یه اپلیکیشن هم تو سایت نظام وظیفه هست کد سخا میده اما حواستون باشه هر پیامی که براتون میفرسته 400 تومن پولشه.
یه اپلیکیشن هم تو سایت نظام وظیفه هست کد سخا میده اما حواستون باشه هر پیامی که براتون میفرسته 400 تومن پولشه.
خواهش. حقیقتش من خودم وقتی میرفتم خدمت هیچی نمیدونستم ، کسی هم کمکم نکرد یا چیزی یادآوری نکرد واس همین کمی به مشکل خوردم. حالام خوشحال میشم به دوستان کمک کنمخیلی ممنون.چیکار کنیم گروهان1 نیفتیم بنظرت ؟مگه دست ماست؟
در مورد اینکه چطور نیفتین یه گروهان خاص تقریبی هستش اما روند برا ما اینطوری بود که مارو 3 تا صف کردن بعد از هر صف به ترتیب نفر به نفر جدا کردن و جلوی ستاد 6 تا صف ساختن به ترتیب گروهان ! اونجا یطوری وایسا که بیفتی گروهان 4 یا 2 ! اگم نشد و رفتی صف اول اصلا نترس کمی زرنگ بازی در بیاری برو سریع تو صف دیگه !
آره اگه کاری بگن باید بکنی اما برا ما در مورد توالت اینجوری بود که مسئل تعیین کردن براش ! که از اول تا آخر گردن 3 4 نفر از بچه ها بود !خیلی ممنون داداش بابت اطلاع رسانیت من لیسانس هستم خدا رو شکر که طبق گفته هاتون یکم بهمون رحم می کننولی خب از دوستان شنیدم توالت شوری تحصیل کرده نکرده نمی شناسه باید انجامش داد(برای من که مهم نیست کار سختی به نظرم نمیاد حداقل از نگهبانی 8 ساعته راحت تره)
یه توصیه کلی بکنم که نه زیاد تو چش باشید که هی بگن بیا بیرون از صف و نه اونقدر جیم بشید که تابلو بشه ! یجائی همون وسطا قاطی بقیه بشید
در مورد قبول مسئولیت ها هم بهترینش منشی هستش ! بعد اگه مجبور شدید مسئولیت بگیرید مسئول نانی چیزی بشید !
سلام
خواهش میکنمم دوستانی که اطلاع دقیق از قوانین جدید دارن راهنمایی کنن
بنده سال ۹۰ با مدرک فوق دیپلم از شهر اهواز ۸ماه خدمت کردم
۲ ماهش سپاه خاتمی یزد آموزشی بود باقیشم یگان خدمتی سپاه توی اهواز.
بعد لیسانس قبول شدم و تسویه حساب گرفتم.
الان درسم تمام شده و میگم مجدد باید دفترچه پست کنم.
==>سوالم اینه که اگر مجدد دفترچه پست کنم بدون گرفتن پذیرش سپاه میوفتم ؟؟؟؟
و آیا همون یگان خدمتی قبلی هستم ؟؟؟؟؟
24 ماه خدمت کردم - 4 ماه کارتم نیومده - بعد این کادریای ^%$^% ـه 5 دقیقه صبحونشون دیر میشد اضاف میخواستن برام بزنن ! حالا الان تکلیفه من چیه رفتم پلیس + 10 میگن صادر نشده ... یعنی الان باید پاشم برم خرم آباد بگم اقا چرا نمیفرستید ؟ اَی خدا...
سلام دوستایی که 2 اسفند اعزامین کچل کردین؟؟؟من ظهری رفتم آرایشگاه.با نمره4 زدشبیه سیب زمینی شدم
ازین به بعد حداقل با 8 میگم بزنه بابا رسمی کچل شدم که
تو یگان باید با چه نمره ای بزنیم؟کسی میدونه؟
سلام
آموزشی تموم! مالک اشتر اراک بودم اعزامی 10/3 از خرم آباد. دیروز ترخیص شدم یعنی 11/29.
بیشتر بچه ها مخصوصا لرستانیها افتادن کرمان. خدا بخیر کنه . . . . .
من مستثنیات داشتم افتادم لرستان. . . . .
هرکی سوالی داره بپرسه .. .. .. . . .
من که دیگه فردا میرم یه سری خرید می کنم تا بار و بندیلو ببندم شنبه برم
جمعه هم کچل می کنم
فکر این که دو سال باید ساعت 4 صبح بیدار شم داره بیچارم می کنه
منم که خوابم زیــــــــــــاد..
با این که بهترین جای ممکن افتادم و 5 ماه کسری دارم بازم ناراحتم و اصلا حس خوبی ندارم
خدا بهمون صبر بده تا این روزای سخت رو بتونیم تحمل کنیم
به هر کی گفتم دارم میرم سربازی بلا استثنا گفت ...نت پارس![]()
زیر دیپلم باشی تو خدمت ، تغریبا میتونم بهت بگم یه گوشته متحرکی.به هر کی گفتم دارم میرم سربازی بلا استثنا گفت ...نت پارس
کسی از وزارت دفاع خبری نداره چه جوریه؟ من از جمعه هفته پیش کچل کردم عادت کنم.
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)