تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2838 از 3195 اولاول ... 18382338273827882828283428352836283728382839284028412842284828882938 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,371 به 28,380 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

پروفشنال sony_W810i's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا تو رو خدا یکی یاد ما بده چطوری این کنسول لعنتیمونو به اینترنت وصل کنیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

کابل مودم رو وصل کردم به کنسول و اینترنت وصل نشد
    کابل شبکه وصل کردم به ایکس باکس و کامپیوتر که ببینم کنسول به کامپیوتر وصل میشه یا نه...ولی بازم نشد...چکار کنم؟؟
    دوست عزیز شما اگه ADSL داشته باشی 2 حالت داره. یا وقتی کابل شبکه رو از مودم میزنی به PC ، PC مستقیم خودش به اینترنت وصل میشه. و نیازی به کانکت کردن هیچ کانکشنی روی PC نداره. به این میگن حالت PPPOE
    که اگه اینجور باشه شما کافیه همون کابل شبکه رو به Xbox وصل کنی خودش کانکت میشه و نیازی به هیچ تنظیمی نداره.

حالت دوم حالتی هست که مودم شما وقتی به PC وصل میشه روی PC و تو ویندوز باید یک کانکشنی رو کانکت کنید تا به اینترنت وصل بشی. به این حالت میگن حالت Bridge که اینجا باید یا تنظیمات مودم رو با کمک ISP ت مثل حالت اول کنی، یا اینکه اینترنت PC رو share کنی به xbox که یکمی پیچیدست. بهش میگن ICS یا Internet Connection Sharing
    اول بگو کدومشی تا ببینیم چه باید بکنی

2. 2 کاربر از sony_W810i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت omega123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    Tehran

13 کمک کمک

سلام بچه ها دیروز دستگاهم رو دادم که واسم LT2 بریزن فروشنده هم علاوه بر این کار دستگاهم رو با 13599 آپدیت کرد
    خونه که اومدم دیدم یه آپدیت جدیدتری هستش 13604 منم رو usb ریختم و آپدیت جدید کردم ،مشکلم هم از اینجا شروع شد چون دیگه بازی های جدید مثل GoW3 و Driver و حتی NFS HP اجرا نمیشن و با ایرور Unsupported disc مواجه میشم .

چیکار می تونم بکنم ،اگر بدم بیرون می تونن واسم درستش کنن

با تشکر از همه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

میشه بیشتر درمورد اینکه هارد واسه اسلیم ه-ک میکنن توضیح بدی؟
    مثلا چه توضیحی؟
    هارد لبتاب هست میخری با کابل ساتا ولش میکنی به پی سی و توسط یه برنامه که اسمشو یادم نیس فرمتش میکنی و بعد وصلش میکنی به 360 خیلی راحت(مثل زدن فلش به کامپیوتر)[/QUOTE]
    یعنی حتی بیشتر از 16 گیگ میشه ازش استفاده کرد؟
    خب چقدره مثلا یه هارد 80 یا 120 لبتابی

---------- Post added at 11:02 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------

سلام بچه ها دیروز دستگاهم رو دادم که واسم LT2 بریزن فروشنده هم علاوه بر این کار دستگاهم رو با 13599 آپدیت کرد
    خونه که اومدم دیدم یه آپدیت جدیدتری هستش 13604 منم رو usb ریختم و آپدیت جدید کردم ،مشکلم هم از اینجا شروع شد چون دیگه بازی های جدید مثل GoW3 و Driver و حتی NFS HP اجرا نمیشن و با ایرور Unsupported disc مواجه میشم .

با تشکر از همه
    فکر کنم واس صبر کنی تا بعدی بیاد
    بیکاری مگه هر کاری که خواستی بکنی بیا اینجا بگو

کاربر فعال انجمن کنسول aha2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    In Games

پيش فرض

با تشکر از همه
    salam
    کاش قبلش میومدی اینجا سوال میکردی بعدش آپدیت میکردی
    تو دیگه نمیتونی بازیهای جدیدو بازی کنی ولی با این روش میتونی:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من 2 تا از دستگاهام یا بزور دی وی دی رو میخونه یا وسط بازی ارور میده میاد میرون. ارورو کلین دیسک میده در صورتی که دی وی دی نو هست و تو دستگاه دیگه راحت میخونه. باید چکار کنم. لنز باید عوض بشه ؟ یا کثیف شده ؟ در کل خودم میتونم کارزی بکنم یا باید ببرم بیرون. زنگ زدم گفتن یا از لنز هست که 30 تومن هزینش میشه یا سرویس میخواد که 15 تومن میشه. مثلا چطور سرویسش میکنن ؟ خودم نمیتونم ؟

داره خودمونی میشه Pulse90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    شهر مذهبی!

پيش فرض

من 2 تا از دستگاهام یا بزور دی وی دی رو میخونه یا وسط بازی ارور میده میاد میرون. ارورو کلین دیسک میده در صورتی که دی وی دی نو هست و تو دستگاه دیگه راحت میخونه. باید چکار کنم. لنز باید عوض بشه ؟ یا کثیف شده ؟ در کل خودم میتونم کارزی بکنم یا باید ببرم بیرون. زنگ زدم گفتن یا از لنز هست که 30 تومن هزینش میشه یا سرویس میخواد که 15 تومن میشه. مثلا چطور سرویسش میکنن ؟ خودم نمیتونم ؟
    داداش دیشب واس منم همچین اروری داد بازیو از تو هارد پاک کردم درست شد.
    اره دسکه منم نو بود شک کردم گفتم لنز خرابه که دیدم نه دیسکم نو هست و بعد بازیو از هارد پاک کرد و ....

یعنی حتی بیشتر از 16 گیگ میشه ازش استفاده کرد؟
    خب چقدره مثلا یه هارد 80 یا 120 لبتابی
    رفیق منظورت چیه؟
    هر هاردی با هر ظرفیتی بزاری رو ایکس باکس میخونه دیگه
    شما اصلا یه هارد 500 لبتابی 2.5 اینچی بگیر فرمت (-- کن) کن بنداز رو اسلیمت

8. این کاربر از Pulse90 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز smallfrank's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

هر هاردی با هر ظرفیتی بزاری رو ایکس باکس میخونه دیگه
    شما اصلا یه هارد 500 لبتابی 2.5 اینچی بگیر فرمت (-- کن) کن بنداز رو اسلیمت

10. این کاربر از smallfrank بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Milo.Metallboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

ممنون که جواب دادین ولی مشکلم اینه که دستگاه من بدون هارد هست دوست عزیز. آرکید هست. راهی نداره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

خیلی جالب بود

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

دوست عزیز شما اگه ADSL داشته باشی 2 حالت داره. یا وقتی کابل شبکه رو از مودم میزنی به PC ، PC مستقیم خودش به اینترنت وصل میشه. و نیازی به کانکت کردن هیچ کانکشنی روی PC نداره. به این میگن حالت PPPOE
    که اگه اینجور باشه شما کافیه همون کابل شبکه رو به Xbox وصل کنی خودش کانکت میشه و نیازی به هیچ تنظیمی نداره.

حالت دوم حالتی هست که مودم شما وقتی به PC وصل میشه روی PC و تو ویندوز باید یک کانکشنی رو کانکت کنید تا به اینترنت وصل بشی. به این حالت میگن حالت Bridge که اینجا باید یا تنظیمات مودم رو با کمک ISP ت مثل حالت اول کنی، یا اینکه اینترنت PC رو share کنی به xbox که یکمی پیچیدست. بهش میگن ICS یا Internet Connection Sharing
    اول بگو کدومشی تا ببینیم چه باید بکنی
    بازم مرام شما...
    دستت درست...
    من حالت اولی رو دارم...ولی کابلی که از مودم میاد رو زد به ایکس باکس اینترنت نداشتم...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •