بند 8 از بيماريهاي عفوني :
بيماران مبتلاء به نقص ايمني سلولي اكتسابي و حاملين ويروس HIV معاف دائم.
بند 8 از بيماريهاي عفوني :
بيماران مبتلاء به نقص ايمني سلولي اكتسابي و حاملين ويروس HIV معاف دائم.
سلام
من 1 ساعت پیش به پلیس + 10 و نظام وظیفه زنگ زدم گفتش چون دانشجو هستی میتونی 15 میلیون نقد بذاری و بری تازه اونم سالی دوبار.
خدا رو شکر![]()
معاون مشمولان و امور معافيتهاي سازمان وظيفه عمومي ناجا با اشاره به بخش دوم مصوبات كميته بررسي مشكلات دانشجويان مشمول در ارتباط با صدور مجوز خروج موقت دانشجويان از كشور،گفت: دانشجويان برا ي انجام سفرهاي علمي كه شامل ارايه مقاله در كنفرانسهاي بين المللي و فرصتهاي مطالعاتي براي مقاطع كارشناسي ارشد و دكتري مي باشد مي توانند با پرداخت مبلغ 50 ميليون ريال وجه نقد به عنوان وديعه، بصورت موقت از كشور خارج شوند.
سرهنگ حلوايي افزود: همچنين دانشجويان براي سفرهاي نيمه علمي كه شامل شركت در آزمون هاي زبان، شركت يا بازديد از نمايشگاه ها، شركت در كارگاه هاي آموزشي حداكثر يك ماهه، ثبت يا نمايش اختراعات و سفرهاي مرتبط با رشته هاي تحصيلي خاص(مانند دانشجويان رشتههاي هنر براي بازديد از آثار معماري و هنري) ميباشد، ميتوانند با پرداخت وديعه به مبلغ 50 ميليون ريال وجه نقد و 100 ميليون ريال چك ، بصورت موقت از كشور خارج شوند.
سرهنگ حلوايي تصريح كرد: سفرهاي علمي و نيمه علمي دانشجويان ميبايست به تاييد دانشگاه هاي مرجع و يا منتخب كه از سوي وزارت علوم ، وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامي تعيين و معرفي مي شوند، برسد.
وي اضافه كرد: خروج موقت دانشجويان از كشور براي ساير سفرها(غير از سفرهاي علمي و نيمه علمي)، با درخواست دانشجو و تاييد واحد دانشگاهي مربوطه و پس از پرداخت وديعه به مبلغ 150 ميليون ريال بصورت نقد امكان پذير خواهد بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
تو ارتش نحوه تقسیم نیرو بعد از آموزشی چه جوریاست ؟
این که میگن بالای دیپلم کد میخورن درسته؟ معنیش چیه ؟ تو تقسیم نیرو چه تاثیری میذاره ؟
ممنون
.
تو تقسیم نیرو تنها چیزی که مهم هست پارتی هست و هیچ ربطی به مدرک تحصیلی نداره
نه دوست عزیز، پارتی مهم تر هست ولی مدرک هم مهم هست، اکثر بچه های پزشکی و پیراپزشکی میوفتن اداره بهداشت و درمان
مخابرات و برق میوفتن گروه 400 مخابرات
کامپیوتر و مهندسی ها میوفتن ستاد
البته همه باز تقسیم میشوند، دوره کد هم دوره ای هست 2 ماه مانند آموزشی ولی تخصصی در یه رشته، مثلا دوره کد توپخانه که اصفهان هست، یا دوره کد پیاده که شیراز هست و یا دوره کد تکاوری که لشگرک هست( بدترین جا)
به سری از رشته ها کد نمیخورند، پزشکی و پیراپزشکی، حقوق، کامپیوتر، عمران، معماری، زبان....
ممنون دوست عزیز
من که رشتم حسابداری هست کد نمیخورم ؟
احتمالا میفتم نیرو دریایی سیرجان بعدش ممکنه هر جایی بیفتم ؟
داداشم متالورژی بود کد خورد بعد از دوره آموزش دوم بر اساس امتیازی که از آزمونها آورده بودن ازشون میپرسیدن کجا میخاین برین و به ترتیب میومدن پایین (الان هم اینجور چیزی هست ؟)
و یه سوال دیگه
یه آشنا پیدا کردم گفتم مبخوام برم ارتشگفت من سفارشت کردم و وقتی کد محل خدمتت اومد اگه خواستی میتونم جات رو عوض کنم
به نظر شما بهترین جا تو ارتش برای خدمت کجاست ؟
ممنون
دوره ی کد فقط توی نیرو زمینی ارتش هست اگر نیرو دریایی یا هوایی بیوفتید دوره کد ندارید.
نمدونم
والله من خودم کد نخوردم ولی رفیقم که کد خورد افتاد 800 کیلومتر اونورتر از خانه، نیرو کم داشتن به نمره کاری نداشتن
من نیرو زمینی تهران هستم، من بدی ندیدم ولی خیلیا بد میکن از نراجا، نمیدونم جای خوبش کجاست!
سلام دوستان من دانشجو بودم(چون انصراف دادم) و میخوام از معافیت پزشکی استفاده کنم دفترچه مطالعه کردم دیدم معاف میشم از چشم قسمتهای معافیت پزشکی دفترچه پر کردم واکسن و.. زدم
حالا باید چیکار کنم ؟؟باید دفترچه پست کنم؟؟؟
لطفا روند کاریشو بفرمایید ممنون میشم
سلام دوستان
کسی از کارتهای پایان خدمت جدید عکسی داره ؟ (هر سه ارگان)
ممنون میشم اگه بذارین ، هرچی سرچ کردم پیدا نشد که نشد
.
Last edited by hossein-p30-f; 30-11-2010 at 00:44.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)