احتمالا لینکش پریده .
اگه IP عوض بشه ساعت 1 به بعد سرعت اسمی میشه
احتمالا لینکش پریده .
اگه IP عوض بشه ساعت 1 به بعد سرعت اسمی میشه
مگه نیست؟!..باید همون طوری باشه دیگه..دقیقا مشخص شده به چه صورته؟!
خیلی مسخرست اگه ترافیک با زمان نامحدودو بخوان بردارن، همه جا ترافیک اضافه که میخریم زمانش محدود نیست! منم احتمال دادم فشفشه بخوان بزارن.
اگر کشش داشته باشه خط شارژ کن ولی نداشته باشه همین ۵ مگ بمون ، بعد اگر هم ۱۰ مگ گرفتی باید زنگ بزنی ۲۰۲۰ تا ریتت رو بالا بیارن قبل از پرداخت زنگ بزن بهشون ببین ۱۰ مگ رو خطت میکشه یا نه...
دیروز همش پرش لینک بود هر دقیقه لینک میپرید
واسه من ظهرا snr نوسان پیدا میکنه ولی لینک نمیپره .
Mode: ADSL2+ Traffic Type: ATM Status: Up Link Power State: L0 Downstream Upstream Line Coding(Trellis): On On SNR Margin (0.1 dB): 49 293 Attenuation (0.1 dB): 240 151 Output Power (0.1 dBm): 186 124 Attainable Rate (Kbps): 14,196 1,204
Path 0 Path 1 Downstream Upstream Downstream Upstream Rate (Kbps): 10,239 509 0 0
آقا برای من هم که پارس دارم اینطوری شده تقریبا 1 هفته است که اینطوری شده
snr نوسان میکنه اونم ظهرا،افتضاح هم نوسان میکنه از 25 میپره روی 6 یا حتی 0 هم میشه گاهی اوقات
یه سوال:سال های قبل هم خوزستان ظهرا مشکل نوسان snr داشته یا فقط امسال اینطوریه
این مشکل اب و هوایی نیست مشکل زیر ساختیه برا من از 6-7 عصر پرش لینک شروع میشه تا معمولا 12 شب ولی دیشب تا صبح بود
سلام آقا فرشاد
3تا سوال
1-من الان از کجا بفهمم مشکل از زیرساخته یا از مرکز مخابراتی یا از isp?یا اصلا نمیشه فهمید؟الان 10 روزه که این مشکلو دارم
2-اگر مشکل از زیر ساخت باشه گوشی خش خش میکنه؟چون من دیدم وقتی نوسان میکنه گوشی تلفن هم خش خش میکنه
3-اگر درست نشد به کجا باید شکایت کرد؟خسته کرد ما رو؟195 خوبه
پ.ن:به پارس زنگ زدم میگه اگر از زیر ساخت باشه ما میفهمیم و بهتون میگیم،الان من نمیدونم چیکار کنم![]()
Last edited by محمد7966; 23-05-2016 at 18:45.
سلام از دیرووز تا الان اینترنت من کلاا قطعه شما هم اینطور هستین؟؟؟مرکز رجایی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)