یعنی اون قسمت چپی رو بیاریم پایین بعد نگه داریم میشه 2 ؟؟؟
من یک شونه شماره 1 دارم اینجوری میشه 3 ؟؟
یعنی اون قسمت چپی رو بیاریم پایین بعد نگه داریم میشه 2 ؟؟؟
من یک شونه شماره 1 دارم اینجوری میشه 3 ؟؟
دوستانی که پدافند سمنان بودند تو آسایشگاه وقت خاموشی میذارن شلوار اسپرت معمولی بپوشیم ؟؟ تیشرت یا بلوز غیر نظامی چی ؟ یکی از دوستان میگفت در حد عرف باشه، نمیدنم این جوری میذارن یا نه !
Last edited by shoaee; 19-02-2015 at 13:14.
آره با اون گرفتن اون قسمت کناری میشه 2
احتمالا باید جمع بشه شماره هاش و میشه شماره 3
این مطلبو من خودم موقعی که از آموزشیم تموم شده بودم گفتم کنجکاو زیاد هست : دی
به زبون خیلی ساده و خودمونی از سیر تا پیاز خدمت سربازی ( اموزشی ) واستون بگم هم سختیرین شرایط رو و هم اسون ترینش !
خوب داستانو از این جا واستون شروع میکنم که شما همه چیزو ردیف کردین و برگه اعزام به خدمت ( برگه ابی رنگ البته اطراف برگه ابی رنگه) گرفتین و به شما گفته شده فلان تاریخ اعزام هستید و ساعت 6:00 صبح باید میدان سپاه شهرتون ( حالا میتونه جای دیگه باشه تو هر شهر دیگه اینی که گفتم تو تهران هستش ) خب با برگه اعزام به خدمت همه سربازان خدمت در یه جا نشسته اند تا یک شخصی بیاد بگه اونایی که مثلا 06 کرمانن برن برگه اعزام رو تحویل ما بدن بعد از اینکه شما برگه رو به انها میدین اونا هم یه برگه هاویه اینکه شما اومدین و میتونید با اون برگه به ترمینال برید و سوار اتوبوس بشید و سربازای مثل شما عازم همون منظقه همه با هم داخل اتوبوس راهیه اونجا میشید ( که البته بهتون میگن برگه سبز و برگه واکسن رو به پادگانتون ببرید) خوب الان حول شدین که چه وسایلی با خودتون ببرید ! لطفا ساکتون تا خر خره پر نکنید از بیسکویت و چیپس و پفک ! با خودتون بوفه رو نبرید اونجا اونجا خودش بوفه داره
خوب من میخوام وسایلی که خیلی ضروری هستش رو بهتون بگم که چه چیزایی ببرین خیالتون راحت همینا بسه ! :
1. لیوان پلاستیکی یا استیلی اگه استیلی میخواین ببرین از این دسته داراش ببیرن چون اگه چایی بهتون بدهند داغه با اولین تماس با دسستتون میسوزه و لیوان پرت میشه اینور اونور !
2.بشقاب پلاستیکی یا استیلی ترجیحا پلاستیکی
3. قاشق چنگال استیل
4.اونجا خرما
خشک دوپینگ حساب میشه حتما با خودتون ببرید ! مغزیجات : پسته گردو بادوم.... ور ندارین 10 کیلو پر کنید به اندازه باشه نترسید اونجا از گشنگی نمیمیرید ور نداره 100 تا ساق طلایی بزارید
5. دستمال کاغذی جیبی حتما لازم میشه , مشمبا فیریزه هم 10-12 تا ببرید خیلی ضروری !
6. گت شلوار ( نزدیکه 20 سانت کش رو ببرید به هم گره بزنید , برای جمع کردن پاچه ی شلوار ازش استفاده میشه اگه دقت کرده باشین پای سربازیای دیگرو متوجه خواهید شده چی میگم)
7.وسایلی اعم از شامپو , صابون , تاید, مسواک, ... نبرید چون اونجا بهتون میدن !
8.قرص های مهم مثل سرماخوردگی , ژلوفن , خشکن .... ببرید
9. قفل کمد و یه قفل مغزی برای کیسه انفرادی )
9. پول نقد نزدیکه 30-40 هزار ببرید به خاطر اینکه اونجا چلو کبابی یا مغازه ویتامینه نداره که 4-5 هزار بدین بابت یه چی , میرید اونجا بوفه فوقش یه کیک سندیس میخوید میشه 1500 تومان
کلمه ای به نام : استحقاقی وجود داره که وقتی برید اونجا بهتون باید بدن که شامل یه کیsه کرم رنگ بلند که اگه باز توجه کرده باشین دست سربازا متوجه خواهید شد , که داخل اون صابون , واکس ,
شرت , شامپو , مسواک ... , و هر وسیله ای که ضروری باشه بهتون میدن که بازم این اسم داره که بهش میگن جدول 21 ( که منظورش همون 21 وسیله ضروریه سربازه )
خوب وسیله هایی که بهتون گفتم رو داخل ساک کنید حالا هی من میگم وسایل اضافی نبرید اونجا له و لورده میشه شما گوش نکنید |:
خوب الان دارید فکر میکنید که پس لباس سربازی کی میدناگه پادگانتون تو شهر خودتون باشه که بحثش جدا میشه به کل ( مثل من ) یعنی از میدان سپاه یه راست میری پادگان بدون هیچ وسیله ای فقط برگه اعزام به خدمت رو بهشون میدی اونجا بهت لباس پباس میدن یرخی ! یعنی بهت نیمیگن چه سایزی هستی همینجور ریختن رو زمین میگن ور دار بهت مرخصی میدم برو سایز کن خودت !......
رسیدیم سره اصل مطلب داستان خودم ( که همون بدترین شرایطی که بهتون گفتمه ! البته شاید , ولی اسون ترینیش هم بهتن میگم چون خدا رو شکر گروهان ما عوض شد رفت یه گروهان اروم تر )معنی گروهان و گردان و همه اینا رو میگم الان واستون
شروع داستان
خب الان دارم با یه برگه سبز و یه یه ساک شخصی و لباس به تن به پادگان میرم ببینم چی به چیه ! میرسم دمه پادگان چند تا اش خور جلو پادگان وایسادن ( دژبان) برگرو نشون میدی بهت میگه برو فلان جا وایسا برا بازدید بدنی
حول نشید تنها شما نیستید میان شما رو میگردن البته گشتنه اونا به درده خودشون میخوره شما هرچی بخواین رد کنید میتونید رد کنید اونا صرفا به خاطر اینکه بگن ماهم داریم میگردیما بیکار نیستیم ولی سره این حرفه من یهو گوپی پوشی ورندارید ببرید چون نه وقت استفاده ازشو دارین ( البته اگه تخ کردی ببری شب موقع خواب میشه ازش فیض برد ) ولی هیچ وقت رسیک نکنید دارید میرید خدمت نه به فکر دوست دخترت باش نه پدر مادرت ! چون به غیر افسردگی دلتنگی هیچی نداره اومدیم برای : زندگی در شرایط سخت !
خب الان گشتن مارو چیکار کنیم ؟ هیچی الاف وایمیسیم تا یکی بیاد مارو ببره یه جا بگه گروهان و گردان شما اینجاست ! ( گروهان و گردان : اگه یادتون باشه تو مدرسه که بودیم وقتی میخواستن
گروه بندی کنن میگفتن 3/4 یا 1/5 کامپیوتر یا مثلا حسابداری ! اینا روشون نشده بیان اینجوری بگن اومدن گفتن به جای 3/4 بیایم بگیم گروهان گردان ! گروهان میشه عدد 3 گردان میشه 4 مثلا یه نمونه : گروهان 3 گردان 4 که به جای عدد 4 در گردان اسم یک شهیدو میزارن که به صورت کامل اگه بخوای به یکی بگی من کجام میگی : من چهاره ابوذرم !
خب الان وارد گروهان شدین بعدش یه نفر اونجا وایساده میگه بنده کلاه لباست با اورت رو باز کن ! حل نشوید اگر نتواستید از یکی کمک بگیرید بعدش همه شما رو وارد یه اسایشگاه میکنن ) هر گروهانی 2 تا اسایشگاه یا همون خوابگاه داره )یهو 50-60- تا تخت رو میبینید به خودتون میگید من باید برم رو اینا بخوابم یعنی ؟( از غیب الهام میشه شرت کرم) بعد از اینکه وارد شدین ازتون اسم میخوان وارد یه صفحه میکنن میشنی منتظره فرمانده گروهان ( همون معلم مدرسه خودمون) یا کمک مربی ( همون مبسر خودمون که 70 درصد خدمتت بستگی داره به اینا که باهت چطوری تا کنن ! ) به فکر خایه مالی نباشین تا پرتی نداشته باشین هیچی نمیشن یعنی اون پارتیتون باید تو همون پادگان باشه نه از یه جا دیگه ! اندر استند ؟ بیخیاله کلمه اخرشو بیا پایین
خب بعدش بهتون استحقاقی میدن که اون بالا گفتم ,که مهمترینش دو عدد پتو با دو عدد ملافه می باشد برای انکارد تخت حل نشوید فرمانهده گروهان بهتون یاد میده انکارد تخت رو ! یه چهار بند فانوسقه هم هست که باید رو لباستون باشه که بهتون میده
خب بعد از اینکه تختتون رو براتوت انتخاب کردن ( میتونید 3-4 دقیقه بعد به صورت زیرکانه به یکی بگید باهاتون جاشو عوض کنه ( احتیاط کنید جلو مبسرا این کارو نکنید بزارید ابا از اسیاب بیافته بعد |:
خب الان بازم یه خوره گیجین اشکال نداره همش 10 روزه اولشه قفل رو به کمد بزنید پیچ ها رو با یه چیزی ببندید قاشقی چیزی از تخت بقلی اگه بست بگو با چی بستی به منم بده البته با لحن رفاقتی ( الکی ) داش داش کنید الکی
تختتون رو انکارد کنید , عیب نداره میدونم ریدین دفعه اوله بعدش سعی کنید حتما یاد بگیرین چون از چیزی ساده ای که میتونن از شما اشکال بگیرن همین انکارد تخته ! خوب الان وقته زجر دادن شماست که بهتون بفهمونن که اینجا حساب کتاب داره مبسر یا همون کمک مربی میاد میگه به خط شید 6نفر یا 9 نفر یا 12 نفره میگه پشت سرش وایسین همه ادا اصولاشه اولش بهتون یاد میده که مثلا از جلو نظام چطوریه که سری بعد نتوسنی بری همرو تنبیه کنه ( مانور بده ) ارتش دیگه تنبیه برای همه تشویق برای یکی ! چه قانونه چیز شری |:
خب الان مبسر قاطی کرده میگه هری بیرون ببینم : از جلو نظام ! خبر داد ! بشین پاشوو بشین پاشو بشین پاشو .......... همیشه تو گروهانتون چند تا بگایی هست که به خاطه اونا تنبیه بشید چه بچه ساکت باشی چه شر تنبیه میشدید خیالتون راحت ! خب داشتم میگفتم : بشین پاشو ( الان پاهات داره میترکه ) یه روش بهت میگم که از زیره این بشین پاشو رد بشی بری ! وقتی شما رو به خط میکنن سری اول سعی کنید برید انتهای صف سمت راست وایسید ببینید کمک مربی تون سوی چشش بیشتر کجاس ! چون همیشه اگه توجه کنید انا به وسط مایل به چه خیره میشن خیلی کم انیور اونرو نگاه میکنن خب بعد از اینکه خط چش رو پیدا کردین حینه اینکه میگه بشینید باز به صورتش نگاه کنید که شما اون لحظه نبینه ! وقتی به سمت پایین رفتین کامل نشینید یعنی اینکه باسن مبارک رو تا ته نچسبونید به پشت پاتون حالت نیم خیز بشید تا فرمان برپا سریع بیاید بالا میبینید که اصلا فشار تقریبا به جایی نمیرسه ! بچه مثبت بازی در نیارین بگید من الان همرو درست میرم هیچیم نمیشه الان حالیت بزا برسه به 20 تا بشین پاشو پشت سرهم متوجه میشی و راهشو خودت پیدا میکنی ! خب الانه که بعضی ها به فکر فرار میافتن ! ببین دکتر این دردی که الان داری احساس میکنی همیشگی نیست اینا همش خاطرستطاقت بیار همیشه فکر نکن تو داری درد میکشی فقط ! همه هستند !
خوب تغریبا انواع اقسام مانور ها بهتون میدن تا نفستون بگیرن روزه اول سعی میکنن تا 12-1 نصفه شب بیدار نگهتون دارن تا بهت بگن دنیا دسته کیه ( البته گفتم این نوع بدترینشه ) وسطه روز هم بهتون بعضی حرکات و حرف هایی که جلویی فرمانده باید بزنی رو بهت میگن ! از همین روزه اول باید نگهبانی داد ! حالا نه اینکه همه باید هر روز نگهبانی بدن ! 12 نفر قسمت های مختلف !
حالا نگهبانی چی هست مثلا !؟ هیچی مثه ابول وایمسی اونجایی که بهت گفتم او خوردن اشامیدن پرهیز میکنی خوابت نباید ببره ( چون تو روز باید 3 بار نگهبانی بدی اونم 2 ساعت 2 ساعت نه یه جا) حالا همه اینارو همون فرماندتون ( معلم) یاد میده
خب الان خسته و کوفته میری رو تخت خوابت میگره تا ساعت 4:30
خب الان میخوام روزه دوم رو طبق برنامه بهتون بگیم باهتون چیکار میکنن ! خب الان سر گروهبان همون کمک مربی یا همن مبسر خودمون مثل ازرائیل میاد میگه پاشو ببینم مرتیکه ( در بعضی مواقع گوسفند و غیره) برقارو میزنه میگه سریع تختتون رو انکارد کنید تا ساعت 5:15 وقت دارین حالا یه خورده عقب جلو ! بعد میاد میگه فلان اسایشگاه به خط شید اگه درست حسابی به خط نشین سرو صدا بکنید مانورتون میده انقدر بشین پاشو میده تا دیگه زر نزنن بچه ها ! اگه دیدن میخواد مانور بده بریم بقل یه تخت دستتون رو به میله بگیرید موقع بشین پاشو ! و بچه هارو تو قسمت ها
خوب صبحانه بهتون میدن ! اون بستگی به پادگان داره ه چی بدن ! مثلا به ما صبحش نون با تخم مرخ ابپز دادن حالا بگذریم ساعت 6:10 شده تغریبا یه خورده باهتون لاس میزنه سرگروهبان ( مانور)
تا معلم بیاد ( فرمانده گروهان )یه سری چیز میزه یاد بده که دیگه بری اونجا بهت میگن احتیاجی نیست من بگم خوب الان ساعت داره میشه 10 ( البته فک نکنید فرماندتون باهاتون خیلی صمیمیه یهو دیدی راس کرد زد همه رو به چیز داد ! خلاصه کلا اینا دردشون اینه که وقتی میان سر گروهای حرف نزنید با رفیقتون مگر نه مانور !
خب میخام جمع بندی کنم کلا خدمت ایناست :
مانور( سختیش همینه ) + رژه ( بهتون یاد میدن چیزه خاصی نداره ) + تیر اندازی ( یکی دوباره اولش شاید خیلی استرس داشتیه باشی , اگه میبینی نمیتونی بزنی بهشون بگو نمیتونم نترس چیزی زیاد نمیگن ) + ( یه سری موارد دیگه مثله اماده باش و اردوگاه که اونم بهتون میگن چی به جی هستش !
کلا چند تا مورد رو من بهتون میگن رعایت کنید !
فرطی نرید دنبال رفیق بازی از این حرفا دوست خوب خودشو نشون میده , هیچ وقت سعی نکنید بیاید تو چشم ! مثلا انکارده تختش بد باشه یا اینکه یه جا تر بزنی چهرت بره تو ذهنشون , وقتی به خط میشید زیاد سعی نکن جلو کمک مربی با بقلیت حرف بزنی ! , اینا دنبال بهونه هستن که نفرستنت مرخصی !
حرفو حدیث بیش از این چیزاست ! بعضی مواقع نا امید میشی میگی بزا با اولین مرخصی دیگه نرم خدمت ! ولی نمیدونی از انور عابروت تو فامیل میره اگه بفهمن , پیش پدر مادرت دیگه نمیتوی سر بالا بگیری ! همین الان اگه میخوای بری خدمت تا تهش برو اگه میخوای نری نرو ! اگه نهض ( غیبت کنی ) فراری بشی میان یهو دمه خونتون ! به این چیزاش هم فکر کن !
منم مثل خودت نا امید شده بودم خسته شده بودم ولی وقتی میخواستم برم بخوایبم یهو نگاهم به زیر تخت بالاییم میافته میبینم همه یادگاری نوشتن مثله : بیخیال میگذره ! نبود 20 روز ! .....
وقتی اینارو میبنی امید پیدا میکنی نگران نباش ! البته اینم بهت بگم که قرار بود شرایط اسونشو بگو که شما این داستان رو حالت Eazy بزار ! همین ! شانسته دیگه یهو یه جا میافتی کمک مربیش عقده ای هستش یه جا میبینی هم سن و سال خودته راحت میگیره ! اینای که گفتم برای ارتش بود سپاه و نیروی انتظامی سطحشون انوجور که شنیدم پایین تره
حرف و حدیث زیاده هر کی خاطرات خودشو رغم میزنه شاید خیلی چیزا رو جا انداخته باشم شرمنده فقط یه جمله:
امروز همان فردایی است که نگران ان بودی ! پس غم نخور که خدا همیشه با توست و این نیز بگذرد !
سلام
خواهش میکنمم دوستانی که اطلاع دقیق از قوانین جدید دارن راهنمایی کنن
بنده سال ۹۰ با مدرک فوق دیپلم از شهر اهواز ۸ماه خدمت کردم
۲ ماهش سپاه خاتمی یزد آموزشی بود باقیشم یگان خدمتی سپاه توی اهواز.
بعد لیسانس قبول شدم و تسویه حساب گرفتم.
الان درسم تمام شده و میگم مجدد باید دفترچه پست کنم.
==>سوالم اینه که اگر مجدد دفترچه پست کنم بدون گرفتن پذیرش سپاه میوفتم ؟؟؟؟
و آیا همون یگان خدمتی قبلی هستم ؟؟؟؟؟
رفقا کسی نظری راجع ب عینک طبی تو اموزشی نداره؟
Last edited by Mani_Asi2008; 19-02-2015 at 14:31.
بايد دفترچه مجدد پست كنيد ارگان قبلى يعنى سپاه هستيد و نيرو قبلى هم تغيير نمى كنه يعنى اگر نيرو زميني سپاه بوديد همون خواهيد بود اما شايد در پادگان و شهر جديد باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
با تشکر از توضیحات9. پول نقد نزدیکه 30-40 هزار ببرید به خاطر اینکه اونجا چلو کبابی یا مغازه ویتامینه نداره که 4-5 هزار بدین بابت یه چی , میرید اونجا بوفه فوقش یه کیک سندیس میخوید میشه 1500 تومان
ولی فکر کنم انقدر پول کمه مخصوصا هفته اول خرج زیاده
سلام رفیق.تو برگه ای که پست برای من اورد و دورش آبیه زده 6 صب ولی اونی که از پلیس+10گرفتم زده 10صب.من خودم6میرم کارازمحکم کاری عیب نمیکنه.توام ببین برگه ای ک پست آورد چی زده.
درمورد سوال دومتم بیشتر کسایی ک قبلا رفتن میگن چندروز ول میکنن که کارای لباسا و دوخت هارو انجام بدیم حالا نمیدونم شانس ما ولمون کنن یانگه دارن.
بستگی داره شهره خودتون باشید یا نه .... فکر کنم نوشتم.
اگه شهره خودتون باشید کافیه چون مرخصی میدن بهتون... ولی اگه بیرون شهر باشه خوب طبعا باید بیشتر باشع
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)