بازی فضایی:
با یک سفینه توی فضا هستی (اول شخص)که با انواع تفنگ تخیلی تو فضا می چرخی! اگه لطف کنین اسم این بازی رو بگین ممنون میشم!
بازی فضایی:
با یک سفینه توی فضا هستی (اول شخص)که با انواع تفنگ تخیلی تو فضا می چرخی! اگه لطف کنین اسم این بازی رو بگین ممنون میشم!
شاید doom باشهبازی فضایی:
البته dead space هم ممکنه که باشه ...
من همینارو میشناسم...
Doom 3 و نسخه تکمیلیش که حتما نیست.
به احتمال زیاد Dead Space هستش. اما Prey هم اینطوریه که به صورت شوتر اول شخصه.
سلام بچه من درباره ای این بازی که عکسش رو گذاشتم رو پروفایلم چندتا سوال داشتم اسم بازیش
zera هستش
من م یخواستم بدونم برای چه دستگاهی هستش و کی ساخته شده و چه شرکتی ساخته
و الان توی بازار هستش
ممنون بچه ها![]()
آقا یک بازی مثل شمشیری معمایی و پر گرافیک اگر کسی میشناسه بهم معرفی کنه لطفا.....![]()
ZerA: Imperan Intrigue نام کامل این بازی بود که قرار بود سال 2006 و برای PC منتشر بشه و در ژآنر نقش آفرینی آنلاین چندنفره گسترده (MMORPG) قرار می گرفت. شرکت Nexon هم سازنده بازی بود و هم ناشر بازی... این بازی اصلا به مرحله انتشار نرسید و در سایت این شرکت هم اثری از اسم این بازی نیست.
بازیهایی که میشه معرفی کرد:
Prince of Persia: The Sands of Time - 2003
Prince of Persia: Warrior Within - 2004
Prince of Persia: The Two Thrones - 2005
Prince of Persia - 2008
Devil May Cry 3: Dante's Awakening - 2006
Devil May Cry 4 - 2008
سلام
من دنبال چندتا بازی Action-Adventure میگردم هر کی میتونه کمکم کنه.بازیهای prince of persia رو هم میدونم .چیزهای دیگه معرفی کنید.
دوست عزیز
بازیی که من میخواستم این مدلی نبود با ((یک سفینه)) توی فضا میچرخی با انواع تفنگ مثل هواپیما بازی قدیمی هم هست!
یک عکسی شبیه اون بازی پیدا کردم
![]()
سلام
یه خواهشی داشتم
دانلود چند تا تست هوش میخوام واسه کامپیوتر
یا بازی فکری
متشکرم
سلام.
من و چند تا از دوستانم Adsl گرفته ایم . میخواستم ببینم بازی جنگی (غیر استراتژیک) ای هست که بتونیم با هم بازی کنیم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)