مهندسین هر کی میدونه اینو ج بده!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
مهندسین هر کی میدونه اینو ج بده!
این ایمیل تاییدیه باشگاه مشتریان برای منم ارسال نمیشه
هرکی میدونه کمک کنه
دوستان سرعت دانلود سرور آسیاتکی در ساعات رایگان طرح صبحانه آسیاتکی چقدره؟
واقعا آدم نمی دونه چی بگه
تمام این سواستفاده گری ها نتیجه عدم اگاهی مردم ما و پیگیر نبودن هست.
تا وقتی که نسبت به این موضوع بی تفاوت باشیم زیرساخت سواستفاده خواهد کرد.
Last edited by and-roid2; 22-04-2016 at 16:30.
اينا سياست كلان هست كه درآمد دولت رو تضمين ميكنه
دست كسي هم نيست به كسي هم توضيح نميدن
همين جور تا پايين همه در حال خوردن هستن
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
اگه تونستید مثل قرون وسطا زندگی کنید بعد از یه مدت سختی حرفتون به کرسی میشینه در غیر این صورت منتظر خبرهای بیشتری از این دست باشید.
بله عاقبت قانع بودن و اعتراض واقعی نکردن همینه درآمد دولت هم نیست همه سودش میلیارد میلیارد ریخته میشه به جیب سهام دارای زیر ساخت حالا یک ذره کوچیکش رو شاید برای دلخوشی بدن به دولت زیرساخت هم که میدونید دست سپاه هستش بیشترش
- - - Updated - - -
بله عاقبت قانع بودن و اعتراض واقعی نکردن همینه درآمد دولت هم نیست همه سودش میلیارد میلیارد ریخته میشه به جیب سهام دارای زیر ساخت حالا یک ذره کوچیکش رو شاید برای دلخوشی بدن به دولت زیرساخت هم که میدونید دست سپاه هستش بیشترش
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
قیمت گذاری اینترنت و اینترانت نباید از هم جدا بشه. نباید گیگ اینترنت و اینترانت قیمتش فرق کنه. دوباره یه عده ای به خیال دانلود ارزونتر جو گیر شدن و فردا هم که طرح مطرح شه حمایت میکنن. ملت ایرانه دیگه هنوز 99% فرق بیت و بایت رو نمیدونن، فردا هم بگن اینترانت گیگی 100 تومن از خوشحالی پرواز میکنن![]()
مشکل this site can't be reached و من دارم رو خیلی سایتا این مشکل و دارم اول فک میکردم مربوط به یه دامنه خاصه اما دیدم نه رو همه ی هاستا همین مشکل و دارم در کل یه دستم رو اینتره یه دستم رو رفرش![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)