همه اضافات Sims 2 رو میزارم براتون !
همه اضافات Sims 2 رو میزارم براتون !
دوست عزيزم اين تاپيك براي دانلود پك هاي sims2 نيستش كه.
اينجا فقط براي سوال كردن و جواب دادن و گذاشتن ماشين و آيتم جديد هستش نه پك جديد.
لطفا از اين به بعد به اين آدرس برويد و لنك دانلودبذاريد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدگقتم كه لينك دانلود در اينجا نذاريد!
خيلي خيلي ممنون ميشم اگه بذاري البته در
اين آدرسکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by gap; 03-07-2008 at 10:05.
و
خب حالا چرا می زنیش ؟ بابا بچه بود یک اشتباهی کرد. شما به بزرگی خودتون ببخشید.مثل اینکه این تاپیک شده بزن بکش ؟؟!!!!
____
sneer عزیز . اولا که ظاهرا لینک ها مشکل داره و میگه حذف شده ، دوما می تونی این ها رو با نرم افزار KGB Archiver تا آخرین حد فشرده کنی ، بعد یا بذاری تو این تاپیک یا تاپیکی که دمیر جان ( Gap ) معرفی کرده بودند تا بقیه از جمله خودم بتونن با دایل آپ دانلود کنن ؟؟؟ ( لینک دانلود نرم افزار KGB Archiver توی صفحه های قبلی این تاپیک موجود است ) ممنون.
محمدرضا جان من كي زدمش؟
به sneer جان بي ادبي نكن اون از تو خيلي هم بزرگتره.
تاييد ميشه.
خيلي بامزه اي!
تاييد ميشه.لينك ها مشكل داره
sneerجان از من به تو نصيحت كه با kgb كار نكن 24 ساعت طول ميكشه تا 700 مگو به 5 مگ تبديل كنه.
و تازه درآوردنش از حالت فشرده هم همين قدر طول ميشكه.
آقايون برن adsl بخرن تا بتونن دانلود كنن.
لطفا دعوا راه نیفته توی تاپیک هر کس هم خواست پک های جدید رو بدونه میتونه از سایت خود سیمز باخبر بشه
مرسي maggyجان آخه تو بگو اون چه كاري بود كه اون كرده بود؟؟؟؟؟واون چه سوالي بود وقتي كه به قول تو خود سايت sims2 گفته.
آدرس سايت:
http://www.thesims2.com
البته فكر كنم اين آدرسش باشه
Last edited by gap; 03-07-2008 at 10:58.
غلطه خوب!آدرس :
در ضمن دیگه کسی اینجا لینک دانلود پک نمیزاره با تشکرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستی در مورد پست های پشت سر هم سوال کرده بودید بله ایراد داره اگر هم اشتباه کردید میتونید پست قبل رو ویرایش کنید
Last edited by Maggy_P; 03-07-2008 at 11:34.
لطفا یکی به من بگه چرا سیم من تو کارش پیشرفت نمی کنه ؟؟؟؟؟
maggy جان اگه آدرسي كه من دادم هم رو بزني ميره توي سايتش تو يه بار امتحان كن وقتي آدرس منو بزني خودش تورو بهميبره (يعني اتصال ميده تورو به اون)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاييد ميشه.
مرسي
خب محمدرضا جان شما اگه search كني در صفحات قبل بحثش بوده ولي بازهم ميگم:
شما به دوست احتياج نداري.يكم صبر كن!
Last edited by gap; 03-07-2008 at 13:41.
سلام
خوبی؟
خیر
8 تا دوست لازم نداری
میبینکه نوشته 0+
Job Perfomance هم که خوبه
باید یه مدت کار کنی چون درجه سیم شما هم فکر کنم Level 7 یا Level 8 باشه
طول میکشه تا به درجه بالاتری برسی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)