تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2835 از 4105 اولاول ... 1835233527352785282528312832283328342835283628372838283928452885293533353835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,341 به 28,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان تو آموزشی موزر ، تیغ یا ژیلت میزارن ببریم یا تو این دوران میشیم شیخ پشم الدین طوسی؟
    اره میتونی ببری مشکلی نداره

داره خودمونی میشه Mani_Asi2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام دوست عزیز. نمیدونم کجا افتادی ولی من که تازه آموزشیم تو 02 ارتش تموم شده و عینکی هستم هیچ مشکلی نداشتم. موقع تیراندازی هم مشکلی نداره چون میتونی اسلحه رو یکم با فاصله بگیری و تیراندازی کنی، کی به کیه ! واسه ورزش و بقیه تمرینات عملی هم مشکلی وجود نداره.
    موفق باشی
    سلام رفیق ممنونم بخاطر جواب.من تهران 01 افتادم ایشالا اینجاهم مثل 02مشکلی نداشته باشه واگرنه نمره تیراندازی داغون میشه

داره خودمونی میشه Mehdi_Teh021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

یادش بخیر منم یه زمانی آموزشی 02 بودم
    الان تو سازمان عقیدتی کل ارتش دفتر دار یه سرهنگم
    تا قبل از یگان تو آموزشی بودم یه ستوان میدیدیم سریع هول میشدیم پا جفت میکردیم و با خودمون میگفتیم اوه ا وه امیر پور دستان درجش چقد بالاست
    الان رفتم تو یگان تو ساختمونی که هستیم 5 تا امیر سرتیپ کلی سرهنگ هست دیگه فقط واسه امیر ها پا جفت میکنیم اصلا به سرهنگ اینجا احترام نمیذارن خود روحانی ال هاشم رئیس سازمان درجه نظامیش 21 هست که معادلش تو ارتش میشه ارتشبد
    اینم یکی از خاطرات من ، کسی از دوستان یگان سازمان عقیدتی کل ارتش نیوفتاده ؟
    Last edited by Mehdi_Teh021; 19-02-2015 at 20:14.

4. 2 کاربر از Mehdi_Teh021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

یادش بخیر منم یه زمانی آموزشی 02 بودم
    الان تو سازمان عقیدتی کل ارتش دفتر دار یه سرهنگم
    تا قبل از یگان تو آموزشی بودم یه ستوان میدیدیم سریع هول میشدیم پا جفت میکردیم و با خودمون میگفتیم اوه ا وه امیر پور دستان درجش چقد بالاست
    الان رفتم تو یگان تو ساختمونی که هستیم 5 تا امیر سرتیپ کلی سرهنگ هست دیگه فقط واسه امیر ها پا جفت میکنیم اصلا به سرهنگ اینجا احترام نمیذارن خود روحانی ال هاشم رئیس سازمان درجه نظامیش 21 هست که معادلش تو ارتش میشه ارتشبد
    اینم یکی از خاطرات من ، کسی از دوستان یگان سازمان عقیدتی کل ارتش نیوفتاده ؟
    عقیدتی که پارتی میخواد من رکن سه هستم درجت چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

بچه ها من جواد بیکی از یزد اعزامی یک تیر93 ام و در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم به نظرتون دفترچه بیمه نیروهای مسلح عمل لیزیک را قبول میکنه هزینه اش را یا نه؟؟؟/اگر قبول میکنه چند درصدش را قبول میکنه؟؟

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان پدافند سمنان وقتی روز اول برای لباس و سایر موارد بهتون مرخصی دادن درست اون موقعی که میگن برگردین پادگان و غیبت نکنین که غرامتش خیلی سخته.......

به علاوه روز اول سختی زیاد داره یه 6 7 ساعتی برای 4 تا کار مزخرف که کلا 20 دقیقه طول میکشه الافین و علاوه بر اینها روز اول به شدت فضا زهر چشم گیریه....

8. 2 کاربر از h-blade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز smhsh121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان پدافند سمنان وقتی روز اول برای لباس و سایر موارد بهتون مرخصی دادن درست اون موقعی که میگن برگردین پادگان و غیبت نکنین که غرامتش خیلی سخته.......

به علاوه روز اول سختی زیاد داره یه 6 7 ساعتی برای 4 تا کار مزخرف که کلا 20 دقیقه طول میکشه الافین و علاوه بر اینها روز اول به شدت فضا زهر چشم گیریه....
    منم دقیقا پارسال اونجا بودم راهش فقط دایورته
    البته به ما گفتن ساعت 7 بعد از ظهر فلان روز اونجا باشین ولی همگی اتوبوس یه جور هماهنگ کردیم صبح ساعت 4 رسیدیم اونجا کسی کاری نداشت.

10. 2 کاربر از smhsh121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوستان، برگشتم، آموزشیم تموم شد، ولیعصر تبریز بودم، یگانم افتاده بوشهر، استوار یکم شدم، از شانس بد افتادم بوشهر، کرمانشاه و کردستان و هرمزگانم افتادن خیلیا، اونجا رفتنی باید با لباسای نظامی برم یا شخصی؟
    کسی جواب سلام مارو نمیده؟ میشه گوشی برد اونجا؟ گیر نمیدن؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2015

پيش فرض

کسایی که تو پدافند سمنان بودن یه سوال دارم
    بین فوق لیسانس ها و لیسانها فوق دیپلم ها فرق میزارن؟

آخر فروم باز sasan.69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بالاخره نوبت ما هم شد....بیش از یک سال به این تاپیک سر میزدمو خیلی از رفقا پاسخگوی سوالاتم بودن که از همگی تشکر میکنم...

تشکر ویژه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دررود بر دوستان عزیزم..بالاخره آموزشی در بیگلری مشگین شهرتموم شد و افتادم اطلاعات و امنیت ناجا (تهران) که اطلاعی ازش ندارم..ممنون میشم دوستان مطلع راهنمایی کنن...
    Last edited by sasan.69; 19-02-2015 at 23:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •