دقیقا نسخه قبلیشه. زیاد قدیمی نیست. اگه اینترنت پرسرعت نداری می تونی فعلا انجام ندی.
(جون من عکس امضاتو کوچیک کن، همه صفحه رو گرفته)
دقیقا نسخه قبلیشه. زیاد قدیمی نیست. اگه اینترنت پرسرعت نداری می تونی فعلا انجام ندی.
(جون من عکس امضاتو کوچیک کن، همه صفحه رو گرفته)
اوتوفوکوس یعنی چی؟؟؟ چه کاری انجام میده موقع عکس گرفتن؟؟؟ از کجا معلوم میشه اوتوفوکوس داره عمل میکنه یا نه؟؟؟
یه سیستمیه واسه تعیین فاصله کانونی.
سلام بچه ها.من وقتی بازی میریزم میره تو tools .بعد وقتی set folder میکنم و میریزم تو entertainment ولی بعد یک روز دوباره برمیگرده تو tools و دفعات بعدم که انجام میدم باز همینه.کسی میدونه دلیلشو........؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
دوست عزیز تبریک میگم ما جفتمون نسبتا شبیه هم هستیم چون منم مثل شما عمل کردم و میدونم خیلی اطلاعات درباره این گوشی داری چون کسی که این تاپیکو کامل بخونه 85 تا 90% کار با این گوشی و فوت فن هاشو بلده
بابت سوال سومت هم بگم که کلاً فایلهای نصبی بصورت بسته داخل گوشی ذخیره نمیشن ، و فقط نصب میشن،
موفق باشی![]()
عزیز نگران نباش این قابلیت تنها در مورد عکاسی فعاله![]()
در پست های قبلی ذکر شده که بهتره انتقال data از طریق stand صورت بگیره![]()
اگه بشه اسمشو باگ گذاشت واسه ما هم اتفاق افتاده، حالا شاید در آپدیت های بعدی حل بشه![]()
Last edited by hamed1987; 23-10-2007 at 00:23.
اه اه اه مردشورشو ببرن. فیلمبرداری 10000000 فریم در ثانیه هم که باشه وقتی تصویر فلو هست دوزار هم نمی ارزه. چرا تو فیلمبرداری فوکوس نمیکنه!!!!!! ممکنه تو آپدیت های بعدی حل بشه؟
فکر نکنم دوست من، ولی خدا رو شکر کن آخه گوشیهایی با امکانات بالا مثل 5700 اصلا فوکوس اتوماتیک ندارن این یکی لااقل تو عکاسی که داره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)