والا اینطور که میگن این باگ حل شده تو این آپدیت ولی متاسفانه من دستم معمولیه و 1 دسته دارم
نتونستم امتحان کنم
والا اینطور که میگن این باگ حل شده تو این آپدیت ولی متاسفانه من دستم معمولیه و 1 دسته دارم
نتونستم امتحان کنم
دوستان کسی نیست به این سوالات من جواب بده:
سلام دوستان.من میخوام ps3 slim 250gb بخرم.من هند هستم قیمت این مدل اینجا حدود 470 هزار تومنه.اول اینکه فرق اسلیم 120 گیگ با 250 گیگ در چیه؟فقط اختلاف هارد دیسک یا چیزهای دیگه ای هم هست.؟؟؟دوم اینکه قیمت مدل 12 و 250 گیگ در ایران در حال حاضر با گارانتی چنده؟؟اینجا یک بازی رایگان جدید هم روی دستگاه میدن(اسمش دقیق یادم نیست ولی uncharted 2 یا یه همچین چیزی بود که همه جا تبلیغ کرده بودن)
اما مشکل اصلی من:متاسفانه هر چی گشتم در اینجا (هند) مانیتور مدل w2261vp الجی رو پیدا نکردم.متاسفانه مدلهایی که در بازار بودند اغلب یا 5 میلی سک بودند یا اگه 2 میلی سک بودند ولی فول hd نداشتند!!یک مدل benq پیدا کردم که چند روز وارد بازار شده 24 اینچ هست و فول اچ دی و کنتراست 50000 و در قسمت مشخصاتش نوشته زمان پاسخگویی 5ms /2ms(gtg) .نظر شما در مورد این مدل چیه؟؟؟؟و منظور از 2ms gtg چی هست؟در ضمن بازیهای معروف مانند splinter cell و tomb rider و resident evil و medal of honor و call of duty و.... برای این کنسول ارائه میشن؟؟پروژه ی ps4 نزدیکه؟؟؟یا حالا حالاها زوده که بیاد؟؟؟خواهشا تک تک سوالاتم رو جواب بدید.با تشکر.![]()
دوستان اگر بخوام PS3 بگیرم .
1. با ذکر دلیل کدوم مدل را پیشنهاد میدید FAT یا Slim ؟
2.نظرتون راجع به ظرفیت هارد چیه ؟
3.حدود قیمت الان چنده ؟ داره گرونتر میشه یا ارزونتر ؟
4.به نظرتون خرید یک PS3 بهتر از خرید یک بلوری پلیر هست (بصرفه تر) ؟
5.کنترل پلیر PS3 چند هست و واقعا مثل یه بلوری پلیر تخصصی جواب میده ؟
ممنون![]()
1-اسليم چون برق كمتري مصرف ميكنه
2-ميتوني افزايش بديش
3-تو بازار ايزان چيزي قطعي نيست يهو گرون ميشه يهو ارزون لول
4-5 اگه يه بلور رام بخري كه بهتره زير 200 قيمت داره
به جز مصرف کمتر برق . انگار Slim لینوکس رو نداره . درسته ؟
منظورم از ظرفیت هارد این بود که ایا کم بودن ان اذیت میکنه یا مثلا زیاد بودنش بیفایده است !؟
بلوری پلیری که بذارمش زیر LCِD میخاستم بگیرم و گفتم شاید بهتر باشه PS3 بگیرم که هم باهاش فیلم ببینم هم بازی کنم . بلوری رام نمیخوام . رو PC حال نمیده .
بله لینوکس نداره , ولی ps3 معمولی هم که داشت چندان استفاده زیادی ازش کسی نمیکرد برای همین حذف کردن
نه ظرفیت هارد هر چقدر زیاد باشه کاری که میکنه واسه بازی اینه که یه مقدار رو هارد کپی میکنه واسه سرعت لود بیشتر ولی بازم برای اجرا به دیسک اصلی احتیاجه
فیلم های بلوری هم قیمتشون بالاستا !! همون DivX بهتر کار رو راه میندازه
اگه دستگاه پلیر خوب واسه tv میخوای یه دستگاه بگیر که DiveX ساپورت کنه مموری هم بخوره HDMI هم داشته باشه قیمتش هم حدود 100 گیرت میاد به صرفه تر هست
Last edited by Big-Boss; 30-12-2009 at 20:14.
فتش هم لينوكس نداره-خودت اگه خاستي مي ريزيش
بسته به نياز داره -120 بگيري خوبه
اره خوبه اينجوري
من که شنیدم و خوندم که بلوری PS3 تقریبا همه فرمتهای تصویری و صوتی را اجرا میکنه که !!!!
توجه نکردی من به خاطر بلوری + HD میخوام PS3 بگیرم .
اگه ميخاي زود بجنب چون داريم به عيد نزديك ميشيم
بله . میدونم عید گرونتر میشه . ولی پولم کافی نیست . قیمت روز رو دارید شما ؟
مثلا slim 120G یا حالا کلا قیمت مدلهای دیگه حتی Fat ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)