اینقدر اونجا دوست پیدا میکنید که دوستای قدیمی فراموش میکنید
بوفه اونجا رفتید یادی از ما بکنید![]()
اینقدر اونجا دوست پیدا میکنید که دوستای قدیمی فراموش میکنید
بوفه اونجا رفتید یادی از ما بکنید![]()
ینی جوادنیا انقد کم سرباز میگیره؟ هیشکی اونجا نبوده؟
جاش خوب ، عالیه ،کرم آ+دی ببر که به درد میخوره .......فققط یه ذره بند پ +شانس میخواد تا توی مرزبانی نیفتی ....سلام مارو به جناب کم یاب فرمانده مرزبانی ((( مر آموزشی محمد رسول الله بیرجند ))برسون که عجب مرخصی به بچه های شمال داد دهن مارو به .... داد نه میان دوره داد نه پایان دوره حسابی...... باخودتون وسیله ببرید .... بازگشت نداره این راه
الان هم یه امریه دستمه اونم مرزبانی خراسان رضوی ..... نمی دونم کجا برم چون نه محل ش معلومه نه مکانش ..... از بیرجند تا مازندران فوش دادیم بهش تا الکی دروغ نگه و بچه مردم سرکار نذاره .................
درگیر شایعه 18 ماه شدن نباشین که ازین خبرا نیست.....
رو همون 21 ماه حساب کنین
منم فردا اونجا باید باشم
1 برای من که زده ساعت 6 اونجا باشم همون حدودا اونجام میگن که روز اول نریم مشکلی نیست ولی به نظر خودم تا 12 اونجا باش
2. کمد که میدن وسایلم قاشق و چنگال و لیوان و تنقلات و قفل کوچیک برای کمد و نخ و سوزن و سنجاق و مقداری دارو و کمی هم اجیل و ...
شامپو میدونم میدن خودشون لیف نمیدن و صابون مهماش ایناست
3. مرخصیض میدونم یک هفته 4 شنبه تا 3-5 جمعه یک هفته هم 5 شنبه تا جمعه
روز اولم فکر نکنم ولومون کنن بریم برگردیم چون شهریورم مثل ما شنبه رفتند ولی تا آخر هفته نگه داشتن
در مورد عید هم پارسال 27 - 5 و 11-15 تعطیل بودند
شایعه نیستش واقعیت هستش
منوط به تصمیم مجلس هستش
اى لشگر صاحب زمان آماده باش آماده باش [emoji2]
فردا اين موقع تو گروهانيم
صد در صد شایعه است
مگه چقدر سرباز گرفتن، اکثرا قبل عید فرستادن تا 24 ماه نشن، نهایتش تا برج 4 پر شه، آخرش دیگه برج 6، مابقی سال مطمئنا روال عادی خواهد داشت.
دوستان من رفته بودم پلیس ۱۰+ شهری که دانشجو بودم میگفت اسمت اسمت واسه معافیت تحصیلی فقط واسه لیسانس وجود داره نه فوق. در حالیکه نظام وظیفه همون شهر رفتم گفت اسمت تو سایت هست برگه معافیت جدیدم واسه سنوات گرفتم. اینا مگه شبکشون جداس؟؟!!
واقعا دوست دارم که شایعه نباشه و واقعیت داشته باشه
ولی بهتر نیست یه کم فکر کنیم ؟
به نظرتون تو این کمبود نیرو ، نظام وظیفه نمیتونست افراد رو در ماه های مختلف پخش کنه که نخواد به این همه نیرو 3 ماه کسری بده ؟
مشکلی پیش میومد که یکی به جای برج 4 برج 8 اعزام بشه ؟
به این شایعه ها توجه نکنید
زمان خدمت من از همون روز اول که وارد پادگان شدم ( 91/10 ) چون سال اولی بود که خدمت 21 ماه شده بود میگفتن که 22 بهمن قرار هست دوباره 18 ماه بشه و تا آخر خدمتم هم این شایعه همچنان وجود داشت تا اینکه با 21 ماه خدمت ترخیص شدم و نه تنها خدمت دوباره 18 ماه نشد که از سال دیگه هم میشه 24 ماه !
من ستاد نیروی زمینی بودم حتی بعضی از سرباز ها میگفتن نامه 18 ماه اومده و توی دفتر امیر پوردستان هست !
این ها رو گفتم که بدونین کسی دلش به حال شما نمیسوزه که بخوان 3 ماه خدمت رو کم کنن
ولی بازم امیدوارم واقعیت داشته باشه !
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)