تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2839 از 3017 اولاول ... 18392339273927892829283528362837283828392840284128422843284928892939 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,381 به 28,390 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نامحدودا سرعت دانلودشون اسمیه؟
    اسمی و کمتر

Sent from my GT-I9300I using Tapatalk

2. این کاربر از saminem بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دوستان پیج اینستاگرام رهنمای فردا چند نفری اومدن کلا از همه چیز راضی هستند خداییش اینا چه جوری فکر میکنن اصلا چیزی حالیشون هست خودتون هم در این پیج میتونید ببینید
    khozadsl

سلام
    باید بگم (البته قبلن هم گفتم) از چند مورد اینترنت مخابرات راضی هستم ... یکیش نحوه پاسخ دهی اپراتور که البته بعضی اوقات به شعورم توهین میکنند... اکثر اوقات پاسخگویی و پیگیری عالی داره... ولی در کل از اینترنت مخابرات ناراضی هستم
    قطع و وصل شدن - آیپی مزخرف - جدیدن هم زرنگ شده ... موقع دانلود شبانه که میشه چند دقیقه قبلش یا بعدش لینک میپره و بعد آیپی مزخرف میاد! اینجوری سرعتم میره روی 20 تا دیشب هم همین اتفاق دوباره افتاد ولی سریع چند بار ریستارت کردم تا آیپی خوب گرفتم

اگر از همه چیز راضی هستند فقط 2 حالت داره...
    1.اینترنت رو فقط برای مسنجرها استفاده میکنند
    2.از عوامل خود مخابرات هستند

موفق باشید

4. این کاربر از dayanoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

کسی که سرویس 2 مگ رو داره..این که پرتش رو 2 مگ بسته شده باشه یا 10 مگ فرقی تو سرعت دانلودش داره؟!(با فرض نرمال بودن snr در هر دو حالت)

2مگ تو اکانتینگ رو 650k ست شده شما تا دان استریم 6مگ سرعت دانلودتون با سرویس 2مگ بالا میره از 6مگ به بعد دیگه زیاد نمیشه دان استریمتون چه رو 6مگ باشه چه رو 20 مگ سرعت از 650 بالاتر نمیره ولی اگه رو 2مگ باشه 230 تا بیشتر نمیده

6. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

درود امشب سرعتها پایین چقدر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

درود امشب سرعتها پایین چقدر
    سلام
    تا زمانی که همه راضی هستند وضعیت همینه
    تا زمانی که همه نشستن تو خونه و فقط توی این فروم اعتراض میکنند وضعیت همینه (خودمم همین بودم ولی دیگه نمیشه تحمل کرد)
    تا زمانی که کسی اعتراض نکنه وضعیت همینه که هست ...

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام
    باید بگم (البته قبلن هم گفتم) از چند مورد اینترنت مخابرات راضی هستم ... یکیش نحوه پاسخ دهی اپراتور که البته بعضی اوقات به شعورم توهین میکنند... اکثر اوقات پاسخگویی و پیگیری عالی داره... ولی در کل از اینترنت مخابرات ناراضی هستم
    قطع و وصل شدن - آیپی مزخرف - جدیدن هم زرنگ شده ... موقع دانلود شبانه که میشه چند دقیقه قبلش یا بعدش لینک میپره و بعد آیپی مزخرف میاد! اینجوری سرعتم میره روی 20 تا دیشب هم همین اتفاق دوباره افتاد ولی سریع چند بار ریستارت کردم تا آیپی خوب گرفتم

اگر از همه چیز راضی هستند فقط 2 حالت داره...
    1.اینترنت رو فقط برای مسنجرها استفاده میکنند
    2.از عوامل خود مخابرات هستند

موفق باشید
    عزیز وقتی خروجی بد باشه یعنی هیچی کار مفیدی انجام گرفته نشده این پشتیبانی که میگی بعضی مواقع خوبه میتونستن این مشکلات رو حل میکردن ، اینها فقط دنبال اذیت و ازار مردم هستن
    به عنوان نمونه: ساعت رایگان سرویس ها باید راس ساعت ۱ شروع بشه ولی از ساعت ۱ و ۱۵ دقیقه شروع میشه و راس ساعت ۶ تمام میشه اون ۱۵ دقیقه افرادی که اطلاع ندارند از حجمشون میره یا دیسکانکتی های که راس ساعت ۱ انجام میشه که مشکل برای استفاده کاربر درست بشه
    وقتی که سرویس هاشون مشکل درست میشه که البته همیشه دارند تمام ضرر و زیان متوجه کاربره و هیج جبرانی صورت نمیگیره از طرفی زنگ هم میزنی اعتراض کنی باید به پشتیبانه بگی من معذرت میخوام که سرویس هاتون مشکل داره تحت هر شرایطی چیزی رو درست نمیکنن و فقط میگن مودم رو از برق بکش!
    اینم شد اینترنت؟ سرعت بوق ، قطع و وصلی زیاد ،پینگ بالا، تایم اوت وخشتناک ، یه بار زنگ زدم بهشون که یه پشتیبان حضوری بفرستن بهش گفتم هزینش چقدر میشه میگه من نمیدونم میخواد باهاش چ کار کنید!!!!!!!!!!! به نظرتون میخوام باهاش چ کار کنم؟

10. 2 کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام
    دوستان, بهترین کار در حال حاضر برای دانلود ... ایرانسل طرح 5 گیگ هفتگی هستش (البته اگر نسل 3 و نسل 4 آنتن میده)
    هر هفته چند طرح میگیرم و خیلی خوبه... مثل من اشتباه نکنید و طرح های نامحدود نگیرید که سرعت بسیار پایین هست
    اگر سازمان ملل این سرعت رو ببینه مسعولین اینترنت مخابرات رو به وحشیگری متهم میکنه

موفق باشید

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

صفحه اینستاگرامشون رو بستن...

داره خودمونی میشه !AL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2016

پيش فرض

کاشکی یه جوری بشه کلا جمع کنن برن
    چند وقتی میشه به طرز فجیعی اینترنت داغونه

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بچه ها تو اینستا کسانی که ازشون انتقاد کنن رو بلوک میکنن
    حتی تحمل انتقاد هم ندارند...
    شرکتی که کاربرای خودشم بلوک میکنه به چه دردی میخوره...
    Last edited by AVAVA; 10-06-2016 at 20:27.

15. این کاربر از AVAVA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •