با سلام
من متوجه مراحل کار نشدم!!!![]()
با سلام
من متوجه مراحل کار نشدم!!!![]()
۱- چرا این سیدرها غیبشون میزنه؟
ظهر با فول اسپید دانلود میکنی شب با ۲
۲- چرا اینجا جایی برای معرفی فیلمها و .... برای تورنت نیست؟
1- خوب ان بندگان خدا که سرعت ارسال زیاد دارن ممکنه ارتباط رو شب قطع کرده باشن تا فردا صبح .( و یا ترافیک پهنای باند مرکز مخبراتون شبا زیاد باشه اینجوری بشه )
2- به مدیریت بخش پیشنهاد کن![]()
به نظرم خز میشه.. همینجوری بهتره!
۱- راستی من میتونم اپلود رو ببندم که فقط دانلود کنه؟
۲- اگه به قول ما خز بشه و تعداد استفاده کننده بالا بره سرعت بالا نمیره؟
++++++++
۳- شما اینو تایید میکنید؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by XaniaR_paliz; 07-04-2010 at 13:24.
.......
1- شدن که میشه و راه داره ولی به مرور ترکر ها در اخر اولویت های دریافت قرار بگیرید و همچنین احتمال بلوک شدن ip شما در نرم افزار های تورنت دیگر و عدم ارسال به شما رو دارید ( نظر شخصی خودم: بزار یکم باز باشه چون ضرر بسته بودنش بیشتر از منفعتش هست....)
2- اگر گروهی یک تورنت مشترک رو بگیرن میشه با چند روش میشه سرعت رو بالاتر هم برد و ترافیک رو شبکه رو کم کرد.( البته من یکبار می خواستم ازمایش کنم ولی کسی که قرار بود بیاد دیگر جوابی به بنده نداده است)
3- چون شاتل ندارم نمی دونم شاتل وقتی حجمش رو تموم کرده چه جوری ارتباط اینترنتش رو محدود می کنه و به همین خاطر نظری ندارم ( اگر مثل داتک باشه دیگر با اینترنت چون وصل نیست نمی تونه از تورنت باز های بین المللی استفاده کنه و فقط میتونه بین کاربرای خود شرکت که تورنت مشترک با ایشون دارن و ip و پورت هم رو داشته باشن می تونن ارسال دریافت کنن)
من منتظرم خود کاربرای شاتل یا دیگر سرویس ها بیان و اعلام کنن که جواب میده بهشون یا نه.....تا ان موقع نه تایید می کنم تا تکذیب...
Last edited by zed2; 07-04-2010 at 14:28.
بچه ها این تورنتی هست که بشه دانش کرد؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نه بردیا جان.یکی دو تا دونه seed بیشتر نداره.
یعنی سیدها تا حدی که تورنت رو 100درصد کنه نرفتن یا اینکه به خاطر سید کم سرعت دانلود خیلی پایین ممکنه باشه؟
علاوه بر اینکه سرعت میاد پائین،ریسک خیلی زیادی داره،چون هر لحظه ممکنه سید کننده،دیگه سید نکنه.یه وقت میبینی تا 99% دان کردی،یهو یارو دیگه سید نمیکنه.ضد حال اساسی![]()
آخه لامصب من به این خیلی احتیاج دارم
دی وی دی ناینش رو پیدا نکردم و آخر به هزار دردسر این لینکو پیدا کردم
ببینم کسی ریسک میکنه انتقالش بده به رپیدشر و پولشو بگیره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)