ساعت 9 صبح اونجا باشید. قرص مولتی ویتامین و کلسیم d آمریکایی اصل یادتون نره تا 20000 بیشتر نبرید اگر دورم باشید حداقل 2-3 بار در حین اموزشی بهتون مرخصی میدن برای رسیدن به کاراتون. اتکت و عکس و این حرفا. ههوورراا!
ساعت 9 صبح اونجا باشید. قرص مولتی ویتامین و کلسیم d آمریکایی اصل یادتون نره تا 20000 بیشتر نبرید اگر دورم باشید حداقل 2-3 بار در حین اموزشی بهتون مرخصی میدن برای رسیدن به کاراتون. اتکت و عکس و این حرفا. ههوورراا!
برو بچه های نیرو زمینی؟
امروز یه مراسم بود توی اصفهان بعد فرمانده ی کل نیرو زمینی پوردستان نشسته بود یه متری من
لا مصب ذل زده بود تو چشمای منو هی میخندید
خلاصه دنیا خیلی کوچیکه![]()
Last edited by romass100; 19-02-2015 at 16:15.
امیر سرتیپ پوردستان
هنوز هم هیکل درشتی دارن ؟
من اعزام 10/1 بودم چندروز پیش امیرپوردستان اومده بود 02
ماشالله چه هیکل ردیفی داشت همه مون توکف هیکلش توی اون سن وسالش بودیم خیلی خوش برخورد بود با تمام سربازای 6 تا گردان صف اولشون دست دد خیلی جرائت می خواست
قشنگ ترین صحنه ای بودکه ازاین دوره به یادم می مونه
دوستانی که تادوروز دیگه 02 اموزشی میرن توی وبلاگم درحال نوشتن یه مطلب خیلی کامل درمورد تجربیاتم هست که توی این دوماه بدست اوردم امیدوارم بددرتون بخوره سعی کردم همه چی روبگم تا استرس تون کمتربشه مخصوصا شهرستانی ها
اگه هم کسی سوالی داشت درخدمتم
لینک مطلب رو تا دوساعت دیگه توی امضام میذارم
آره.دقیقا همون.
اومده بود مراسم چهلم سرهنگ دشتپا.
خیلی ها از فرصت استفاده یا سوء استفاده کردن و به بهونه ی دست دادن رفتند و حرفاشونو باهاش زدند.حتی یه بچه یه کوچولو پرید سمتش و یه چیزایی دره گوشش گفت و بعدش امیر بوسش کرد و تابلو بود از طرف باباش حرف زده![]()
عزیز ما مدیدیم تو پادگان از این برنامه ها باشه، شلوار را که به هیچ عنوان نمی تونی در بیاری، موقع خواب اجازه میدن فرنچ را در بیاری، البته باز جا به جا و مکان به مکان فرق میکنه.
در یگان کمی راحت تره، مثلا من ستاد فرماندهی شهرستان دیدم که با شلوار راحتی می خوابن ولی ما تو پاسگاهمون اجازه نمی دادیم سرباز شلوار و لباس را در بیاره (دستور بود) چون عملیاتی بود و هر لحظه ممکن بود زنگ را بزنیم تا سربازا بریزن تو جاده و...
نیروتون همونه ولی شهر و یگان میتونه متفاوت باشه.
اصولیش 7 هست، در مورد مرخصی هم گفتیم که دوره به دوره، پادگان به پادگان و نیرو به نیرو متفاوت میشه.
امیر پوردستان جز مقامات لشکریه رده اول نظام هستن
سلام دوستان، برگشتم، آموزشیم تموم شد، ولیعصر تبریز بودم، یگانم افتاده بوشهر، استوار یکم شدم، از شانس بد افتادم بوشهر، کرمانشاه و کردستان و هرمزگانم افتادن خیلیا، اونجا رفتنی باید با لباسای نظامی برم یا شخصی؟
سلام دوست عزیز. نمیدونم کجا افتادی ولی من که تازه آموزشیم تو 02 ارتش تموم شده و عینکی هستم هیچ مشکلی نداشتم. موقع تیراندازی هم مشکلی نداره چون میتونی اسلحه رو یکم با فاصله بگیری و تیراندازی کنی، کی به کیه! واسه ورزش و بقیه تمرینات عملی هم مشکلی وجود نداره.
موفق باشی
دوستان تو آموزشی موزر ، تیغ یا ژیلت میزارن ببریم یا تو این دوران میشیم شیخ پشم الدین طوسی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)