تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2837 از 4105 اولاول ... 1837233727372787282728332834283528362837283828392840284128472887293733373837 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,361 به 28,370 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Berlin

پيش فرض

دوستان یه قسمت بود تو سایت نظام وظیفه کد سخا رو میزدی وارد میشد الان هرچی میگردم نیست کسی از دوستان لینکش رو داره؟؟
    ظاهرا یه مدت آزمایشی همچین چیزی رو گذاشتن در حال حاضر هم در دسترس نیست همچین سامانه ای
    فقط یه سامانه پیام کوتاه هست

2. این کاربر از imanparsa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان یه قسمت بود تو سایت نظام وظیفه کد سخا رو میزدی وارد میشد الان هرچی میگردم نیست کسی از دوستان لینکش رو داره؟؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از Mahyar25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام

آموزشی تموم! مالک اشتر اراک بودم اعزامی 10/3 از خرم آباد. دیروز ترخیص شدم یعنی 11/29.
    بیشتر بچه ها مخصوصا لرستانیها افتادن کرمان. خدا بخیر کنه . . . . .
    من مستثنیات داشتم افتادم لرستان. . . . .

هرکی سوالی داره بپرسه .. .. .. . . .
    سلام داداشی اولا خدا قوت
    من امشب دارم میرم وکلی سوال دارم واگه ج بدی کمک بزرگی کردی

مرخصی برای کوتاه کردن لباس میدن؟
    چنگال ببرم یا نمیزارن؟
    ظرف غذا ببرم یا مثل سلف دانشگاس؟
    قفل چندتا لازمه واز چه نوعش ؟اویزی وازاین قفلا که به کشوهای کمد میزنن واز هرکدوم چندتا؟
    کمد میدن؟
    پول چقدر ببرم؟تو عابر چقدر باشه؟
    حموم چه وقتایی میزارن بریم؟
    اگه یه وقتی زدیم به جدول وصبح خوابمون برد.نماز صبح وظهرو.. رو چکارکنیم؟
    لباسمون رو کی میتونیم بشوریم وکجا خشک میکنیم؟
    بوفش چطوره؟
    میزارن کیسه فریزر بکشیم روی کاسمون برای عدم شست وشوی ظرف؟
    من تهرانم بهم مرخصی میدن که مثلا 5 شنبه بیام وشنبه برگردم؟
    الان با نمره 4 زدم موهامو.تا میان دوره بسه یا باید با اون ماشین های کثیفشون بازم بزنیم؟
    پتو وملحفه مال ماس یا میگرن از مون؟
    کادری وفرماندهاشون چطورن؟رو مخن وعقده ای؟
    اب خوردنیش چطوره؟قابل تحمله یا نیاز به اب معدنی داریم؟
    غذاشون چطوره سیر میشیم یا نه؟

اقا هرکدوم ازاین سوالا شاید هرکدومش ساده باشن اما باعث تغییر در ساک من میشه

اگه حال داشتی بگی چه چیزایی رو باید صدردرصد باید ببرم هم بگی ممنون میشم. خیلی استرسم بالا رفته الان

داره خودمونی میشه mojtaba_1993's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    اهـ ـ ـ♥ ـ ـر

پيش فرض

سلام دوستان این آخرین پستمه قبل رفتن از همه دوستانی کی تو این مدت کمکون کردن و به سوالاتمون ج دادن خیلی ممنونم.بچه هاییم که فردا اعزام میشن ایشالله بتونیم سختی های آموزشیو تحمل کنیم.بقول دوستمون داداش ساسان چون میگذرد غمی نیستمرخصی بیام میام اینجا.قربون شما.یا علی

7. 4 کاربر از mojtaba_1993 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام داداشی اولا خدا قوت
    من امشب دارم میرم وکلی سوال دارم واگه ج بدی کمک بزرگی کردی

مرخصی برای کوتاه کردن لباس میدن؟
    چنگال ببرم یا نمیزارن؟
    ظرف غذا ببرم یا مثل سلف دانشگاس؟
    قفل چندتا لازمه واز چه نوعش ؟اویزی وازاین قفلا که به کشوهای کمد میزنن واز هرکدوم چندتا؟
    کمد میدن؟
    پول چقدر ببرم؟تو عابر چقدر باشه؟
    حموم چه وقتایی میزارن بریم؟
    اگه یه وقتی زدیم به جدول وصبح خوابمون برد.نماز صبح وظهرو.. رو چکارکنیم؟
    لباسمون رو کی میتونیم بشوریم وکجا خشک میکنیم؟
    بوفش چطوره؟
    میزارن کیسه فریزر بکشیم روی کاسمون برای عدم شست وشوی ظرف؟
    من تهرانم بهم مرخصی میدن که مثلا 5 شنبه بیام وشنبه برگردم؟
    الان با نمره 4 زدم موهامو.تا میان دوره بسه یا باید با اون ماشین های کثیفشون بازم بزنیم؟
    پتو وملحفه مال ماس یا میگرن از مون؟
    کادری وفرماندهاشون چطورن؟رو مخن وعقده ای؟
    اب خوردنیش چطوره؟قابل تحمله یا نیاز به اب معدنی داریم؟
    غذاشون چطوره سیر میشیم یا نه؟

اقا هرکدوم ازاین سوالا شاید هرکدومش ساده باشن اما باعث تغییر در ساک من میشه

اگه حال داشتی بگی چه چیزایی رو باید صدردرصد باید ببرم هم بگی ممنون میشم. خیلی استرسم بالا رفته الان
    بااینکه نمی دونم کجاافتادی اما اگه به پادگانتون نزدیک هستید اره فردادوباره میفرستن ونه که لباس هارودرست کنید واتیکت هاروبچسبونید فقط یادتون باشه لباس سایزبزرگتربگیری که توخرج تعویضش نیفتی
    غذایی که میدن نیازی به چنگال نداره نبر
    روزاول گفتم که اگه مسیرت نزدیک هست چیزی نبرغیرازیه پلاستی که پوتین ولباس ها رو بیاری اگه ازاستانی هستی که خیلی دورهست کامل وسایلتوبگیر چون نمیفرستن خونه تا یه مرخصی بدن که باز احتمالش کمه
    درمورد قفل بستگی به اسایشگاهت داره شاید اصلا کمد نداشته باشی که اینجا کیف یا ساک مناسب حتماداشته باش که فردا بری میفهمی اوضاع چطوریه درهرصورت نیازبه یه قفل معمولی ترجیحا کوچک داری اگه کمد نداشته ساکی رو انتخاب کن که یه جیب بزرگ واصلی داشته باشه که دزدی توی پادگان واسایشگاه متاسفانه خیلی زیاده حتی دربین تحصیل کرده به نظرم بیشتره.
    پول نقد 50 تومن همراهت باشه کافیه البته کرایه توراه نیازی نیست چونکه رفت شمارومیبرن اما برای برگشت همینقدر کافیه که بازبستگی به مسافت شماتا خونه داره توی عابر هم 100 تومن کافیه که این مبلغو توی دوتاکارت پخش کن تااگه یموقع کارت مشکل پیداکرد یاسیستم بانک خراب بود تومشکل نیفتی
    حموم روبستگی به پادگانت داره معمولا یک روزدرهفته نهایتا یک ساعت به کل گروهانتون اجازه میدن که اونم افسر اموزشتون یا یه گروهبان باید همراهتون باشه تااجازه ورود بهتون بدن توی ساعات عمومی که معمولا روزهای تعطیل هم مشکلی ندارید یااول صبح یعنی قبل بیداری هم عمومی هست که بازبستگی به حمام مرکزتون داره همه ایناروبهتون میگن نگران نباشید
    در مورد سوال بعدیتون باید تازمان حمام رفتن تحمل کنید چون تودوران اموزشی نمیتونید هرلحظه که دوست داشتید حمام برید مخصوصا هفته اول.
    لباس رواخرهفته و روزای تعطیل معمولا یه مکنای میتونید پیدا کنید که خشک بشن توی اسایشگاه بخاطر خیس بودنشون نمیشه برد باید برید وضعیت اسایشگاهتون روببینید بعد خودتون متوجه این قضیه میشید
    نایلون گذاشتن رو یغلاوی ربنظرم انجام ندین بهتره ازنظر بهداشتی اصلا درست نیست و کار جالبی هم نیست اما معمولا بااین چیزا کاری ندارن
    موهاتون رو اره بازم اید بزنید
    میان دوره هم توی اموزشی وجود نداره درصورتی بهتون میدن که یه تعطیل توی دوره تون بیفته که برای این دوره خیلی خوبه تعطیلات رومیفرستن خونه اما انتظار نگهبانی روهم داشته باشید که تعطیلات عیدروبه دودسته تقسیم میکنن واول هم با مسافت نزدیک به پدگان شروع میکنن بعدمیرسن به جاهای دورتر.
    پتو وملحفه رومیدن بهتون که مالخ ودتونه تواموزشی نمیگیرن باید ببرید به یگانتون خبر ندارم که بعدپایان خدمت میگیرن یانه!!
    مطمئن باشید که وی هیچ پادگانی از گرسنگی نمیمیرد وغذاشون هم حی هست که قابل تحمل باشه الته بستگی به خودتون داره بوفه هم همه جاداره وانواع بیسکویت میتونید تهیه کنید ساندویچ هم معمولا بعضی از پادگان ها دارن
    یه بطری اب همیشه همراه خودتون داشته باشید چونکه نیاز دارید

9. 4 کاربر از worldm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام به همه دوستای گلم نگران خدمت نباشید که خیلی زود تموم میشه
    یه سواالی داشتم خدمت دوستان کسی از بچه ها خبر نداره راجب اینکه آیا راست میگن به دلیل هجوم سرباز در سال 94 و به دلیل زیاد شدن آن ستاد کل نامه داده که اعزامی های92/6 تا94/3 به مدت 18 ماه خدمت میکنن و 3 ماه از خدمتشون کم میشه اگه کسی از صحت این خبر اطلاع داره لظفا خبرشو به ما بده

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

تصحیح میکنم 93/3
    یه سواالی داشتم خدمت دوستان کسی از بچه ها خبر نداره راجب اینکه آیا راست میگن به دلیل هجوم سرباز در سال 94 و به دلیل زیاد شدن آن ستاد کل نامه داده که اعزامی های92/6 تا93/3 به مدت 18 ماه خدمت میکنن و 3 ماه از خدمتشون کم میشه اگه کسی از صحت این خبر اطلاع داره لظفا خبرشو به ما بده

12. این کاربر از max300 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ah rad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بااینکه نمی دونم کجاافتادی اما اگه به پادگانتون نزدیک هستید اره فردادوباره میفرستن ونه که لباس هارودرست کنید واتیکت هاروبچسبونید فقط یادتون باشه لباس سایزبزرگتربگیری که توخرج تعویضش نیفتی
    غذایی که میدن نیازی به چنگال نداره نبر
    روزاول گفتم که اگه مسیرت نزدیک هست چیزی نبرغیرازیه پلاستی که پوتین ولباس ها رو بیاری اگه ازاستانی هستی که خیلی دورهست کامل وسایلتوبگیر چون نمیفرستن خونه تا یه مرخصی بدن که باز احتمالش کمه
    درمورد قفل بستگی به اسایشگاهت داره شاید اصلا کمد نداشته باشی که اینجا کیف یا ساک مناسب حتماداشته باش که فردا بری میفهمی اوضاع چطوریه درهرصورت نیازبه یه قفل معمولی ترجیحا کوچک داری اگه کمد نداشته ساکی رو انتخاب کن که یه جیب بزرگ واصلی داشته باشه که دزدی توی پادگان واسایشگاه متاسفانه خیلی زیاده حتی دربین تحصیل کرده به نظرم بیشتره.
    پول نقد 50 تومن همراهت باشه کافیه البته کرایه توراه نیازی نیست چونکه رفت شمارومیبرن اما برای برگشت همینقدر کافیه که بازبستگی به مسافت شماتا خونه داره توی عابر هم 100 تومن کافیه که این مبلغو توی دوتاکارت پخش کن تااگه یموقع کارت مشکل پیداکرد یاسیستم بانک خراب بود تومشکل نیفتی
    حموم روبستگی به پادگانت داره معمولا یک روزدرهفته نهایتا یک ساعت به کل گروهانتون اجازه میدن که اونم افسر اموزشتون یا یه گروهبان باید همراهتون باشه تااجازه ورود بهتون بدن توی ساعات عمومی که معمولا روزهای تعطیل هم مشکلی ندارید یااول صبح یعنی قبل بیداری هم عمومی هست که بازبستگی به حمام مرکزتون داره همه ایناروبهتون میگن نگران نباشید
    در مورد سوال بعدیتون باید تازمان حمام رفتن تحمل کنید چون تودوران اموزشی نمیتونید هرلحظه که دوست داشتید حمام برید مخصوصا هفته اول.
    لباس رواخرهفته و روزای تعطیل معمولا یه مکنای میتونید پیدا کنید که خشک بشن توی اسایشگاه بخاطر خیس بودنشون نمیشه برد باید برید وضعیت اسایشگاهتون روببینید بعد خودتون متوجه این قضیه میشید
    نایلون گذاشتن رو یغلاوی ربنظرم انجام ندین بهتره ازنظر بهداشتی اصلا درست نیست و کار جالبی هم نیست اما معمولا بااین چیزا کاری ندارن
    موهاتون رو اره بازم اید بزنید
    میان دوره هم توی اموزشی وجود نداره درصورتی بهتون میدن که یه تعطیل توی دوره تون بیفته که برای این دوره خیلی خوبه تعطیلات رومیفرستن خونه اما انتظار نگهبانی روهم داشته باشید که تعطیلات عیدروبه دودسته تقسیم میکنن واول هم با مسافت نزدیک به پدگان شروع میکنن بعدمیرسن به جاهای دورتر.
    پتو وملحفه رومیدن بهتون که مالخ ودتونه تواموزشی نمیگیرن باید ببرید به یگانتون خبر ندارم که بعدپایان خدمت میگیرن یانه!!
    مطمئن باشید که وی هیچ پادگانی از گرسنگی نمیمیرد وغذاشون هم حی هست که قابل تحمل باشه الته بستگی به خودتون داره بوفه هم همه جاداره وانواع بیسکویت میتونید تهیه کنید ساندویچ هم معمولا بعضی از پادگان ها دارن
    یه بطری اب همیشه همراه خودتون داشته باشید چونکه نیاز دارید
    من مالک اشتر اراکم.برای همین پست اقا مجیدو نقل قول کردم.چون اعرامی 10.1 بودن

ممنونم ارت میریم ببینیم خدا چی میخواد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

تصحیح میکنم 93/3
    یه سواالی داشتم خدمت دوستان کسی از بچه ها خبر نداره راجب اینکه آیا راست میگن به دلیل هجوم سرباز در سال 94 و به دلیل زیاد شدن آن ستاد کل نامه داده که اعزامی های92/6 تا93/3 به مدت 18 ماه خدمت میکنن و 3 ماه از خدمتشون کم میشه اگه کسی از صحت این خبر اطلاع داره لظفا خبرشو به ما بده
    دوست من چقدر خوش خیالی !

اینقدر از کذب بودن این خبر مطمئنم که اگه صحت داشت اسممو میذارم چلغوز

وضعیت پادگان ها فوق العاده بغرنجه !

نبود سرباز بیداد میکنه!پادگان ها خالیه.منطقه نظافت ها فوق العاده سنگینه و سرباز نیست که کارها تقسیم بشه مثل قبل !

کل پادگانا سربازاشون ترخیص شدند.خلاصه اینجوری بهت بگم که هرچی سرباز بیاد باز کمه.

در ضمن در قوانین سربازی قانون ها عطف به ماسبق نمیشند.یعنی اگه قانونی هم بذارند شامل گذشته ها نخواهد شد ! و فقط شامل ورودی های جدید میشه.مگر اینکه بخشنامه ی خاصی با شرایط خاصی بیاد اون هم نه به صورت محدود !

دوست من سربازای پایه بالامون دارن ضجه میزنن که چرا 22 بهمن اضافشونو نبخشیدند

اگه اوضاع اینقدر گل و بلبل بود اضافه خدمت اون بدبختارو میبخشیدن ما پیشکش.

داره خودمونی میشه MaMal_Amricaei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فردا میریم آموزشی،
    آموزشی هنوز قشنگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •