دیشپ 250 گیگ دانلود کردم))
روز به روز ایرانسل سمت ما داره بهتر میشه .. روی Nat 3 تو کنسول سرعت 12 Mb/s میره
بعد از عید مودمشو بگیرم ADSL ـــو پرت کنم اونور
یک مقدار قیمتو بیاره پایین FCP ها به خاک سیاه میشینن
دیشپ 250 گیگ دانلود کردم))
روز به روز ایرانسل سمت ما داره بهتر میشه .. روی Nat 3 تو کنسول سرعت 12 Mb/s میره
بعد از عید مودمشو بگیرم ADSL ـــو پرت کنم اونور
یک مقدار قیمتو بیاره پایین FCP ها به خاک سیاه میشینن
Last edited by persiancreed; 17-03-2017 at 11:17.
من این مشکل رو از همون ابتدایی که از ایرانسل استفاده کردم، داشتم....خیلی هم خوش شانس باشم، یک خط در میون تصایور لود میشن.!
با فیلـــترشکــن، تصاویر کامل برام لود میشن.
تو مخابرات هم همین وضعه . مشکل از isp هستش
TapaTALK
منم تایپ ۳ میگیرم . برای وصل شدن به پارتی و psn مشکلی نداره . فقط ایرادش اینه توو بازی های رقابتی برای پیدا کردن حریف خیلی طول میده و تقریبا ۵۰ درصد حریفا رو نمیشناسه اما اگه پیدا کنه چون ثبات پینگش خیلی خوبه کاملا بدون لگ بازی میکنم . واقعا اگه این ایراد رفع میشد من فردا adsl رو جمع میکردم چون واقعا بهتره
پارس انلاین با اینکه nat 2 میگرفت روی Live .. سرعت دانلود 800 بود ولی ایرانسل عالی بود .. دقیق چند ماهه دارم چک میکنم ایرانسل حجم دزدی نداره برعکس پارس آنلاین
متاسفانه امروز کلا ایرانسل نتش برا من قطعه کسی این مشکل رو در اصفهان داره ؟؟
درود
برای بنده هم 4G , 3G سیگنال هست ولی قطعه کلا
بندرعباس هم به همین شکل هست متاسفانه قطع شده
سلام دوست عزیز همونطور که خودتون هم گفتید سایت ایرانسل ممکنه مشکل داشته باشه و اطلاعات کامل رو نداشته باشه..من کاری به سایت ایرانسل ندارم ,من نظرات کاربرانی که این گوشی رو دارن خوندم و دیدم که فورجی پلاس رو ساپورت میکنه ....اینم آدرسش خودتون نظرهای دارندگان این گوشی رو بخونید...آخرای همین صفحه یکی از کاربرا روش فعالسازی فورجی پلاس برای این گوشی رو توضیح دادن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by m123f; 17-03-2017 at 17:46.
امکان داره در آینده مدل a1687 آیفون 4g+ ساپورت کنه؟(اگه ساپورت نمیکنه گوشی رو بفروشم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)