اره میتونی ببری مشکلی نداره
اره میتونی ببری مشکلی نداره
سلام رفیق ممنونم بخاطر جواب.من تهران 01 افتادم ایشالا اینجاهم مثل 02مشکلی نداشته باشه واگرنه نمره تیراندازی داغون میشه![]()
یادش بخیر منم یه زمانی آموزشی 02 بودم
الان تو سازمان عقیدتی کل ارتش دفتر دار یه سرهنگم
تا قبل از یگان تو آموزشی بودم یه ستوان میدیدیم سریع هول میشدیم پا جفت میکردیم و با خودمون میگفتیم اوه ا وه امیر پور دستان درجش چقد بالاست
الان رفتم تو یگان تو ساختمونی که هستیم 5 تا امیر سرتیپ کلی سرهنگ هست دیگه فقط واسه امیر ها پا جفت میکنیم اصلا به سرهنگ اینجا احترام نمیذارن خود روحانی ال هاشم رئیس سازمان درجه نظامیش 21 هست که معادلش تو ارتش میشه ارتشبد
اینم یکی از خاطرات من ، کسی از دوستان یگان سازمان عقیدتی کل ارتش نیوفتاده ؟![]()
Last edited by Mehdi_Teh021; 19-02-2015 at 20:14.
عقیدتی که پارتی میخوادمن رکن سه هستم
درجت چیه؟
بچه ها من جواد بیکی از یزد اعزامی یک تیر93 ام و در نیروی زمینی ارتش خدمت میکنم به نظرتون دفترچه بیمه نیروهای مسلح عمل لیزیک را قبول میکنه هزینه اش را یا نه؟؟؟/اگر قبول میکنه چند درصدش را قبول میکنه؟؟
دوستان پدافند سمنان وقتی روز اول برای لباس و سایر موارد بهتون مرخصی دادن درست اون موقعی که میگن برگردین پادگان و غیبت نکنین که غرامتش خیلی سخته.......
به علاوه روز اول سختی زیاد داره یه 6 7 ساعتی برای 4 تا کار مزخرف که کلا 20 دقیقه طول میکشه الافین و علاوه بر اینها روز اول به شدت فضا زهر چشم گیریه....
منم دقیقا پارسال اونجا بودم راهش فقط دایورته
البته به ما گفتن ساعت 7 بعد از ظهر فلان روز اونجا باشین ولی همگی اتوبوس یه جور هماهنگ کردیم صبح ساعت 4 رسیدیم اونجا کسی کاری نداشت.
کسی جواب سلام مارو نمیده؟میشه گوشی برد اونجا؟ گیر نمیدن؟
کسایی که تو پدافند سمنان بودن یه سوال دارم
بین فوق لیسانس ها و لیسانها فوق دیپلم ها فرق میزارن؟
دررود بر دوستان عزیزم..بالاخره آموزشی در بیگلری مشگین شهرتموم شد و افتادم اطلاعات و امنیت ناجا (تهران) که اطلاعی ازش ندارم..ممنون میشم دوستان مطلع راهنمایی کنن...
Last edited by sasan.69; 19-02-2015 at 23:33.
هم اکنون 14 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 14 مهمان)