تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 284 از 542 اولاول ... 184234274280281282283284285286287288294334384 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,831 به 2,840 از 5419

نام تاپيک: كلوپ ا N95 ا

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

ببخشید چندتا سوال داشتم...این فلش لایت 3 چیه؟
    چطور می تونم گوشیم رو آپدیت کنم؟سایتش چیه؟قبلش باید چیکارا کرد؟
    آیا اطلاعات قبلی سرجاشون می مونن؟
    و آخرین و مهم ترین سوال!!!حداکثر تایم این کار چقدره؟؟؟
    خیلی برام مهمه...

پروفشنال ||SIAVASH||'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

منم همین حالا که دارم پست میزنم گذاشتم برای آپدیت !
    فلش لایت 3 همون برنامه فلش پلیر موبایل هست !!
    برای آپدیت گوشی اول این برنامه رو دانلود کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بعد گوشی رو به حالت PC suite به کامپیوتر متصل کنید و برنامه بالا رو اجرا کنید !! بعد از چند تا next بهتون ورژن موبایلتون و ورژن آخرین آپدیت موجود رو میگه ! بعد 115.7 مگابایت رو دانلود میکنه (دیگه نسبت به سرعتتون خودتون حداکثر زمان رو حدس بزنید) "" فقط در هنگام آپدیت از گوشی استفاده نشه و usb رو هم جدا نکنید""
    برای اطلاعات : یک backup میتونی با PC SUITE بگیری از موبایلت !!
    Last edited by ||SIAVASH||; 26-03-2008 at 22:56.

داره خودمونی میشه MoonAndSky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Zahedshahr

پيش فرض

ببخشید چندتا سوال داشتم...این فلش لایت 3 چیه؟
    چطور می تونم گوشیم رو آپدیت کنم؟سایتش چیه؟قبلش باید چیکارا کرد؟
    آیا اطلاعات قبلی سرجاشون می مونن؟
    و آخرین و مهم ترین سوال!!!حداکثر تایم این کار چقدره؟؟؟
    خیلی برام مهمه...
    سوال اول من جواب نمیدم چون اطلاعاتم کافی نیست

سوال دوم اموزشش تو یکی از تاپینگها هاست
    که به خاطر ایشون من میزارمش اینجا

سوال سوم اطلاعاتت مثل اهنگ و تصاویر رو بریز رو مموریت که داشته باشیش ولی برنامه هایی که نصب کردی رو باید دوباره نصب کنی شمارههاتم بریز تو سیم کارتت که دوباره بتونی برش گردونی مسجات رو هعم میتونی بریزی تو مموری هرجاش مشکل داشتی بگو کمکت کنم

سوال چهارم این کار بستگی به سرعت اینترنتت داره
    زمان اپدیت حداکثر با بدترین اینترنت 7 ساعته ولی برنامه های مورد نیاز قبل از اپدیت هم زمان میبره دانلود کنی

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Zahedshahr

پيش فرض

آموزش آپدیت گوشی از طریق نرم افزار Nokia Software Updater

استفاده از برنامه Nokia Software Updater

در ابتدا برای این کار نیازمند 2 برنامه هستیم ؛

Nokia Pc Suite که در پک گوشی شما داخل سی دی همراه گوشی موجود هست ، برای راحتی شما آخرین ورژن رو براتون گزاشتم ....

لینک دانلود با حجم 20.2MB

Nokia Software Updater که در سایت نوکیا در دسترس عموم هست ، برای راحتی شما لینک دانلود مستقیم رو قرار میدم ....

لینک دانلود با حجم 20.5MB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خوب حالا بعد از دانلود این دو برنامه با هم آماده میشیم برای آپدیت گوشی ؛ ابتدا باید برنامه PC Suite و Software Updater رو بروی کامپیوتر خودمون نصب کنیم ، بعد از نصب برنامه ها آماده میشیم برای آپدیت گوشی ؛ در اینجا چند نکته رو متذکر میشم که رعایت اون ها در حین آپدیت کاملا واجب و ضروری هست :

1- برای آپدیت حتما و حتما گوشی خود رو به صورت کامل شارژ کنید تا در حین آپدیت مشکلی پیش نیاد...

2- برای اینکه برنامه گوشی ما رو بشناسه حتما باید گوشی در حالت General باشه ...

3- سعی کنید آپدیت رو زمانی انجام بدین که مطوئن هستین مسیج یا تماسی دریافت نمیکنید یا اینکه میتونید عملیات دایورت رو انجام بدین تا خیالتون راحت باشه در حین انجام کار مشکلی پیش نمیاد...

4- آپدیت در این حالت به حجم بالای نرم افزار دانلودی از سایت زمان زیادی رو میبره به همین دلیل توصیه میشه از اینترنت پرسرعت استفاده کنید و در زمانی که بار ترافیکی کمی باشه که خیالتون از بابت قطعی اینترنت راحت باشه...

خوب با این تفاسیر میریم برای آپدیت ...

تا اینجای کار برنامه های مورد نیاز رو روی کامپیوتر نصب کردیم ، بعد از نصب گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید تا پیغام زیر رو ببینید ...

خوب حالا گوشی شما به کامپیوتر متصل هست ، حالا زمان اجرای برنامه Software Updater هست ، برنامه رو اجرا کنید تا تصویر زیر بیاد ...

بعد از این مرحله تصویر زیر رو خواهید دید ...

حالا در این مرحله Start رو میزنیم تا به مرحله زیر برسیم ...

در این مرحله گزینه Next رو میزنیم تا عملیات شناسایی گوشی توسط برنامه انجام بشه ، تا به تصویر زیر برسیم ...

خوب همونطوری که در تصویر بالا مشاهده میکنید برنامه گوشی شما و ورژن اصلی برنامه روی فلش گوشی و ورژن جدید رو به شما اعلام میکنه ، البته در تصویر بالا به علت اینکه برنامه گوشی من به روز بود و برنامه جدیدتری نیومده بود برنامه بهم اطلاع داد ، اما در صورتی که ورژن جدیدی ارائه شده باشه شما یک پیغام دریافت میکنید مه برنامه آماده هست برای دریافت آپدیت جدید از اینترنت و بعد از زدن Next شروع میکنه به دریافت آپدیت از اینتنت در این زمان گوشی باید روشن در حالت جنرال و به هیچ وجه نباید خاموش و یا تماسی برقرار بشه ، بعد از اتمام دانلود مرحله ی بعدی که ریختن برنامه جدید روی فلش گوشی شما هست آغاز میشه ، این مرحله بین 3 تا 5 دقیقه طول میکشه ، در این زمان خیلی مراقب باشی که عملیاتی توسط گوشی انجام نشه ، بعد از نصب کامل آپدیت روی گوشی ، گوشی شما روشن میشه و حالا میتونید از کامپیوتر جداش کنید و به خوبی استفاده کنید...

در ضمن به نکات زیر هم توجه کنید :

1.در اولین استفاده متوجه میشین که حافظه ی خالی گوشیتون کم شده.حتماً بعد از آپگرید یه بار با کد #7370#* گوشی رو Master Reset کنین.البته با این کار یکسری برنامه های فابریکتون پاک میشه!!!

2.در اولین استفاده امکان داره که علائم نشون دهنده ی میزان سیگنال(آنتن) وجود نداشته باشن که با Restart کردن حل میشه.

3.اگه تو مموری کارتتون برنامه نصب کردین حتماً باید بعد از آپدیت ( ترجیحاً قبل از آپدیت باشه بهتره) مموری کارتتون رو یه بار فرمت کنین و بعد از آپدیت دوباره برنامه ها رو نصب کنین.

موفق باشید...
    Last edited by MoonAndSky; 26-03-2008 at 23:10.

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Zahedshahr

پيش فرض

منم الان میخوام بزارم واسه اپدیت

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من که آپدیتم کامل شد ! تغییر خاصی نمیبینم ! مثلا از 10 به 20 تغییرات محسوس بود ! ولی این یکی نه !

اگه کسی تغییر خاصی فهمید بگه ! من همون فلش لایت رو فعلا دیدم !

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

فقط در مورد FLASH LITE بگم ::

همون طور که گفتم فایل های فلش رو اجرا میکنه !! ولی باید حتما وقتی که داره از برنامه فلش save میشه با option های مخصوص فلش لایت ذخیره بشه ! برای همین هست که فلش های معمولی رو نمیتونه اجرا کنه ! البته حالا شاید این نسخه جدید بتونه فلش های دیگه رو هم اجرا کنه ((البته بعید میدونم چون اگه همچین چیزی بود دیگه اسمش رو flash LITE نمیذاشتن و میذاشتن FLASH PLAYER ))

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Zahedshahr

پيش فرض

خوش بحالت با این سرعتت مال ما که تا صبح گیرشیم خدا به فریادم برسه به قول این یارو که میگفت اینترنت ما با نفت کار میکنه مال با زغال سنگه

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در ضمن پیشنهاد میکنم بعد از آپدیت یک فرمت هم بکنید گوشی رو ( کد : *7370#) نترسید آپدیت پاک نمیشه !

حالا moonandsky اگه آپدیت هم نکنی مهم نیست !! فرق زیادی نداره !!!

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

کسی فرقشو نگفت ..؟ چه تغییراتی میکنه ..؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •