من سرعت اینترنت شبانه ام خوبه (صبانت - 15 خرداد) و شبی بالای 1 گیگ دانلود دارم اما بعضی شبها بعد از چند دقیقه که کانکت میشم اینترنت قطع میشه و ارور 769 میده و دیگه هم وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
من سرعت اینترنت شبانه ام خوبه (صبانت - 15 خرداد) و شبی بالای 1 گیگ دانلود دارم اما بعضی شبها بعد از چند دقیقه که کانکت میشم اینترنت قطع میشه و ارور 769 میده و دیگه هم وصل نمیشه، کسی همچین مشکلی داره؟
آقا قضیه چیه؟
سرعت دانلود من چند شبه به شدت 0 شده. کابل واقعا پاره شده؟ این کابل کجا بوده؟ فقط تو مشهد؟ تو منطقه آزادی؟ آخه چرا بقیه سرعتشون پایین نیست؟
این چه حور کابل پاره شدنیه که گاهی تا 250 هم میره ولی باز میاد پایین روی 0. نگید لینکها مشکل داره.
واسه من 1 , 2 روز پیش اینجوری بود اما الان درست شده تقریبا . ارور میاد اما یعد چند دقیقه کانکت میشه
2-1 پسر جان 2 مگ روز که همه نمیان با هم برن رو دانلود . تو یک صفحه رو باز می کنی بعد می خونی وقتی تو میخونی اون یکی باز یک صفحه باز می کنه . برای روز اوضاع خوب و درست بنظر می رسه . اما شب که همه میزارن دانلود اوضاع یکم نافورم میشه . پهنای باند کم میاد . که به این میگن over sale در واقع فروش بیشتر از حد .
هر چند نکته ای که باعث تعجب من شده ( البته نه کاملا ) این که با صحبت هایی که با آقای حاج صالحی (مسئول سرعت تو بیتا سیستم ) ایشون گفت که گراف هایی که جلوی من هست نشون میده که کل پهنای باند شب اشغال نشده . و من سوال کردم خوب این یعنی چی ؟ مگه به این معنی نیست که شما پهنای باند مشترکین رو تو DSLAM ها کاهش دادید و اینجوری ست کردید . گفت نه , گفت ما چنین کاری نکردیم . گفتم پس کی اینکارو کرده . گفت شاید از اکانتینگ باشه که دشته تهران هست . ولی همچنان موضوع روشن نشد . بازم دنبالش هستم .
ولی نکته ای که بنظر میاد این صبانت ترفند کثیف و هوشمندانه ای داره میزنه . تو روز پهنای باند زیاده در نتیجه حجم شما زودتر تموم میشه . شب که میای دانلود مفته بزنی میاد پهنای باند رو کم می کنه که نتونی دان کنی و در نتیجه دوباره روز دانلود کنی و از حجمت کم بشه و همه ی این ها باعث می شن شما زودتر بری حجم بخری , چون زودتر تموم میشه .
فقط این تئوری یک نقص داره . اونم اینه که ما تو برخی از مراکز شب ها هم سرعت خوبه . ؟؟؟؟؟ که نمی دونم برای جلب مشترکین در منطقه های جدید هست یا .......
2-2 دقیقا سرعت دانلود روز منم 233 هست تو روز ولی شب در حد دیال آپ مرکزم فرشچی هست .
بقیه دوستان نمی خوان به این 2 سوال جواب بدن ؟؟؟ می خوام یه جمع بندی کنم .
باز خوبه ما که تقریبا تعطیل هست .
آقا شوخی می کنی چجوریه که کابل تو روز وصل میشه و شب میره تو تخت خواب می خوابه و قطع می شه .....خخخخخخ
خدایش اینا مارو اسکول گیر آوردن .![]()
من هفته پیش تا 2.8گیگ هم دان کرده بودم .ولی از چندشب پیش که میخواستم بزارم دان کنه سرعتم از 15 بالاتر نمیرفت .البته با همون سرورهایی که هفته پیش 2.8گیگ گرفتم .هرچی سرور امتحان میکنم همینجوریه. قضیه کابل هم دروغ محضه.
هفته قبل یک بار مودم رو خاموش روشن میکردم سرعت روی 220میرفت ولی الان هرچی خاموش روشن میکنم سرعت همون 15 هست.
اینجا ایران است از زندگی لذت ببرید.![]()
خب بله دیگه وقتی اینقدر عذابمون میدن هیچ کدوم جیک نمی زنیم همینه دیگه (خودم هم همین طورم ها) .
شاتل هم همینطوری شده.ولی نکته ای که بنظر میاد این صبانت ترفند کثیف و هوشمندانه ای داره میزنه . تو روز پهنای باند زیاده در نتیجه حجم شما زودتر تموم میشه . شب که میای دانلود مفته بزنی میاد پهنای باند رو کم می کنه که نتونی دان کنی و در نتیجه دوباره روز دانلود کنی و از حجمت کم بشه و همه ی این ها باعث می شن شما زودتر بری حجم بخری , چون زودتر تموم میشه .
فقط این تئوری یک نقص داره . اونم اینه که ما تو برخی از مراکز شب ها هم سرعت خوبه . ؟؟؟؟؟ که نمی دونم برای جلب مشترکین در منطقه های جدید هست یا .......
روز 250 شب 0 .
دوستان من تا سه شب پیش بین 3 تا 3.5GB میگرفتم . ولی این سه شب سرعت تقریبا صفره . قضیه چیه ؟
تو منطقه صابری هستم.
خوش بحالت بابا
منم صابری هستم ولی از قبل از عید دانلودم اومده زیر یک گیگ
این چند روز هم که سرعت به صورت محسوسی کاهش پیدا کرده![]()
امروز صبح زنگ زدم هم شرکت هم پشتیبانی ... پشتیبانی گفت به علت بالا رفتن اکانتها و مشکل کابلی از تهران سرعت ها افت کرده ... بعدهم گفت احتمالا تا فردا مشکل سرعت حل میشه
برای اون دسته از دوستانی که تایم صبح که مجانی هست سرعت خیلی پایین دارند این مشکل به خاطر دادن اکانت های زیاد هست که حجم ترافیکی خیلی رفته بالا و پهنای باند محدود تر شده با این حال گفتن طرح جدیدی رو میخوان پیاده کنن که حجم ترافیکی کمتر بشه و سرعت بالاتر بره .
این خلاصه ی صحبت 20 دقیقه ای من با پشتیبانی صبا مرکز فرشچی بود
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)