خوب در این مورد من باید بگم بر میگرده به نجوه تعویض دنده و مرض کپ 206 که اتومات و معمولی فرقی نداره
و یه چیز مهم اینه که شما حتما دور موتور رو تو سربالایی به مرحله حداکثر گشتاور و شاید هم کمی بیشتر برسونی که بعد تعویض دنده از 3 به 4 به همین مشکل افت گشتاور و سرعت بر نخوری. تو اتومات هم هر وقت نیاز پیدا کنه و بدونه که وقت تعویض هست تعویض رو انجام میده .
بازم میگم مهم ترینش اینه که شما بخواید مثلا یه سربالایی مثل اتوبان باقری رو بری بالا ولی بیای دنده 4 با سرعت 90 که ماشین یه جور میشه که انگار گاز نمیخوره و سرعت میکشه پایین ! پس نتیجه این میشه که باید با همون دنده 3 ادامه بدید .
ولی یه چیز که هست اینه خوبی دنده ای به اتومات همین هست که دست راننده رو باز میزاره که سریع تعویض دنده رو انجام بده تو سربالایی ها هم میطلبه که هم بیشتر گاز بدیم هم خیلی سریع تر از حالت های دیگه دنده عوض کنیم که افت دور موتور به حداقل برسه من خودم سربالایی هایی که میخوام گاز بدم دور رو تا 5000 هم بردم که وقتی میخوام بدم 4 مثلا دور موتور نیاد زیر 4000 و ماشین برای ادامه مسیر جون داشته باشه و افت گشتاور پیش نیاد .
1 به 2 سربالایی هم که تیک آف میکنه که از موهبات سوپر چیپ هست
در مورد رقابت اتومات و دستی هم دستی برنده هست ولی بسته به نوع تویض دنده رانندش هم داره که چقدر سریع این کار رو میکنه
در کل شما وقتی دیدی تو هر حالتی که یه دنده دادی بالا ولی ماشین جون نداشت بدون گشتاور داره افت شدید میکنه و باید برگردونی همون دنده قبلی و ادامه بدی تا به ماکزیمم گشتاور اون دنده برسی و بعد تعویض کنی رسیدن به بالاترین گشتاور رو میشه حس کرد اصلا شما وقتی به بالترین گشتاور برسی خودت میفهمی و بعد اون اگه به گاز دادن ادامه بدی متوجه میشی که عملا ماشین فقط داره گاز میخوره و گشتاوری در کار نیست اونجاست که باید دنده بدی .