با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه جوری میشه اس ام اس بفرستیم واون ÷یغام در اینبوکس گوشی طرف ذخیره نشه یعنی بعداز خوندن مسیج اون پاک بشه
متشکرم
با سلام
دوستان لطفا راهنمایی کنید که چه جوری میشه اس ام اس بفرستیم واون ÷یغام در اینبوکس گوشی طرف ذخیره نشه یعنی بعداز خوندن مسیج اون پاک بشه
متشکرم
نه دوست عزیز فقط کافیه برنامه های باز رو ببندید. منو رو نگه دار تا بهت نشون بده
ریست هم نمی خواد
اگه برنامه ای هم باز نداری روی گوشی, یه بار از گالری بیا بیرون دوباره برو درست می شه![]()
سلام . .با سلام
متشکرم
دوست گرامی . . برنامه ای برای این کار هستش به نام FLASH SMS . . که از تاپیک زیر میتونی با اون آشنا بشی و اون رو دانلود کنی . .
موفق باشی . .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون دوست عزیز ...
من همه این راهها رو رفتم
با ریست درست میشه یا نوکیا یه کار کرده که بعد یه مدت گوشی همین طور بشه؟![]()
Last edited by s_paliz; 04-06-2009 at 02:15.
به مستر ریست را حت ردیف میشه .... شما میتونی چند تا کار کنی که از ریست جلوگیری بشه ... چک کردن inbox..چک کردن حافظه ی داخلی گوشی .... چقدر RAM برات مونده .. و بستن Music player با Taskman
شاد باشید![]()
از طریق وصل کردن گوشی به کامپیوتر و با استفاده از برنامه های Nokia_PC_Suite_7_1_26_0 و
NokiaSoftwareUpdater
خیلی ممنون دوست عزیز...
34 مگ رم داخلی
300 -400 مگ خارجی
اینباکس هم خالی
موزیک پلیر رو هم از داخل خود مزیک پلیر Exit کردم (((بدون برنامه TaslkMan))) و تنها یه گالری برام مونده که موقع اجرای فیلم Close some application میده
چطور میشه مستر ریست کرد؟؟؟![]()
Last edited by s_paliz; 04-06-2009 at 16:14.
از رم 2گیگ ، 400 مگابایت خالی ؟!
چی کردی توش ؟!!!!
من همیشه از رم 2 گیگ این گوشی ، 1 گیگ رو خالی میزارم .
وقتی بیشتر پر میشه ، سرعت گوشی پایین میاد یا وقتی فیلم و کلیپ نگاه میکنی وسطاش گیر میکنه .
34 مگ رم ؟نه دوست عزیز منظور من Dynamic MeMOry یا رام بودش ... که N73 فوق فوقش 18 مگ خالی داشته باشه ... اونو میشه با X_plore یا taskman چک کرد ؟
مستر ریست :
#7370#*
الان رفتم دوباره چک کردم دیدم 121 مگ خالی دارم
حدود 700 مگ کلیپ avi دارم
800 مگ هم mp3
ولی فکر نمیکنم به این زیاد ربطی داشته باشه
به غیر از فیلم و عکس و آهنگ های رم همه رو پاک کردم (system , private ,...)
کمی بهتر شده ولی داخل گوشی مشکل هست مثلا میخوام برنامه ای که قبلا داشتم بریزم میگه Replace میکنی؟
بر آن شدم که ریست کنم
توی xplore هم free memory زده 8.8mb...... کمه درسته چکارش کنم؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)