تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 2835 از 3745 اولاول ... 183523352735278528252831283228332834283528362837283828392845288529353335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 28,341 به 28,350 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    فعلا تبریز

پيش فرض

مشکل this site can't be reached و من دارم رو خیلی سایتا این مشکل و دارم اول فک میکردم مربوط به یه دامنه خاصه اما دیدم نه رو همه ی هاستا همین مشکل و دارم در کل یه دستم رو اینتره یه دستم رو رفرش
    بله متاسفانه مشکلاتشون خیلی زیاد شده. قبلنا خیلی بهتر بود ولی الان ... برای من دیگه غیر قابل تحمل شده

به دنبال ISP جایگزین می گردم تا ماه آینده از آسیا کوچ میکنم میرم

از دوستان هرکی پارس یا های وب استفاده میکنه ممنون میشم نظرشو بگه مخصوصا اگه تبریز باشه که عالی میشه

2. این کاربر از omidcruise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

قیمت گذاری اینترنت و اینترانت نباید از هم جدا بشه. نباید گیگ اینترنت و اینترانت قیمتش فرق کنه. دوباره یه عده ای به خیال دانلود ارزونتر جو گیر شدن و فردا هم که طرح مطرح شه حمایت میکنن. ملت ایرانه دیگه هنوز 99% فرق بیت و بایت رو نمیدونن، فردا هم بگن اینترانت گیگی 100 تومن از خوشحالی پرواز میکنن
    شما دوست دارین الکی اینترانت رایگان رو هر گیگی 4000 تومان بخری واقعا که از ماست که بر ماست در ضمن این رو هم بدونیم که هیچوقت نمیتونن اینترنت رو قطع کنن وگرنه از اول مثل کره شمالی اجازه نمیدادن که ملت وصل بشن

4. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

طي چندين شكايت از سايت ١٩٥ براي خارج شدن خطم از pcm تا اينكه ملافه شدن و گفتن خودمون داريم رسيدگي ميكنيم و من بعيد ميدونم بخوان رسيدگي كنن و حالا سوالم اينه بنظر شما زنگ بزنم به ١١٧ خرابي تلفن و بياد و جريان خارج شدن pcm را بگم و يك شيريني بهش بدم بنظرتون واسم درستش ميكنه و خارجش كنه از اين pcm ؟؟

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

طي چندين شكايت از سايت ١٩٥ براي خارج شدن خطم از pcm تا اينكه ملافه شدن و گفتن خودمون داريم رسيدگي ميكنيم و من بعيد ميدونم بخوان رسيدگي كنن و حالا سوالم اينه بنظر شما زنگ بزنم به ١١٧ خرابي تلفن و بياد و جريان خارج شدن pcm را بگم و يك شيريني بهش بدم بنظرتون واسم درستش ميكنه و خارجش كنه از اين pcm ؟؟
    نمیتونه باید خود مخابرات اینکارو بکنه

7. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnambb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اخه يكي از بچه ها گفت ١١٧ اگر شيربنيش بدي واست انجامش ميده و من مخابرات رفتم جواب نميدن حتي اشنا هم دارم ولي كاري نميكنه واسم و راحتترين و زودتر كه بشه بايد چكار كنم ؟ خطمو با خط يكي از خونه ها تو كوچمون ميشه عوض كنم كه يك اگهي بزنم تو كوچه ؟

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اخه يكي از بچه ها گفت ١١٧ اگر شيربنيش بدي واست انجامش ميده و من مخابرات رفتم جواب نميدن حتي اشنا هم دارم ولي كاري نميكنه واسم و راحتترين و زودتر كه بشه بايد چكار كنم ؟ خطمو با خط يكي از خونه ها تو كوچمون ميشه عوض كنم كه يك اگهي بزنم تو كوچه ؟
    نگاه کنید اول یه جستجویی کنید درباره pcm،من قبلا یه مطالبی خوندم ولی الان چیزی یادم نیست

ببینید چنین چیزی اصلا میشه،امکانش هست،شاید به خاطر تجهیزات ضعیف pcm اصلا شما شیرینی هم بدید فایده نداشته باشه،تجهیزات ضعیفه

ولی اگر همسایه ای بشنناسید که نیاز به اینترنت نداشته باشه شاید قبول کنه اونم نمیدونم اصلا چنین چیزی امکان داره یا نه

10. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام به همه راستش نمیدونم که مشکلم قبلا بیان شده یا نه ... من دو سه روزه که سرویس جدید از اسیاتک گرفتم(صبحانه) و یه مودم ایسوس هم خودم جداگانه خریدم تو این مدت شاید سه ساعت کلا اینترنت داشتم! همش ارور PPPoE vpn authentication failed یا ارور can not reach server بهم میده...چراغ adsl روشنه کاملا ولی اینترنت خاموش اکثر مواقع...با بریج روی لبتاپ نت دارم ولی من نت رو وایرلس میخوام...امکان داره مشکل از مودم باشه؟ شاید بیست بار تاحالا زنگ زدم اسیاتک ولی جواب درست و حسابی ندادن که مشکلمو حل کنه...از دوستان کسی همچین مشکلی داشته؟ راه حلش چیه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام به همه راستش نمیدونم که مشکلم قبلا بیان شده یا نه ... من دو سه روزه که سرویس جدید از اسیاتک گرفتم(صبحانه) و یه مودم ایسوس هم خودم جداگانه خریدم تو این مدت شاید سه ساعت کلا اینترنت داشتم! همش ارور PPPoE vpn authentication failed یا ارور can not reach server بهم میده...چراغ adsl روشنه کاملا ولی اینترنت خاموش اکثر مواقع...با بریج روی لبتاپ نت دارم ولی من نت رو وایرلس میخوام...امکان داره مشکل از مودم باشه؟ شاید بیست بار تاحالا زنگ زدم اسیاتک ولی جواب درست و حسابی ندادن که مشکلمو حل کنه...از دوستان کسی همچین مشکلی داشته؟ راه حلش چیه؟
    سلام مشکلاتی که اول گفتید دوستان مطرح کردند اما خاموش بودن چراغ اینترنت مربوط به نویز باشه شما یه عکس از status مودم بزار و به تاپیک رفع نویز همین سایت هم مراجعه کنید اگر نشد باید به فکر خرید مودم با چیپست برودکام باشید.

13. این کاربر از hrkhl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2016

پيش فرض

سلام مشکلاتی که اول گفتید دوستان مطرح کردند اما خاموش بودن چراغ اینترنت مربوط به نویز باشه شما یه عکس از status مودم بزار و به تاپیک رفع نویز همین سایت هم مراجعه کنید اگر نشد باید به فکر خرید مودم با چیپست برودکام باشید.
    ممنون از جواب سریعتون
    نویزم پایینه ولی هنوز نتم قطعی داره یعنی راهی غیر از تعویض مودم نیست؟
    راستی یه چیزی که امروز بهش رسیدم اینه که با تنظیم دستی dns server قطعیم کمتر شده! ولی خب هنوز نهایتا یه ساعت پشت هم نت دارم...

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها srx190d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

مودم چي دوست من

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •