پس چرا تو سرورهای داخلی تا آخر سرعت بازه تو تایم رایگان ولی گویا تو سرویس صبحانه آسیاتکی سرورهای داخلی رو هم محدود کردن؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پس چرا تو سرورهای داخلی تا آخر سرعت بازه تو تایم رایگان ولی گویا تو سرویس صبحانه آسیاتکی سرورهای داخلی رو هم محدود کردن؟
دلت خوشه ها من که هر سرویسی خریدم هم داخلی هم خارجی شبانم محدود بوده. حالا اونایی که داخلیشون آزاده ربطی نداره که این سرویس صبحانه یه طوری سرعت میده (2 مگ) که حدود 1300-1400 گیگ بتونی دانلود کنی تو کل سال اگه هر روز بتونی دانلود کنی
من فکر میکنم این محدود شدنا به منطقه و تعداد کاربرای اون منطقه ربط داره
من حدودا 5تا 6 ماهه مشترک آسیاتکم سرویس شهاب
همیشه سرعتم تو ساعات رایگان بینه 550 تا 650 متغیره(البته با این سرویس باید سرعت 1200 باشه ولی مشکل از نویز خط و دوری از مخابراته و کاریشم نمیشه کرد)
سرویس صبحانه رو باید اینطوری تعریف میکردن:
سرویس صبحانه 12 گیگ 12 ماهه 6-10 صبح رایگان با سرعت 2 مگ
من با سرویس شهاب روزی 20 گیگ راحت دانلود می کردم تا اینکه این سرویسای صبحانه اومد شبانه نابود شد یعنی انگار همه رو کنترل ال کردن سرعته شبانشونو روی 250 فیکس کردن کاریش نمیشه کرد اینم یه بازار یابی از نوع حلاله شه دیگه اشالله پولش گوشت بشه به تنشون شما دعا شون کنید نیازمند دعان
به نظر من این یک ترفند هست که به بهانه قیمت کمتر سرویس مصرف ترافیک در سرویس های شبانه دارشون بیاد پایین و ملت کم تر دانلود کنن هم 2 ساعت کمتره و هم سرعت دانلود خارجی اش نصف و داخلی اش هم حداقل یک چهارم هست و بعدش هم مثل بقیه شرکتها شبانه شون رو حذف کنند![]()
چرا هر کاری میکنم ایمیل تاییدیه باشگاه مشتریان ارسال نمیشه؟
سلام،
مبیخوام بازم از آسیا تک سرویس بگیرم...
مصرف آنچنانی ندارم...
سرویسی که انتخاب کردم سرویس چابک ، یک مگ، یک ساله، ۱۲۰ گیگ هست
و دو تا هشت صبح هم رایگان
دو تا سوال دارم ممنون میشم راهنمایی کنید،
آیا هنوزم مث سابق اینا در غیر ساعات رایگان حداکثر سرعت رو اعمال میکنن؟ ۴ ،۵ سال پیش آسیا تک داشتم اینجور بود سرویس ۲۵۶ داشتم اما سرعتش بالاتر بود فک کنم یک مگ بود... آیا هنوزم همینجوریه؟
و دوم سرعت شبانه این سرویس حدودا چقده؟ قانونا باید ۱۲۸ کیلوبایت باشه یه مگش.... من شبی دو سه گیگ دانلود بیشتر ندارم همینم باشه کافیه...
ممنون
صرفا جهت اطلاع رسانی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ویدیو رو حتما مشاهده کنید تا بدونید چه کلاهی سرمون دارن میزارن!
سلام دوست عزیز
اول اینو بگم که adsl آسیاتک حدود 3 4 ماهه که مشکلاتی داره.
1. قطع و وصل شدن چند ثانیه ای (برای من حداقل ساعتی 2 باری اتفاق میفته)
2. ارور service unavailable میده (بیشتر برای آی پی اروپا مخصوصا آلمان)
3. ارور مشکل در دستیابی this site can't be reached (تازگیا پیداش شده برا من کم این مشکل پیش میاد)
4. پشتیبانیشون هم برای مشکلات بالا دلایلی میارن مثل مشکل از مخابراته - مشکل از زیرساخته و ... خلاصه مشکل از همه جا هست به غیر از آسیاتک. البته تازگیا که زنگ زدم وجود مشکل شماره 2 رو قبول کردن و گفتن در حال بررسی هستن.
.
.
و اما برسیم به سوالات شما
در مورد حداکثر سرعت در ساعات غیر رایگان: برای من سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران حدود 600 کیلوبایته بر ثانیه و برای سرورهای داخل ایران حدود 1.1 مگابایته بر ثانیه
در مورد حداکثر سرعت در ساعات رایگان: برای من سرعت دانلود از سرور های خارج از ایران حدود 150 تا 200 کیلوبایته بر ثانیه و برای سرورهای داخل ایران حدود 1.1 مگابایته بر ثانیه
من آسیا تک تبریز دارم.
یه چندتا توصیه بعد از چند سال سروکله زدن با این ISP ها:
1. اگه از یک ISP جدید برای بار اول میخوای سرویسی بگیری در اول یک ماهه بگیر ببین اون سرویس به درد میخوره یا نه. اگه دیدی خوبه یک ساله تمدید کن.
2. برای وب گردی به آسیا تک از 10 من بهش 2 میدم. خیلی اذیت میکنه.
3. برای دانلود آسیا تک تقریبا خوبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)