اسمی و کمتر
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
اسمی و کمتر
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام
باید بگم (البته قبلن هم گفتم) از چند مورد اینترنت مخابرات راضی هستم ... یکیش نحوه پاسخ دهی اپراتور که البته بعضی اوقات به شعورم توهین میکنند... اکثر اوقات پاسخگویی و پیگیری عالی داره... ولی در کل از اینترنت مخابرات ناراضی هستم
قطع و وصل شدن - آیپی مزخرف - جدیدن هم زرنگ شده ... موقع دانلود شبانه که میشه چند دقیقه قبلش یا بعدش لینک میپره و بعد آیپی مزخرف میاد! اینجوری سرعتم میره روی 20 تا دیشب هم همین اتفاق دوباره افتاد ولی سریع چند بار ریستارت کردم تا آیپی خوب گرفتم
اگر از همه چیز راضی هستند فقط 2 حالت داره...
1.اینترنت رو فقط برای مسنجرها استفاده میکنند
2.از عوامل خود مخابرات هستند
موفق باشید
2مگ تو اکانتینگ رو 650k ست شده شما تا دان استریم 6مگ سرعت دانلودتون با سرویس 2مگ بالا میره از 6مگ به بعد دیگه زیاد نمیشه دان استریمتون چه رو 6مگ باشه چه رو 20 مگ سرعت از 650 بالاتر نمیره ولی اگه رو 2مگ باشه 230 تا بیشتر نمیده
درود امشب سرعتها پایین چقدر![]()
سلام
تا زمانی که همه راضی هستند وضعیت همینه
تا زمانی که همه نشستن تو خونه و فقط توی این فروم اعتراض میکنند وضعیت همینه (خودمم همین بودم ولی دیگه نمیشه تحمل کرد)
تا زمانی که کسی اعتراض نکنه وضعیت همینه که هست ...
موفق باشید
عزیز وقتی خروجی بد باشه یعنی هیچی کار مفیدی انجام گرفته نشده این پشتیبانی که میگی بعضی مواقع خوبه میتونستن این مشکلات رو حل میکردن ، اینها فقط دنبال اذیت و ازار مردم هستن
به عنوان نمونه: ساعت رایگان سرویس ها باید راس ساعت ۱ شروع بشه ولی از ساعت ۱ و ۱۵ دقیقه شروع میشه و راس ساعت ۶ تمام میشه اون ۱۵ دقیقه افرادی که اطلاع ندارند از حجمشون میره یا دیسکانکتی های که راس ساعت ۱ انجام میشه که مشکل برای استفاده کاربر درست بشه
وقتی که سرویس هاشون مشکل درست میشه که البته همیشه دارند تمام ضرر و زیان متوجه کاربره و هیج جبرانی صورت نمیگیره از طرفی زنگ هم میزنی اعتراض کنی باید به پشتیبانه بگی من معذرت میخوام که سرویس هاتون مشکل داره تحت هر شرایطی چیزی رو درست نمیکنن و فقط میگن مودم رو از برق بکش!
اینم شد اینترنت؟ سرعت بوق ، قطع و وصلی زیاد ،پینگ بالا، تایم اوت وخشتناک ، یه بار زنگ زدم بهشون که یه پشتیبان حضوری بفرستن بهش گفتم هزینش چقدر میشه میگه من نمیدونم میخواد باهاش چ کار کنید!!!!!!!!!!! به نظرتون میخوام باهاش چ کار کنم؟
سلام
دوستان, بهترین کار در حال حاضر برای دانلود ... ایرانسل طرح 5 گیگ هفتگی هستش (البته اگر نسل 3 و نسل 4 آنتن میده)
هر هفته چند طرح میگیرم و خیلی خوبه... مثل من اشتباه نکنید و طرح های نامحدود نگیرید که سرعت بسیار پایین هست
اگر سازمان ملل این سرعت رو ببینه مسعولین اینترنت مخابرات رو به وحشیگری متهم میکنه
موفق باشید
صفحه اینستاگرامشون رو بستن...
کاشکی یه جوری بشه کلا جمع کنن برن
چند وقتی میشه به طرز فجیعی اینترنت داغونه![]()
بچه ها تو اینستا کسانی که ازشون انتقاد کنن رو بلوک میکنن
حتی تحمل انتقاد هم ندارند...
شرکتی که کاربرای خودشم بلوک میکنه به چه دردی میخوره...
Last edited by AVAVA; 10-06-2016 at 20:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)