من ازت خوشم نمیاد چرا دروغ میگی؟تنها کاربری هستم که هم سامسونگی هم سونی ها و هم نوکی ها از من خوششون میان![]()
من ازت خوشم نمیاد چرا دروغ میگی؟تنها کاربری هستم که هم سامسونگی هم سونی ها و هم نوکی ها از من خوششون میان![]()
والا نميدونم ريجيستر گوشي من كه اصله
دوستان هركسي گوشي كا800 جديد گرفته لطفا سريالشو تست كنه ببينه اصله يا نه ؟
راستي منم ميخوام گوشيمو فلش كنم اما CID گوشي من 51 هست و در تاپيك فريمور برا گوشيهاي سوني اريكسون برا اين نوع گوشي فريمور نبود كسي برا اين مدل فلش نداره ؟
شايد هم تبديلش كنم به K810 نظرتون در اين مورد چيه ؟
راستي SAEED_BARCELONA فكر كنم شما قبلا يه بار گوشي را فلش كرده بودين ميشه كمي در اين مورد توضيح بدين ؟
Last edited by golmohammadi; 15-01-2008 at 14:34.
راستي اين ( operation failed ) آخرش سر منم اومد ( موقع رفتم به پوشه گيمها و Applications)
البته من حدودا 100 تا گيم و برنامه نصب كرده ام
واسه همين ميخوام فلش كنم
Last edited by golmohammadi; 15-01-2008 at 18:30.
من خودم فلش نکردم. دادم بیرون فلش کردن برام.
دیگه ای حرفه هیچ وقت جایی گوفته نکونیا؟؟؟؟؟؟
کاظم هیچ وقت دوروغ نمگه من خودم همین الان پیش رییس سامسونگ بودم از من تعریف کردم بعدش یک طیاره دربست گیرفم رفتم فنلاند اونجا چند تا ان95 هشت گیگ خریدم آوردم توی ژاپن با چند تا دبلوی960 عوض کردم الان اومدم توی اینجا دارم پست میدم
---------------بت من عزیز هم بهتره که بیرون بدن براش فلش کنن چه بهتر که تبدیل کنن به کا810 به نظرم عکاسیش یه نمه بهتر میشه====================
راستی آواتورم چطوره؟اگه گفتی این یارو کیه ؟خیلی خیلی معروفه
سونی اریکسون تولید k800 رو قطع کرده تا بیان تقلبیش رو بزنن اعتبار هم که براش معنی نداره .... ببخشید اینو میگم ولی یه کم فکر کنید بعد از این حرفای کلی بزنید ... حرف مفت که مالیات نداره![]()
من با این مطلب که فرقی نداره اصلی وتقلبی مخالفم
چون من اولی که این گوشی اومده بود خریدم به قیمت 445 تومن واصل با گارانتی سیتادل
تا حالا شاید هزار تا برنامه وبازی رو روش نصب کردم تست کردم وپاک کردم هیچیش نشده
ولی یه بنده خدا رفت به هوای گوشی من یکی خرید ولی بعد از دو ماه یه مرتبه خاموش شد ودیگه روشن نشد
سلام،
من الان چند روزه یه مشکل با گوشی پیدا کردم، و اینکه از فلدرهای Games و Application نمیتونم استفاده کنم !!! هنگام وارد شدن این پیغامو میده Operation Failed !! اشکال از چی میتونه باشه ؟؟؟
ورود شما را به انجمنهاي P30world تبريك عرض ميكنم
الان اين بلا سر من هم اومده واسه همين بايد فلش بشه
من مخواستم فريمور K810 را بريزم رو K800 اما ظاهرا K810 مزيت خاصي نسبت به K800 نداره فقط يه دونه Track ID داره سرویس Track ID طرز کارش اینه که شما قسمتی از یک قطعه ی موسیقی رو با اینترنت میفرستید و اون میگه که اسم آهنگ چیه و اسم خواننده و آلبوم رو هم مشخص میکنه. مثلا در مواقعی که یک آهنگ دارید که اسمش و خوانندشو نمیدونید و یا یک آهنگ در رادیو میشنوید و کنجکاو میشید که اسمش چیه خیلی به درد میخوره. پس بهتره همون فريمور K800 را بريزيم
CID گوشي شما چنده ؟
اگه فكر نميكني كه بتوني خودت فلش كني بهتره بدي يه نفر ديگه واست اينكارو بكنه
Last edited by golmohammadi; 16-01-2008 at 10:57.
بعيد مي دونم پاك بشن(چون براي خود گوشيه)
اگه بلدي فلش كن
اگه نه بده بيرون
يه راه ديگه هم هست اون نرم افزار رو دوباره وصل كن(100 در صد تست كن)
موفق باشي
داشت يه چيز يادم مي رفت دوست عزيز من يه بار اين مشكلو داشتم با مستر ريست از بين رفت
(نرم افزار face warp)اگه نرم افزار خود گوشيه مشكلت حل ميشه
دوست عزيز گل محمدي شما هم اين كار رو بكن
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)