از راهنماییتون واقعا ممنونم.ولی اگه راهی بود که بدون فرمول نویسی این کار انجام میشد خیلی خوب بود .
از راهنماییتون واقعا ممنونم.ولی اگه راهی بود که بدون فرمول نویسی این کار انجام میشد خیلی خوب بود .
Last edited by maryamlove2010; 01-09-2011 at 14:25.
دوستان سلام
من یه لیست دارم مربوط به 1000سند مالی حالا سوالم اینه که ممکنه من یه شیت درست کنم که شامل نام این 1000سندباشه ویکی از سلولها بشکل لینک باشه که با کلیک روی اون سند باز بشه
سندها همگی پی دی اف هست
سلام دوستان
اگه کسی جواب این سوال رو بلده لطف کنه سریع جواب بده بدجوری گیر افتادم
من می خواستم یه عکس پشت نوشته هام توی اکسل 2007 بندازم ، چطوری باید این کار رو بکنم .( توی ورد گزینه ای است به نام text wrapping که بوسیله اون عکس رو در جلو یا پشت نوشته قرار می دهیم ولی در اکسل این گزینه رو پیدا نمی کنم .
اگه کسی جواب این سوال رو بدونه واقعا استاده )
امیدوارم درست متوجه شده باشم
pagelayout>>backgroundعکس بک گراند شیت میشه نه cellبرعکسشinsert است
دستت درد نکنه دوست من
من می خواستم یه نمودار رسم کنم روی تصویر دلخواه خودم . هر کاری می کنم عکس پشت نمودار قرار نمی گیره . عکس فقط جلو نمودار قرار می گیره که اینجوری نمودار من دیده نمیشه . لطفا کمکم کنید
شما اول نمودارتون رو رسم کنید.بعد روی پنجره نمودار کلیک راست کرده و گزینه Format Chart area رو انتخاب کنید.بعد گزینه fill و سپس گزینه picture or texture fill رو انتخاب کنید.حالا در قسمت insert from روی file کلیک کنید و عکس دلخواه خودتو رو انتخاب کنید.
امکان داره تو یه ستون داده ها یی که پراکنده هستند (حاصل فرمولن و ردیف یا ردیفهایی بینشون خالیه) فقط با فرمول بترتیب از بالا به پایین مرتب بشن ( سطرهای خالی حذف بشن مثه AutoFilter ) بدون استفاده از ریبون و VBA ؟
دستتون درد نکنه واقعا عالی بود
دیگه ناامید شده بودم فکر نمی کردم اکسل همچین امکاناتی داشته باشه
1- فرضا توی خونه a1 یک عدد داریم (مثلا 100)
چه فرمولی رو در یک خونه دیگه بنویسیم که بیاد مقدار خونه a1 رو بگیره و در صورتی که a1 بزرگتر از مثلا 5000 بود خونه b2برابر با یک متنی بشه و یا در صورتی که بین 2000-4000 بود خونه b2 برابر با یک متن دیگه بشه؟..میشه همچین چیزی با چه فرمولی؟ ممنون
فقط در خانه B2 این فرمول نوشته میشه - تا جایی که من میدونم بدون استفاده از کدنویسی نمیشه در داخل اکسل مقداری رو به یک سلول دیگه انتقال داد
=IF(A1>5000;"Your first phrase here";IF(AND(A1>=2000;A1<=4000);"Your second phrase here";0))
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)