض کنید) خیلی تاثیر بدی داره حالت دنده مرده پیدا می کنه که فوق العاده بده.

دقیقا حرف alex جان تایید میشه

10. 3 کاربر از isbn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه وسیله ای هم هست اسمش کوئیک شیفتره
    فاصله دنده هارو خیلی کم می کنه.
    تا حدی کاربردیه.
    راستی از بچه های اینجا کسی GPS برای ماشینش نگرفته؟

12. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه موضوع دیگه
    من دیروز سوار چنتا تاکسی شدم
    از پیکان گرفته تا پراید و سمند
    دنده دو این ماشین ها خیلی راحت بدون گاز دادن اضافی حتی از سرعت صفر هم می تونه شروع به حرکت کنه
    یعنی تو ترافیک که بودیم اصلا طرف دنده رو نداد رو 1 در حالیکه سرعتش خیلی کم بود و گاهی اوقات ایست هم داشت
    فقط زمانی که پشت چراغ بودیم خلاص می کرد و موقع حرکت می داد رو 1.

البته با دنده 2 تیپ 5 هم میشه از حالت سکون خارج شد ولی فقط زمانی که گاز بدی همراه باهاش که دور موتور بیاد بالا.
    و اگر سرعتت کم باشه و بری دنده 2 ماشین تپ تپ می کنه و دور موتور میاد پایین و اصلا نمیکشه

14. 3 کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای D r i v e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

من با دور موتور 3000
    سرعتم بین 100 و 105 یعنی حدود 102
    البته شما رو ماشینت خیلی چیزا نصب کردی رو اون دور موتور 110 تا سرعت خیلی خوبیه.
    سایر تیپ 5 دار ها هم اگر یه تست کنن خیلی خوبه
    چون گویا به آب بندی مربوط میشه
    دیروز با یه تیپ 5 دیگه با دور موتور 3000 و دنده 5 فقط 90 تا تونستم برم. 2500 تا کار کرده بود.
    سلام
    همه ی 206 های تیپ 5 باید توی دور موتور 3000 و دنده 5 یه سرعت رو برن
    یعنی همه 206 ها باید اینطور باشن به غیر از اتوماتیک ها
    به شرط های زیر :
    دیسک و صفحه سالم باشه
    رینگ و لاستیک فابریک باشه و تغییر نکرده باشه
    و صد البته گیربکس هم دستکاری نشده باشه

16. 4 کاربر از D r i v e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس درایو جان به نظر شما دلیل اینکه این 206 با 2500 کارکرد سرعتش رو دور 3000 فقط 90 تا بود چی می تونه باشه
    این مواردی هم که گفتی نه مال من و نه مال اون بنده خدا تغییر نکرده.
    یعنی اصلا تو این فازا نیستیم.اون دیسک و صفحه هم به نظرم نمیاد مال ما خراب باشه
    ماشین من 6500 تا کار کرده مال اون بنده خدا هم 2500 تا.

18. این کاربر از alex_pk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

مصرف که الان دارم economy میرم lcd میزنه 8.41 حدود 350 تا هم رفتم که مخلوط شهر و جاده هست ولی جاده هم جاده کوهستانی هراز با سربالایی و جاده رودهن 350 تا الان آمپر باک اومده کمی پایین تر از وسط

ولی من صدی 12-13 هم سزوندم ولی با رانندگی پر گاز
    الان دنده 2 من همش open loop شده فک کنم دور بالای 2000 مصرف میره رو 10-11 همینجور که بری بالا تا 4000 میشه 18-20 و روی 5000 میشه 30 دنده 2 خیلی خفن سوز شده
    جریان این سوپر چیپ چیه؟

20. این کاربر از Переклад не بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •