اینم اپدیت 4 برای کاستم فرم ویر 3.80 تازه شانس اوردیم میخواست براش اپدیت نده اگه میخواست بده دیگه چی میشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اپدیت 4 برای کاستم فرم ویر 3.80 تازه شانس اوردیم میخواست براش اپدیت نده اگه میخواست بده دیگه چی میشد.
مهدی جان منظورم تماشاگرای بالان سن بودا.. نه اونایی که ایستادن..من دارم ولي تماشاگر داره . چيزي حذف نشده .
راستی حجمش چنده ؟ iso یا cso ؟
Last edited by Shadow of Destiny; 17-01-2008 at 18:38.
من تو این 3 ماه وقت نکردم نگاه به psp بکنم ...بسوزه پدر بی کارت خدمتی
![]()
بالاي سن هم تماشاگر داره . ماله من iso هست . 1.7 گيگ هم حجمشه .
سلام دوست عزیز من این بازی رو تموم کرده بودم
کدوم مرحله گیر کردی بیشتر توضیح بده اگه عکس بزاری که چه بهتر
رسول جان خوب خوبه ايراد ها رو مي گيره ديگه ! البته اين خبر كه مي گي مي خواست واسش آپديت نده اينا رو سايت هاي ديگه شايعه مي كنن وگرنه شما تا حالا ديدي دارك الكس تو سايت خودش چيزي بگه !! الان نصف سايت هاي فعالم در مورد PSP ادعا مي كنن كه دارك الكس پسر خالشونه و به نقل از اون خبر واسه خودشون مي دن بيرون !!!!!اینم اپدیت 4 برای کاستم فرم ویر 3.80 تازه شانس اوردیم میخواست براش اپدیت نده اگه میخواست بده دیگه چی میشد.
موفق و پيروز باشيد
جاويد
راستم میگی هاااااااااا نه جایی ندیدم
ممنون
احسان،باید به اون 4 تا چیز گنده فلزیا(!) که دورشن شلیک کنی،بعد که نگاشون کرد با Grapple دسته ی بغلشونو بکشی پایین.یه قفس میخوره تو سرش خورد و خاکشیر میشه!
جاوید؟!یعنی فکر کردی من اینقدر مشنگم که بعد 1سال و خورده ای هنوز ویژوال پلیر ها رو ندیدم؟!
Last edited by Arshia001; 18-01-2008 at 20:03.
بابا اين حرفا چيه ... يعني من مشنگم كه بعد از يه سالو خورده اي حالا كه يه ويژال جديد اضافه شده نفهميدم كدومه !!!! D:احسان،باید به اون 4 تا چیز گنده فلزیا(!) که دورشن شلیک کنی،بعد که نگاشون کرد با Grapple دسته ی بغلشونو بکشی پایین.یه قفس میخوره تو سرش خورد و خاکشیر میشه!
جاوید؟!یعنی فکر کردی من اینقدر مشنگم که بعد 1سال و خورده ای هنوز ویژوال پلیر ها رو ندیدم؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)