تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.

راي دهنده
434. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
Multiple Choice Poll.
صفحه 284 از 551 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 5503

نام تاپيک: Adsl/ شهر مشهد

داره خودمونی میشه Rossoneri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من سرعت اینترنت شبانه ام خوبه (صبانت - 15 خرداد) و شبی بالای 1 گیگ دانلود دارم اما بعضی شبها بعد از چند دقیقه که کانکت میشم اینترنت قطع میشه و ارور 769 میده و دیگه هم وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا قضیه چیه؟

سرعت دانلود من چند شبه به شدت 0 شده. کابل واقعا پاره شده؟ این کابل کجا بوده؟ فقط تو مشهد؟ تو منطقه آزادی؟ آخه چرا بقیه سرعتشون پایین نیست؟

این چه حور کابل پاره شدنیه که گاهی تا 250 هم میره ولی باز میاد پایین روی 0. نگید لینکها مشکل داره.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من سرعت اینترنت شبانه ام خوبه (صبانت - 15 خرداد) و شبی بالای 1 گیگ دانلود دارم اما بعضی شبها بعد از چند دقیقه که کانکت میشم اینترنت قطع میشه و ارور 769 میده و دیگه هم وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
    واسه من 1 , 2 روز پیش اینجوری بود اما الان درست شده تقریبا . ارور میاد اما یعد چند دقیقه کانکت میشه

4. این کاربر از behii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال cell_phone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

1-چی داداش چی؟
    2-آقا جان وقتی 128 همه رو 2 مگ میبندن معلومه انقدر هم باید پهنای باند بخواد ولی شبا که میگن کم میاره چرت میگن خودشون کم میکنن
    1-افتضاح-انقلاب
    2-دانلود من 233 هست که همون 2مگ
    2-1 پسر جان 2 مگ روز که همه نمیان با هم برن رو دانلود . تو یک صفحه رو باز می کنی بعد می خونی وقتی تو میخونی اون یکی باز یک صفحه باز می کنه . برای روز اوضاع خوب و درست بنظر می رسه . اما شب که همه میزارن دانلود اوضاع یکم نافورم میشه . پهنای باند کم میاد . که به این میگن over sale در واقع فروش بیشتر از حد .
    هر چند نکته ای که باعث تعجب من شده ( البته نه کاملا ) این که با صحبت هایی که با آقای حاج صالحی (مسئول سرعت تو بیتا سیستم ) ایشون گفت که گراف هایی که جلوی من هست نشون میده که کل پهنای باند شب اشغال نشده . و من سوال کردم خوب این یعنی چی ؟ مگه به این معنی نیست که شما پهنای باند مشترکین رو تو DSLAM ها کاهش دادید و اینجوری ست کردید . گفت نه , گفت ما چنین کاری نکردیم . گفتم پس کی اینکارو کرده . گفت شاید از اکانتینگ باشه که دشته تهران هست . ولی همچنان موضوع روشن نشد . بازم دنبالش هستم .
    ولی نکته ای که بنظر میاد این صبانت ترفند کثیف و هوشمندانه ای داره میزنه . تو روز پهنای باند زیاده در نتیجه حجم شما زودتر تموم میشه . شب که میای دانلود مفته بزنی میاد پهنای باند رو کم می کنه که نتونی دان کنی و در نتیجه دوباره روز دانلود کنی و از حجمت کم بشه و همه ی این ها باعث می شن شما زودتر بری حجم بخری , چون زودتر تموم میشه .
    فقط این تئوری یک نقص داره . اونم اینه که ما تو برخی از مراکز شب ها هم سرعت خوبه . ؟؟؟؟؟ که نمی دونم برای جلب مشترکین در منطقه های جدید هست یا .......

2-2 دقیقا سرعت دانلود روز منم 233 هست تو روز ولی شب در حد دیال آپ مرکزم فرشچی هست .

بقیه دوستان نمی خوان به این 2 سوال جواب بدن ؟؟؟ می خوام یه جمع بندی کنم .
    باز خوبه ما که تقریبا تعطیل هست .

آقا قضیه چیه؟

سرعت دانلود من چند شبه به شدت 0 شده. کابل واقعا پاره شده؟ این کابل کجا بوده؟ فقط تو مشهد؟ تو منطقه آزادی؟ آخه چرا بقیه سرعتشون پایین نیست؟

این چه حور کابل پاره شدنیه که گاهی تا 250 هم میره ولی باز میاد پایین روی 0. نگید لینکها مشکل داره.
    آقا شوخی می کنی چجوریه که کابل تو روز وصل میشه و شب میره تو تخت خواب می خوابه و قطع می شه .....خخخخخخ
    خدایش اینا مارو اسکول گیر آوردن .

6. این کاربر از cell_phone بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه alireza2099's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    آلمان

پيش فرض

آقا قضیه چیه؟

من هفته پیش تا 2.8گیگ هم دان کرده بودم .ولی از چندشب پیش که میخواستم بزارم دان کنه سرعتم از 15 بالاتر نمیرفت .البته با همون سرورهایی که هفته پیش 2.8گیگ گرفتم .هرچی سرور امتحان میکنم همینجوریه. قضیه کابل هم دروغ محضه.
    هفته قبل یک بار مودم رو خاموش روشن میکردم سرعت روی 220میرفت ولی الان هرچی خاموش روشن میکنم سرعت همون 15 هست.
    اینجا ایران است از زندگی لذت ببرید.

آخر فروم باز behii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

2-1
    آقا شوخی می کنی چجوریه که کابل تو روز وصل میشه و شب میره تو تخت خواب می خوابه و قطع می شه .....خخخخخخ
    خدایش اینا مارو اسکول گیر آوردن .
    خب بله دیگه وقتی اینقدر عذابمون میدن هیچ کدوم جیک نمی زنیم همینه دیگه (خودم هم همین طورم ها ) .

آخر فروم باز online_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ولی نکته ای که بنظر میاد این صبانت ترفند کثیف و هوشمندانه ای داره میزنه . تو روز پهنای باند زیاده در نتیجه حجم شما زودتر تموم میشه . شب که میای دانلود مفته بزنی میاد پهنای باند رو کم می کنه که نتونی دان کنی و در نتیجه دوباره روز دانلود کنی و از حجمت کم بشه و همه ی این ها باعث می شن شما زودتر بری حجم بخری , چون زودتر تموم میشه .
    فقط این تئوری یک نقص داره . اونم اینه که ما تو برخی از مراکز شب ها هم سرعت خوبه . ؟؟؟؟؟ که نمی دونم برای جلب مشترکین در منطقه های جدید هست یا .......
    شاتل هم همینطوری شده.

روز 250 شب 0 .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mt17770's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مــشــــــهد

پيش فرض

دوستان من تا سه شب پیش بین 3 تا 3.5GB میگرفتم . ولی این سه شب سرعت تقریبا صفره . قضیه چیه ؟
    تو منطقه صابری هستم.

کاربر فعال انجمن تبلت IceLord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد مقدس

پيش فرض

دوستان من تا سه شب پیش بین 3 تا 3.5GB میگرفتم . ولی این سه شب سرعت تقریبا صفره . قضیه چیه ؟
    تو منطقه صابری هستم.
    خوش بحالت بابا

منم صابری هستم ولی از قبل از عید دانلودم اومده زیر یک گیگ
    این چند روز هم که سرعت به صورت محسوسی کاهش پیدا کرده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

امروز صبح زنگ زدم هم شرکت هم پشتیبانی ... پشتیبانی گفت به علت بالا رفتن اکانتها و مشکل کابلی از تهران سرعت ها افت کرده ... بعدهم گفت احتمالا تا فردا مشکل سرعت حل میشه

برای اون دسته از دوستانی که تایم صبح که مجانی هست سرعت خیلی پایین دارند این مشکل به خاطر دادن اکانت های زیاد هست که حجم ترافیکی خیلی رفته بالا و پهنای باند محدود تر شده با این حال گفتن طرح جدیدی رو میخوان پیاده کنن که حجم ترافیکی کمتر بشه و سرعت بالاتر بره .

این خلاصه ی صحبت 20 دقیقه ای من با پشتیبانی صبا مرکز فرشچی بود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •