تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 284 از 2403 اولاول ... 1842342742802812822832842852862872882943343847841284 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خوش به حال دوستانامروز صبح (همون دیروز) عجیب ترین اتفاق عمرم رقم خورد
    ...
    در هرصورت مجبورمون کردن به زور تمدید اشتراک کنم
    ...
    از همه بدتر اینه که وقتی حجم زودتر تموم شه باید دوباره از اول شارژ کنی و پول اشتراک ماهیانه رو بدی ... یعنی اضافه حجم تو پارس نمی دن ... فرض کن 24 تومن پول اشتراک دادی تو روز بیستم تموم شد ! حالا بجای اینکه مثلا 2 گیگ اضافه حجم بگیری 5تومن ناچار می شی 24 تومن بدی دوباره شارژ شه ... واقعا ستمه ! ( البته تا چند ماه پیش که می دونم اینطوری بوده چون رفیقم از پارس اشتراک 12 ماهه داشت و چند ماه زودتر حجمش تموم شد ماهای باقیمونده همش سوخت از اول اشتراک گرفت ! الان نمی دونم اضافه حجم هم میدن یا نه )

2. این کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

منم فکر کنم خطشون راه افتاده. ولی تو دیگه خیلی حال کردی مثل اینکه! کل اینترنتو دانلود نکنی یه موقع
    آره ! فکر کنم یه دونه خط stm1 برامون 1 ماه دوام بیاره تو خوش بینانه ترین حالت !!! بهتره از همین حالا بر و بچه های اندیشه فکر سه چهار تا خط زاپاس هم باشن از حالا برن کاغذ بازیاش رو بکنن تا شب عید چند تا حط دیگه هم افتتاح بشه دوباره قحطی سرعت نشه ... چون با این شور حسینی که بچه ها تو دانلود کردن دارن باور کن خط stm4 هم می سوزه !
    افزایش سرعت هم شدیدا تایید میشه ! تورنت بالای 150 سیر می کنه ! امیدوارم مجال بدین لااقل یک هفته دوام بیاره ! بی جنبه بازی در نیاریم تا ازمون پس نگیرن

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آره ! فکر کنم یه دونه خط stm1 برامون 1 ماه دوام بیاره تو خوش بینانه ترین حالت !!! بهتره از همین حالا بر و بچه های اندیشه فکر سه چهار تا خط زاپاس هم باشن از حالا برن کاغذ بازیاش رو بکنن تا شب عید چند تا حط دیگه هم افتتاح بشه دوباره قحطی سرعت نشه ... چون با این شور حسینی که بچه ها تو دانلود کردن دارن باور کن خط stm4 هم می سوزه !
    افزایش سرعت هم شدیدا تایید میشه ! تورنت بالای 150 سیر می کنه ! امیدوارم مجال بدین لااقل یک هفته دوام بیاره ! بی جنبه بازی در نیاریم تا ازمون پس نگیرن
    اره راست میگی. باید برن دنبال خط. ولی خوبه منو ضابع نکردن که اونا رو نوشتم. حداقلش اینه که خالی بند نیستن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه حسین رشتی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سرعت دانلود تک فایل 200-210

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

ای ول بچه ها مثل اینکه جدی جدی اون stm1 راه افتاد من خیلی امیدوار نبودم فکر می کردم سر کاریم می گم شایدم مثل هفته پیش اتفاقی رفته بالا و دوباره از فردا شب کند شه امیدوارم که هر شب اینطوری باشه:

داره خودمونی میشه sharifie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

خط من همون گ.... هست كه بود!!!؟؟؟
    هيچ افزايشي ندارم
    خط 666
    ظاهرا انديشه يكي از قولاشو عملي كرد، اميدوارم بقيه حرفاش هم يادش بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه kavehmech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دیشب سرعت خوب بود.2 گیگ دان داشتم.امیدوارم ادامه داشته باشه.البته بهتره به جای اینکه بگم سرعت خوب بود بگم که محدودیت رو لینکها نبود.

آخر فروم باز pedram9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ای ول بچه ها مثل اینکه جدی جدی اون stm1 راه افتاد من خیلی امیدوار نبودم فکر می کردم سر کاریم می گم شایدم مثل هفته پیش اتفاقی رفته بالا و دوباره از فردا شب کند شه امیدوارم که هر شب اینطوری باشه:

دیشب خوب بود . ولی احتمالا امشب دوباره خراب میشه مثل هفته ی قبل که 2 روز خوب بود و بعد خراب شد . شاید میخوان در هفته فقط 2 روز حال بدن به ما

داره خودمونی میشه ebrahim_cid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    nomad

پيش فرض

از همه بدتر اینه که وقتی حجم زودتر تموم شه باید دوباره از اول شارژ کنی و پول اشتراک ماهیانه رو بدی ... یعنی اضافه حجم تو پارس نمی دن ... فرض کن 24 تومن پول اشتراک دادی تو روز بیستم تموم شد ! حالا بجای اینکه مثلا 2 گیگ اضافه حجم بگیری 5تومن ناچار می شی 24 تومن بدی دوباره شارژ شه ... واقعا ستمه ! ( البته تا چند ماه پیش که می دونم اینطوری بوده چون رفیقم از پارس اشتراک 12 ماهه داشت و چند ماه زودتر حجمش تموم شد ماهای باقیمونده همش سوخت از اول اشتراک گرفت ! الان نمی دونم اضافه حجم هم میدن یا نه )
    نه بیرک جان اضافه حجم داریم تو پارس ولی بخوره تو اون فرق سرشون شما باشی برای هرگیگ اگه از پارس وی رشت بگیری 6 تومان هرگیگ اضافه و از خود سایت هم هرگیگ 9 هزار تومان هست یعنی اگه 2گیگ اضاف بگیرم باید 12 تومن به شرکت یا 18 هزار تومان اینترنتی بدم وقتی 5 گیگش 21 تومن مگه من مغزم خرابه که برم 2 گیگ اضافه بگیرم این پارس وی خیلی گرون گازه
    حیف اندیشه نیست خدایی هر گیگ 2500 تومان واقعا این پارس دیگه شورش رو در آورده
    دیشب سرعت من افتضاح بود از بچه ها کی پارس داره بگه مال اونا چطور بود
    خط 2 هستم من (ماکس سرعت 50 بود ) از راپید کمتر هم میشد 30تا 40

---------- Post added at 11:07 AM ---------- Previous post was at 11:02 AM ----------

خط من همون گ.... هست كه بود!!!؟؟؟
    هيچ افزايشي ندارم
    خط 666
    ظاهرا انديشه يكي از قولاشو عملي كرد، اميدوارم بقيه حرفاش هم يادش بمونه
    والله تا اونجایی که من خبر دارم مرکز مخابراتی 6 مشکل داره و کلا نه پارس اونجا سرویس خوب میده نه اندیشه نه دامون
    متاسفانه باید صبر کنی بلکه مسئولین مخابرات از خر بیچاره شیطان پیاده بشن تا درست بشه کارت انشالله
    ------
    این خر شیطون فک کنم قد کشتی تایتانیک یا بزرگتر باس باشه فعلا که همه مسئولان رفتن سوارش شدن
    خدا به خیر بگذرونه
    ------------------

آخر فروم باز PC-PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

نه بیرک جان اضافه حجم داریم تو پارس ولی بخوره تو اون فرق سرشون شما باشی برای هرگیگ اگه از پارس وی رشت بگیری 6 تومان هرگیگ اضافه و از خود سایت هم هرگیگ 9 هزار تومان هست یعنی اگه 2گیگ اضاف بگیرم باید 12 تومن به شرکت یا 18 هزار تومان اینترنتی بدم وقتی 5 گیگش 21 تومن مگه من مغزم خرابه که برم 2 گیگ اضافه بگیرم این پارس وی خیلی گرون گازه
    حیف اندیشه نیست خدایی هر گیگ 2500 تومان واقعا این پارس دیگه شورش رو در آورده
    دیشب سرعت من افتضاح بود از بچه ها کی پارس داره بگه مال اونا چطور بود
    خط 2 هستم من (ماکس سرعت 50 بود ) از راپید کمتر هم میشد 30تا 40

در مورد پارس آنلاین کاملا موافقم خیلی گرونه
    فعلا پارس آنلاین به من داره اساسی حال می ده توی این ماه حدودا 150 گیگ کم کم دانلود کردم
    سرعتم شب ها در حالت بدش روی 70 و در بیشتر مواقع روی 160 و در حالت ایده آل عکسشو پایین گذاشتم :

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •