اینم یه لینک دیگه از این برنامه...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم یه لینک دیگه از این برنامه...
دوستان من بازی رو 1 بار تموم کردم و سیو هاش رو از مسیر my documents کپی کردم تو هاردم ، بعد ویندوز عوض کردم و سیو هاش رو هم به همون مسر کپی کردو و با همون directx اجراش کردم ، ولی سیو هام رو تشخیص نمیده ، اگه میشه راهنمایی کنید .
کسی نداره ؟
حجمش 2کیلو بیشتر نیست...امیدوارم مشکلت حل شه
منم هرچی امتحان کردم همینجوری بودن...الان دارم اخرین ورژن Game for window رو دانلود میکنم ببینم اون ترینر که این برنامه رو میخواد کار میکنه؟؟
شما اول یه اکانت افلاین بساز...بعد یه کوچولو برو جلو که سیو بشه...بعد بیا بیرون و سیو قبلی رو پیست کن اونجا...ببین درست میشه....راستی حتما اسم اکانتت با اون قبلیه یکی باشه![]()
دوستان من بازی رو یه بار فتح کردم ، بع ویندوز عوض کردم ، حالا که میخوام سیو هام رو منتقل کنم ، تشخیص نمیده ، اگه میشه راهنمایی کنید
این کار هم کردم ولی نشد ، ممنون که جواب میدین
rapidshare من 5 گیگش پر شده و دانلود نمیکنه و همه فایل ها رو ارور میزنه ...حجمش 2کیلو بیشتر نیست...امیدوارم مشکلت حل شه
فکر کنم مشکلم داره حل میشه !
2صفحه جلو رفت دريغ از يك جواب!![]()
سلام. من بازی رو گرفتم ، کلأ خیلی جالبه ، البته گرافیکش فوق العاده نیست ، ولی باز خوبه ( به پای بازی های برتر کامپیوتر نمی رسه ) بازی خوش دسته اما یک کم کنترل مشکله! بعضی وقت ها هم هوش مصنوعی زامبی ها خیلی مسخره می شه ، بقل دست آدم وای می ایستن و بر بر آدمو نگاه می کنند!![]()
اینم یه نقد کوچولو از جانب اینجانب
دوستان نقدهای زیادی کردن و این چیزا توش مشترک بود : عنصر ترس تو بازی وجود نداره ، گرافیک خوبی داره ، ولی در آخر اکثریت قریب به اتفاق گفته بودن قشنگه
حالا منم قبول دارم که ترسناک نیست ولی خداییش هیجانی که هست نه ؟ البته اگه حالت نرمالش به بالا رو رفته باشین
حالا چرا رزیدنت اویل از نسخه ی 3 به بعد اینطوری شد ؟ این نظر منه :
بعد از اینکه 3 نسخه از این بازی اومد بیرون ، کارگردان ژاپنی این سری یعنی شینجی میکامی در یه مصاحبه اعلام کرد که پرونده ی یک بازی ترسناک در پایان نسخه ی سوم باید بسته بشه . اما نه سازندگان این بازی و نه طرفداران این بازی قشنگ ، دوست نداشتن این بازی تعطیل بشه . برای همین اومدن ادامه بدن ولی با یه سبک کاملا متفاوت و جدید ، که رزیدنت اویل 4 و 5 اینطوری شد.
اینم ترینر ، من خودم رویdirectx 9 استفاده کردم ، مشکلی نداشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)