نه ساعت نزدیکم نبوده.چند بار امتحان کردم.وقتی هم که گوشیو خاموش کردم صدا قطع شد.توی سکوت مطلق باید گوشتونو روی پشت گوشی بزارید.الان که صدای فن کامپیوترم میاد شنیده نمیشه.شایدم گوشیه من یه چیزیشه
نه ساعت نزدیکم نبوده.چند بار امتحان کردم.وقتی هم که گوشیو خاموش کردم صدا قطع شد.توی سکوت مطلق باید گوشتونو روی پشت گوشی بزارید.الان که صدای فن کامپیوترم میاد شنیده نمیشه.شایدم گوشیه من یه چیزیشه
بادو تابرنامه مشکل دارمamti touchو قراردادن عکس کامل در پشت زمینه نصب میشن ولی اجرا نمیشن پایتون رو هم نصب کردم ورژن گوشی30لطفا کمکم کنید
با سلام وخسته نبا شید به دوستان عزیز
دو ستانی که این گوشی رو دارن ایا گوشیشون گارانتی اصله یا متفرقه .
چون من می خوام تو چند روزه اینده یه گوشی بخرم ولی هر جا روگشتم و پرسیدم گفتن اصلا این گوشی گارانتی اصل نداره و یکی هم گفت که گوشی های نوکیا اصلا گا رانتی اصل نداره ایا این مطلب درسته اگر کسی گوشیش گارایتی
اصله لطفا قیمت خرید وسال و شهر خرید گوشی شو اعلام کنه.
با تشکر از شما دوستان عزیز
قربانتان.
Last edited by MORTAZA.2FUN; 17-02-2009 at 02:31.
دوست من ایشون تا حدودی درست گفتن ....
نه N95 8gb بلکه بیشتر گوشیهای بازار این مشکل رو دارن ....
اگه واقعاً اصل بودن گوشی و همینطور کیفیت گوشی برات مهمه بهتره از اینجا نگیری .....
اگه کسی رو اونطرف داری بگو برات بگیره .... چون بیشتر گوشیهای بازار ما ماشالا یا یه چیزی کم داره یا ازش برمیدارن ....
مثلاً مموری کارت یا بند یا کیف ..... خلاصه بینصیب نمیزارن
من این گوشیم صدا نمیده..ولی گوشی قدیمیم که6630 هست بعضی وقتا صدای تیک تیک میده
والا من که بالای 10 بار و در جای خلوت و ساکت امتحان کردم اصلاً صدایی نشنیدم ....
در ضمن مثل اینکه این موضوع فقط برای 8 گیگ نیست .... این دوستمون هم روی 6630 شنیده .....!!!!!
والا ما که چیزی نشینیدم ... بهتره دوستان امتحان کنن شاید من مشکل شنوایی دارم ....
قیمت امروز این گوشی چقدره و ایا در ایام عید ارزانتر میشه یا نه
اینم مثل ان 95 معمولی مشکل سریع خالی شدن باطری رو داره یا حل شده ؟
عمر باطریش بیشتر از معمولیه
دوستان میتونم یک سوال ابتدائی بپرسم
شما گوشی خودتون رو کجا نگه دارید میکنید ؟
من تو یک کیف چرمی گذاشتم ولی وقتی میخوام تو جیب شلوارم بزارم یک وجب جیبم میزنه جلو خیلی ضایه میشه یکی کمک کنه من چه کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)