تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 416 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 4151

نام تاپيک: Naruto / بحث مانگای ناروتو

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

فعلا که چيزي معلوم نيست ....اين طريقت ها به اندازه خود توبي مرموز هستند چون زياد در موردشون اطلاعاتي نيست !
    ولي اينکه دوتاش مشکي شدن جالب بود ...
    قبلا روي کف دست هاي ناروتو هيچ نشوني نبود ولي حالا کف دست هاش به صورت خال در اومده و موقعي که کوراما خواست بمب چاکرايي بزنه نارتو دست هاش رو جلو برد و مثل موقعي که راسنگان مي زد کمک کرد به کورا ما مثل حرکتي که کلون هاش انجام مي دادن .( شايد دنبال يه فن ترکيبي با راسنگان باشه !!!) !!! شايد با تکميل اين طريقت ها تغييري در بدنش رخ بده ...

بايد صبر کرد ولي چيز که خيلي من رو سردرگم کرده اينه که توبياين بيجوهارو داره با يه جوتسو مثل جوتصوي پين کنترل ميکنه ( يه نوع جوتسوي پيشرفته که توسط رينگان اجرا ميشه) ،حالا مثل پين به خودش هم از اين ميله ها زده ؟؟؟
    بعدشم بجز مبارزه با کونان من نديدم توي مبارزه جدي شرکت کنه ( مبارزه با زير داست هاي دانزو هم بيشتر تفريح بود فخودشون خودشون رو ناکار کردند ) حالا اگه نارتو همه فن هاش رو رو بکنه چيزيي براي مبارزه با اين توبي يا ساسوکه نمي مونه !!! به نظر من که نارتو توي اين مبارزه با بيجوها هرچي داره رو ميکنه و اين توبي مي مونه با ساسوکه مبارزه کنه ..

2. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

نظر من که همونه که ساسکه میاد و توبی رو جمع میکنه! اگر طبق نظریه یه سری از دوستان توبی همون فوگاکو باشه که دیگه...

4. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

ای بابا این فوگاکو کی بید دیگه ؟؟؟
    چقدر شخصیت توی این مانگا هستش ؟؟؟ژاپن این همه نینجا داشته و الان هنر های رزمیش به این وضع افتاده !!!!
    خود کیشیموتو هم دیگه یادش نیست چقدر آدم توی این سریال وارد کرد .. از لاست بیشتر شخصیت و معما داره ...

6. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

بابای ایتاچی و ساسکه فوگاکوئه! یه سری میگن با استفاده از زتسو از خودش کپی زده یا ترکیب کرده با هاشیراما یه سری میگن شارینگان عوض کرده که نشناسنش و...

این فوگاکو ظاهرا مرده ولی ممکنه زنده هم باشه اگرچه بعید میدونم... خیلی بعید! این وسط ایزونا و اوبیتو هم هستن که نامعلومن...

خیلی رو عصابه این توبی! جالبه هر چی این ناروتو پیشرفت میکنه توبی تعجب نمیکنه!

8. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

قبلا روي کف دست هاي ناروتو هيچ نشوني نبود ولي حالا کف دست هاش به صورت خال در اومده و موقعي که کوراما خواست بمب چاکرايي بزنه نارتو دست هاش رو جلو برد و مثل موقعي که راسنگان مي زد کمک کرد به کورا ما مثل حرکتي که کلون هاش انجام مي دادن .( شايد دنبال يه فن ترکيبي با راسنگان باشه !!!) !!! شايد با تکميل اين طريقت ها تغييري در بدنش رخ بده ...
    این نشان ها روی دست ناروتو دقیقا مربوط میشه به اون قراردادی که با قورباغه ها بست و مهر و کلیدی که با چاکرای خودش امضا کرد و توافق کردن.
    همین مهر و کلید باعث شده که بعد از جذب چاکرای کوراما به یان شکل در بیاد.
    من فکر کنم با این وضعیت ناروتو هر شش طریقت رو فعال کنه...همونطور که فعلا دوتای اون رو فعال کرده و به گفته کیوبی این قدرت کاملی نیست که ناروتو بدست آورده و میتونه از این قوی تر هم بشه!

بعدشم بجز مبارزه با کونان من نديدم توي مبارزه جدي شرکت کنه ( مبارزه با زير داست هاي دانزو هم بيشتر تفريح بود فخودشون خودشون رو ناکار کردند ) حالا اگه نارتو همه فن هاش رو رو بکنه چيزيي براي مبارزه با اين توبي يا ساسوکه نمي مونه !!! به نظر من که نارتو توي اين مبارزه با بيجوها هرچي داره رو ميکنه و اين توبي مي مونه با ساسوکه مبارزه کنه ..
    کلا شخصیت جالبی داره و بیخود و بی جهت وارد مبارزه نمیشه و خیلی باهوش عمل میکنه...به نظر من تنها کسی که میتونه توبی رو کنار بزنه همین ناروتو است نه ساسکه...این توبی از ساسکه خیلی قوی تره.

در ضمن به نظر من این توبی فوکاگو نیست.
    مطمئنا کیشی نمیاد روی یک شصخیت معمولی اینقدر مانور بده و در این حد اونو بالا ببره
    من که میگم توبی همون ایزونا برادر ماداراست...

10. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

خب همین یکی دوماه پیش بود که فهمیدیم توبی مادارا نیست! فوگاکو احتمالش 0 نیست ولی منم میگم توبی فوگاکو نیست!
    ولی بازم میگم ک ناروتو نمیتونه توبی رو کنار بزنه! شرط میبندم قضیه eye for eye تکرار میشه و ساسکه جمعش میکنه! همین اسایش خیال توبی از پیشرفت ناروتو دلیلش اینه که ناروتو دیگه به پای توبی نمیرسه!
    از ایتاچی هم بعید نیست یه حرکتی زده باشه که یه روز ساسکه یا فوقش ناروتو + ساسکه خدمت توبی برسن! بلخره ایتاچی صلح طلب و جنیوس بوده مطمئنا اینقدر راحت بیخیال توبی و نقشه های احتمالیش و... نمیشه!

حالا توبی به کنار کی میخواد مادارا رو جمع کنه؟ 5 تا کاگه؟! این مادارا خیلی بالاتر از این حرفاس!

کلا من پیشبینی زیاد دارم منتظرم ساسکه برسه تا...

12. این کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

از ایتاچی هم بعید نیست یه حرکتی زده باشه که یه روز ساسکه یا فوقش ناروتو + ساسکه خدمت توبی برسن! بلخره ایتاچی صلح طلب و جنیوس بوده مطمئنا اینقدر راحت بیخیال توبی و نقشه های احتمالیش و... نمیشه!
    آره اینم درسته !1
    من یادمه وقتی ساسوکه مثلا ایتاچی رو کشت توی لحظات آخر ایتاچی اومد لخند زد یه انگشتش رو به یاد گذشته زد رو پیشونی ساسوکه ..خدارو چه دیدی وقتی با یه کلاغ میاد خودش را از بند کابوتو آزاد می کنه و چشم شیسویی رو می زاره داخل کلاغ پس با یه انگشت هم می تونه روی ساسوکه عملی انجام داده باشه ..مخصوصا که اون موقع داشت لبخند رضایت بخشی رو می زد .

14. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

خوب اونجایی که انگشتش رو به پیشونی ساسکه زد آماتراس رو به چشم اون انتقال داد تا در صورت دیدن چهره توبی فعال بشه و اونو بکشه
    دیگه فکر نکنم چیز خاصی به ساسکه داده بشه که اگر داده بود وضعیت ساسکه این نبود و اینقدر نفرتش بیشتر نمیشد
    وقتی ساسکه پیوند چشمهای ایتاچی رو کامل کرد و با اونا شروع به نگاه کردن کرد یک جمله ای گفت " با این چشم ها میشه توی تاریکترین نقطه هم نور رو دید "
    حالا منظور اصلیش چی بوده هنوز مشخص نیست!
    ولی اگه این بار قرار باشه ایتاچی کاری بکنه باید شخصا ساسکه رو مطلع کنه و اطلاعات دقیق رو به اون برسونه.
    به هر حال به نظر من رقیب اصلی توبی ناروتوست و سیر تکاملی اون در مبارزه با توبی تعیین کننده است.

16. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام
    مانگای جدید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حتما در اولین فرصت بخونیدش.موفق باشید

18. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

حتما در اولین فرصت بخونیدش.موفق باشید
    من خوندمش !!! عجب حرکتی زد این دانای بزرگ !!! به جای 6 تا خال 9 تا رو لباسش بود !!

20. این کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •