تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 307 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

همون microsoft office که با wine نصب شده باشه
    لیبره آفیس که استفاده ای نداره (نه درست فرمت معروف که همه جا دارند مثل docx باز می کنه نه فرمتش تو جاهای دیگه معروفه ) فقط تنها خوبیش آزاد بودنشه
    من خیلی وقته از ms office هیچ استفاده‌ای نمی‌کنم پس نمی‌تونم نظری در موردش بدم
    اما اینکه فرمودین "لیبره آفیس که استفاده ای نداره" نمی‌تونم درک کنم چطور به این نتیجه رسیدین؟ پس من و امثال من که مدت‌هاست داریم ازش استفاده می‌کنیم و همه نیازهامونم پوشش میده این وسط چی‌ییم پس؟
    من فرمت‌های مختلف فایل‌های آفیس مایکروسافت رو بدون مشکل توی libreoffice باز کردم تابحال (تا ms 2013 رو امتحان کردم) حتی شیپ‌ها و ... رو بدون مشکل لود کرده برای من.
    ضمن اینکه شما می‌تونی فرمت‌های open document که توسط libreoffice پشتیبانی میشه‌رو توسط خیلی از مجموعه‌های آفیس باز کنی.
    مطابق مستندات وب‌سایت خود مایکروسافت، ms office هم از ODF که libreoffice ازش استفاده می‌کنه، پشتیبانی می‌کنه! ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

2. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

باز کردن نه این که باز کنه تا سطح قابل فهم باشه باز کنه و عین عین خود نسخه اصلی باشه نمی دونم شغل شما چیه اما تو معلمی یک فایل ms 2010بفرستی چون که مدرسه 2007 با این که این دو زیاد می فرقی ندارند فاصله سوالات بهم می خوره چه برسه از یه نرم افزار دیگه بعدم منم یه زمانی لینوکس کار بودم و با لیبره افیس مدت کمی کار نکردم اما کافیه فایلشو بخوام از یه جا دیگه پرینت کنم که اینجوری من نابود می شم و باید نیم ساعت فاصله ها را درست کنم در ضمن نمی دونم شما فایل اکسل یا پاورپوینت را تو لیبره باز کردی یا نه ولی این دو فرمت گند می خوره بخصوص در ماکرو ها من فقط لیبره را به خاطر ازادی
    ازادیش دوست دارم و گرنه ms در سطح جامعه فعلی کار راه انداز تره و فرمت ms را با گند زدن یه فاصله ها نشون میده که در متون امتحان باعث گند خوردن به فایل می شه
    من همیشه طرفدار لینوکس بودم و بهش می بالم اما تو مقایسه ها تعصب ندارم

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

باز کردن نه این که باز کنه تا سطح قابل فهم باشه باز کنه و عین عین خود نسخه اصلی باشه نمی دونم شغل شما چیه اما تو معلمی یک فایل ms 2010بفرستی چون که مدرسه 2007 با این که این دو زیاد می فرقی ندارند فاصله سوالات بهم می خوره چه برسه از یه نرم افزار دیگه بعدم منم یه زمانی لینوکس کار بودم و با لیبره افیس مدت کمی کار نکردم اما کافیه فایلشو بخوام از یه جا دیگه پرینت کنم که اینجوری من نابود می شم و باید نیم ساعت فاصله ها را درست کنم در ضمن نمی دونم شما فایل اکسل یا پاورپوینت را تو لیبره باز کردی یا نه ولی این دو فرمت گند می خوره بخصوص در ماکرو ها من فقط لیبره را به خاطر ازادی
    ازادیش دوست دارم و گرنه ms در سطح جامعه فعلی کار راه انداز تره و فرمت ms را با گند زدن یه فاصله ها نشون میده که در متون امتحان باعث گند خوردن به فایل می شه
    من همیشه طرفدار لینوکس بودم و بهش می بالم اما تو مقایسه ها تعصب ندارم
    من مشکلاتی رو که شما فرمودین توی open office دیدم ولی اخیرا توی libre office خوشبختانه باهاشون مواجه نشدم.
    در مورد مشکلی که شما فرمودین، بنظر من اشکال از روش شماست چون من حتی اگه کامپیوتر مقصد که میخوام فایل‌هارو اونجا پرینت بگیرم، ۱۰۰٪ مطمئن باشم که همه فونت‌هارو داره و سیستم عاملش هم گنولینوکس و هم اینکه از خود libreoffice همون نسخه‌ای که من دارم، استفاده می‌کنه، ترجیه میدم بجای اینکه فایل سورسم رو ببرم، فایل رو با فرمت PDF ذخیره و اونجا باز کنم و پرینت بگیرم.

در مورد سطح جامعه و ms office باهاتون موافقم، ms office رایج‌تره و قبلا بخاطر ضعف‌هایی که توی نرم‌افزارهای اداری آزاد مشاهده میشد، منطقی بود که توی محیط‌های حرفه‌ای از ms office یا Corel Office استفاده بشه ولی الآن بنظرم libre office انقدر پیشرفت کرده که بتونه اغلب کارهارو انجام بده
    ضمنا من با فایل‌های اکسل هم تابحال مشکلی نداشتم (شاید فایل‌هایی که برای من آوردن در حد مبتدی بودن نسبت به استفاده شما) ولی در مورد پاورپوینت، متأسفانه یا خوشبختانه تابحال کسی برام پرزنتیشنی با فرمت مایکروسافت پاورپوینت نیاورده که ببینم درست نمایش میده یا نه.

5. 2 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه 33505775's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من مشکلاتی رو که شما فرمودین توی open office دیدم ولی اخیرا توی libre office خوشبختانه باهاشون مواجه نشدم.
    در مورد مشکلی که شما فرمودین، بنظر من اشکال از روش شماست چون من حتی اگه کامپیوتر مقصد که میخوام فایل‌هارو اونجا پرینت بگیرم، ۱۰۰٪ مطمئن باشم که همه فونت‌هارو داره و سیستم عاملش هم گنولینوکس و هم اینکه از خود libreoffice همون نسخه‌ای که من دارم، استفاده می‌کنه، ترجیه میدم بجای اینکه فایل سورسم رو ببرم، فایل رو با فرمت PDF ذخیره و اونجا باز کنم و پرینت بگیرم.

در مورد سطح جامعه و ms office باهاتون موافقم، ms office رایج‌تره و قبلا بخاطر ضعف‌هایی که توی نرم‌افزارهای اداری آزاد مشاهده میشد، منطقی بود که توی محیط‌های حرفه‌ای از ms office یا Corel Office استفاده بشه ولی الآن بنظرم libre office انقدر پیشرفت کرده که بتونه اغلب کارهارو انجام بده
    ضمنا من با فایل‌های اکسل هم تابحال مشکلی نداشتم (شاید فایل‌هایی که برای من آوردن در حد مبتدی بودن نسبت به استفاده شما) ولی در مورد پاورپوینت، متأسفانه یا خوشبختانه تابحال کسی برام پرزنتیشنی با فرمت مایکروسافت پاورپوینت نیاورده که ببینم درست نمایش میده یا نه.
    اخه قدرت excel همون vba هستش که کلا visual basic تو دنیای لینوکس معنا نداره
    بعدم شما گفتید نسخه لینوکس پرینتر مقصدم چک می کنید دفتر فنی های اطراف خانه من حتی نمی دونن لینوکس چیه

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اخه قدرت excel همون vba هستش که کلا visual basic تو دنیای لینوکس معنا نداره
    بعدم شما گفتید نسخه لینوکس پرینتر مقصدم چک می کنید دفتر فنی های اطراف خانه من حتی نمی دونن لینوکس چیه
    فکر کنم یا من حرفمو بد گفتم یا شما بد خوندین
    عرض کردم حتی اگه مطمئن باشم که همه مشخصات سیستم و سیستم‌عامل و پرینتر و همه‌چیز یکی باشن هم من ترجیه میدم برای پرینت گرفتن، فایلمو تبدیل به pdf کنم.

8. این کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

.:: متفرقه - فنی مهندسی ::. SNOW PATROL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام دوستان من در لینوکس تازه کارم
    فدورا 20 رو نصب کردم مشکلی نیست فقط بعد از چند دقیقه دما یکی از قطعات و طبیعتا سرعت فن خیلی بالا میره
    در قسمت کناری لپتاپ که دست مبزنم کاملا داغه میخواستم ببینم مربوط به چه قطعه ای هست و چجوری میشه کنترلش کرد.. سی پی یو زیر ده درصد مشغوله و بعید میدونم از سی پی یو باشه .. چون دو تا گرافیک داره لپتاپ خودم احتمال میدم از یکی از vga ها باشه اینم اطلاعات سنسور ها

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون 127 فکر کنم اشتباه هست چون از همون اول بوت ۱۲۷ مینویسه
    لپتاپ هم اچ پی 4540 هست

دستور grep vga
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با اپدیت کرنل حل شد ...........
    Last edited by SNOW PATROL; 10-03-2014 at 13:25.

10. 4 کاربر از SNOW PATROL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    در تاپیک فایرفاکس بحث لینوکس شد ، قرار شد ادامه ی بحث رو در اینجا ادامه بدیم :
    مشخصات سیستم من اینه :
    Intel(R) Pentium(R0 4 CPU 2.40GHz
    1.82 GHz
    256 MB of RAM
    از اونجایی که ماکروسافت دیگه اکس پی رو ساپورت نمیکنه ، ابتدا پیشنهاد شد که توزیع Linux Mint رو نصب کنم اما با توجه به اینکه برای نصبش به یک رم 512 مگ نیاز داره ، پیشنهاد شد که یک از توزیع های Manjaro با مدیر پنجره OpenBox و یا توزیع های Cruchbang یا ArchBang نصب بشه

من هیچ شناختی در زمینه لینوکس ندارم . مثلا نمی دونم چرا در لینوکس از اصطلاح توزیع استفاده میشه ؟
    یا اینکه نمی دونم توزیع های Mint ، Manjaro ، Cruchbang ArchBang چه تفاوتی با هم دارند ؟
    امنیت و سرعت برام خیلی مهمه
    اگه توزیع Mint بهتره ، برم بازار کامپیوتر ، یک رم 256 مگ دست دوم بگیرم ( چون ظاهرا دیگه نو پیدا نمیشه ) بگذارم کنار همین 256 مگ سیستم ، تا رم بشه 512 مگ که بشه این توزیع رو نصب کنم.
    سیستم من به 4 پارتیشن تقسیم شده که هر بخش یا درایو حدود 10 گیگ هست
    ویندوز اکس پی در درایو c نصب شده و من می خوام لینوکس رو در درایو دیگری نصب کنم تا اکس پی رو همچنان رو سیستم داشته باشم
    اکس پی رو خودم نصب کردم اما در مورد نصب لینوکس هیچ شناختی ندارم و نمی دونم آموزشش رو از کجا باید بگیرم

ناظر انجمن گنو / لینوکس
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من توصیهء ابتدایی من اینه که همین تاپیک رو کامل مطالعه کنید که با خیلی از اصطلاحات لینوکسی آشنا بشید. توصیهء دوم اینه که حتما رم سیستم رو افزایش بدین چون هر توزیعی رو که قصد نصبش رو داشته باشین حتی اگر گفته شده باشه که با رم ۲۵۶ اجرا میشه اما این میزان رم خیلی پایینه و تجربهء خوبی رو بهتون نمیده. توصیهء بعدی خالی کردن حدود ۱۵ گیگ از هاردتونه که بتونید در اون لینوکس رو نصب کنید. CPU سیستمتون با من مشابه هستش و من با این CPU و رم یک گیگ و البته گرافیک ۲۵۶ محیط لینوکس مینت ۱۶ رو به خوبی استفاده میکنم. پس در قدم اول رم رو افزایش بدین (یا با همین ۲۵۶ مگابایت لینوکس رو نصب کنید شاید مشکلی نداشتین).

پ ن: امنیت در لینوکس در تمامی توزیع ها (توزیع به معنای همون نسخه های مختلفه زیاد روش حساس نشید ) حرف اول رو میزنه. از لحاظ سرعت هم لینوکس همیشه از ویندوز سبک تر و روان تر بوده (تجربه شخصی) .

ویندوز اکس پی سیستم عامل بسیار خوبی بود ولی خب عمر این سیستم عامل تموم شد و دیگه مناسب نیست.
    Last edited by vahidmir2000; 02-05-2014 at 12:13.

13. این کاربر از vahidmir2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال raeesi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام
    در تاپیک فایرفاکس بحث لینوکس شد ، قرار شد ادامه ی بحث رو در اینجا ادامه بدیم :
    مشخصات سیستم من اینه :
    Intel(R) Pentium(R0 4 CPU 2.40GHz
    1.82 GHz
    256 MB of RAM
    از اونجایی که ماکروسافت دیگه اکس پی رو ساپورت نمیکنه ، ابتدا پیشنهاد شد که توزیع Linux Mint رو نصب کنم اما با توجه به اینکه برای نصبش به یک رم 512 مگ نیاز داره ، پیشنهاد شد که یک از توزیع های Manjaro با مدیر پنجره OpenBox و یا توزیع های Cruchbang یا ArchBang نصب بشه

من هیچ شناختی در زمینه لینوکس ندارم . مثلا نمی دونم چرا در لینوکس از اصطلاح توزیع استفاده میشه ؟
    یا اینکه نمی دونم توزیع های Mint ، Manjaro ، Cruchbang ArchBang چه تفاوتی با هم دارند ؟
    امنیت و سرعت برام خیلی مهمه
    اگه توزیع Mint بهتره ، برم بازار کامپیوتر ، یک رم 256 مگ دست دوم بگیرم ( چون ظاهرا دیگه نو پیدا نمیشه ) بگذارم کنار همین 256 مگ سیستم ، تا رم بشه 512 مگ که بشه این توزیع رو نصب کنم.
    سیستم من به 4 پارتیشن تقسیم شده که هر بخش یا درایو حدود 10 گیگ هست
    ویندوز اکس پی در درایو c نصب شده و من می خوام لینوکس رو در درایو دیگری نصب کنم تا اکس پی رو همچنان رو سیستم داشته باشم
    اکس پی رو خودم نصب کردم اما در مورد نصب لینوکس هیچ شناختی ندارم و نمی دونم آموزشش رو از کجا باید بگیرم
    با درود

دوست عزیز اگه شما قصد ارتقاء سیستم رو نداری بنظر من کسی حق نداره شمارو وادار به چنین کاری کنه، حتی سیستم عامل خود کامپیوتر شما!
    بنظر من VectorLinux بهترین انتخاب برای شماست و باتوجه به سخت‌افزار شما من نسخه Light از این توزیع رو بهتون توصیه می‌کنم هرچند نسخه Standard هم با رم 128 مگابایت راه‌اندازی شده و فراتر از انتظار ظاهر شده.
    اما در مورد بقیه سوال‌هایی که برای شما پیش اومده باید عرض کنم که:

ببینید خود لینوکس فقط یک هسته هست و فقط کارهای زیرساختی رو انجام میده (مثل انجین توی ماشین) و شما برای استفاده از این هسته نیاز به ابزارهای دیگه‌ای دارین و لینوکس اون‌هارو از پروژه‌ای بنام گنو قرض می‌گیره و بهمین دلیله که به توزیع‌های لینوکسی میگن گنولینوکس یعنی گنو+لینوکس.
    حالا چرا توزیع‌های مختلفی از لینوکس وجود داره؟
    توجه داشته باشید که چون لینوکس بصورت اوپن‌سورس و تحت مجوز نرم‌افزارهای آزاد ارایه میشه، هر شخص و یا گروهی میتونه اونو بگیره و تغییراتی روش اعمال کنه و مجددا اونو منتشر کنه اونم با اسم خودش.
    حالا تیم‌های مختلفی از سرتاسر جهان روی توزیع خاص خودشون کار می‌کنند و تغییرات مختلفی روش اعمال می‌کنند و اونو مجدد منتشر می‌کنند و هر کاربری بنا بر سلیقه و نیاز خودش یکی از این توزیع‌هارو انتخاب می‌کنه.
    خیلی از توزیع‌ها عمومی هستند و خیلی‌ها هم تخصصی! مثلا توزیع DSL Linux برای کارهای شبکه‌ای طراحی شده که یک توزیع تخصصی هست ولی در کنار توزیع‌هایی مثل اوبونتو و فدورا و ... توزیع‌های عمومی هستند.

یک سری از گروه‌ها هسته خالص رو برداشته و سکوی خودشون رو بر اساس همون هسته شکل میدن و بعد اجزای مختلفی از پروژه گنو رو باهاش ترکیب می‌کنند و در نهایت هم چیزهایی که خودشون ایجاد کردند و هم تغییراتی که اعمال کردند رو مجدد بر اساس مجوز نرم‌افزارهای آزاد ارایه می‌کنند و به اینجور توزیع‌ها در واقع توزیع مادر یا سکوی انتشار هم گفته میشه (مثل ردهت، دبیان، آرچ لینوکس، پاردوس و تعداد انگشت شمار دیگر)
    اما یک سری توزیع‌های دیگه هستند که از توزیع‌های دسته قبل ایتفاده می‌کنند مثل توزیع اوبونتو که از دبیان استفاده می‌کنه و تغییرات دلخواه خودش رو روی دبیان عرضه می‌کنه و مجدد منتشرش می‌کنه.

در کنار ۲ گروه بالا یک گروه دیگه هم وجود داره که توزیع‌های تجاری عرضه می‌کنند که چون توی بث ما جایی ندارند بهشون نمی‌پردازیم.

در نهایت هم بنده توصیه می‌کنم شما توزیع VectorLinux Light و VectorLinux Standard Gold رو امتحان کنی و ببینی اگه با رم فعلی شما نیازهاتونو برطرف می‌کنند، که بسیار عالی (احتمالا همینطور خواهد بود) در غیر این‌۲ورت رم سیستم رو به همون ۵۱۲ مگابایت ارتقا بدین.
    توی توضیحات داکیومنت‌های نسخه لایت این جمله بصراحت نوشته شده:
    64 MB of memory as an absolute minimum - but 256 MB or more will greatly improve performance.
    که این یعنی سیستم شما باید بخوبی جوابگو باشه.

اگه ضاهرش رو هم نپسندیدید، ناراحت نباش دوست من، با استفاده از این لینک شما می‌تونی با یه تم جدید ظاهر زیبایی به محیط توزیعت ببخشی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

15. 4 کاربر از raeesi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوست من توصیهء ابتدایی من اینه که همین تاپیک رو کامل مطالعه کنید که با خیلی از اصطلاحات لینوکسی آشنا بشید. توصیهء دوم اینه که حتما رم سیستم رو افزایش بدین چون هر توزیعی رو که قصد نصبش رو داشته باشین حتی اگر گفته شده باشه که با رم ۲۵۶ اجرا میشه اما این میزان رم خیلی پایینه و تجربهء خوبی رو بهتون نمیده. توصیهء بعدی خالی کردن حدود ۱۵ گیگ از هاردتونه که بتونید در اون لینوکس رو نصب کنید. CPU سیستمتون با من مشابه هستش و من با این CPU و رم یک گیگ و البته گرافیک ۲۵۶ محیط لینوکس مینت ۱۶ رو به خوبی استفاده میکنم. پس در قدم اول رم رو افزایش بدین (یا با همین ۲۵۶ مگابایت لینوکس رو نصب کنید شاید مشکلی نداشتین).

پ ن: امنیت در لینوکس در تمامی توزیع ها (توزیع به معنای همون نسخه های مختلفه زیاد روش حساس نشید ) حرف اول رو میزنه. از لحاظ سرعت هم لینوکس همیشه از ویندوز سبک تر و روان تر بوده (تجربه شخصی) .

ویندوز اکس پی سیستم عامل بسیار خوبی بود ولی خب عمر این سیستم عامل تموم شد و دیگه مناسب نیست.
    ممنون از توضیحات تون . شروع کردم از صفحه یک تا صفحه 12 رو فعلا مطالعه کردم . اما وقت لازم دارم تا همه رو مطالعه کنم
    اینکه 15 گیگ از هارد لازمه برای نصب . همونطور که قبلا گفتم سیستم به 4 بخش پارتیشن بندی شده که ظرفیت هر کدوم حدود 10 گیگ هست . سوال من اینه که با توجه به اینکه ظرفیت هر درایو فقط حدود 10 گیگ هست آیا میشه روی دو درایو مجزا نصب بشه ؟ نمی دونم تونیستم منظورم رو برسونم

دیگه اینکه سیستم من مشابه سیستم شماست ولی وقتی به متخصص کامپوتر قبلا مراجعه کرده بودم به من گفتن بهتره سیستم رو بیشتر از 512 مگ ارتقا ندی . یعنی اگه 1 گیگ رو روش بگذاری ممکنه با مشکل مواجه بشی

با درود

دوست عزیز اگه شما قصد ارتقاء سیستم رو نداری بنظر من کسی حق نداره شمارو وادار به چنین کاری کنه، حتی سیستم عامل خود کامپیوتر شما!
    بنظر من VectorLinux بهترین انتخاب برای شماست و باتوجه به سخت‌افزار شما من نسخه Light از این توزیع رو بهتون توصیه می‌کنم هرچند نسخه Standard هم با رم 128 مگابایت راه‌اندازی شده و فراتر از انتظار ظاهر شده.
    اما در مورد بقیه سوال‌هایی که برای شما پیش اومده باید عرض کنم که:

ببینید خود لینوکس فقط یک هسته هست و فقط کارهای زیرساختی رو انجام میده (مثل انجین توی ماشین) و شما برای استفاده از این هسته نیاز به ابزارهای دیگه‌ای دارین و لینوکس اون‌هارو از پروژه‌ای بنام گنو قرض می‌گیره و بهمین دلیله که به توزیع‌های لینوکسی میگن گنولینوکس یعنی گنو+لینوکس.
    حالا چرا توزیع‌های مختلفی از لینوکس وجود داره؟
    توجه داشته باشید که چون لینوکس بصورت اوپن‌سورس و تحت مجوز نرم‌افزارهای آزاد ارایه میشه، هر شخص و یا گروهی میتونه اونو بگیره و تغییراتی روش اعمال کنه و مجددا اونو منتشر کنه اونم با اسم خودش.
    حالا تیم‌های مختلفی از سرتاسر جهان روی توزیع خاص خودشون کار می‌کنند و تغییرات مختلفی روش اعمال می‌کنند و اونو مجدد منتشر می‌کنند و هر کاربری بنا بر سلیقه و نیاز خودش یکی از این توزیع‌هارو انتخاب می‌کنه.
    خیلی از توزیع‌ها عمومی هستند و خیلی‌ها هم تخصصی! مثلا توزیع DSL Linux برای کارهای شبکه‌ای طراحی شده که یک توزیع تخصصی هست ولی در کنار توزیع‌هایی مثل اوبونتو و فدورا و ... توزیع‌های عمومی هستند.

یک سری از گروه‌ها هسته خالص رو برداشته و سکوی خودشون رو بر اساس همون هسته شکل میدن و بعد اجزای مختلفی از پروژه گنو رو باهاش ترکیب می‌کنند و در نهایت هم چیزهایی که خودشون ایجاد کردند و هم تغییراتی که اعمال کردند رو مجدد بر اساس مجوز نرم‌افزارهای آزاد ارایه می‌کنند و به اینجور توزیع‌ها در واقع توزیع مادر یا سکوی انتشار هم گفته میشه (مثل ردهت، دبیان، آرچ لینوکس، پاردوس و تعداد انگشت شمار دیگر)
    اما یک سری توزیع‌های دیگه هستند که از توزیع‌های دسته قبل ایتفاده می‌کنند مثل توزیع اوبونتو که از دبیان استفاده می‌کنه و تغییرات دلخواه خودش رو روی دبیان عرضه می‌کنه و مجدد منتشرش می‌کنه.

در کنار ۲ گروه بالا یک گروه دیگه هم وجود داره که توزیع‌های تجاری عرضه می‌کنند که چون توی بث ما جایی ندارند بهشون نمی‌پردازیم.

در نهایت هم بنده توصیه می‌کنم شما توزیع VectorLinux Light و VectorLinux Standard Gold رو امتحان کنی و ببینی اگه با رم فعلی شما نیازهاتونو برطرف می‌کنند، که بسیار عالی (احتمالا همینطور خواهد بود) در غیر این‌۲ورت رم سیستم رو به همون ۵۱۲ مگابایت ارتقا بدین.
    توی توضیحات داکیومنت‌های نسخه لایت این جمله بصراحت نوشته شده:
    64 MB of memory as an absolute minimum - but 256 MB or more will greatly improve performance.
    که این یعنی سیستم شما باید بخوبی جوابگو باشه.

اگه ضاهرش رو هم نپسندیدید، ناراحت نباش دوست من، با استفاده از این لینک شما می‌تونی با یه تم جدید ظاهر زیبایی به محیط توزیعت ببخشی: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود از اینجا: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون از توضیحات تون . من در لینوکس خیلی مبتدی و آماتور هستم این اصطلاحات هسته و ... رو هنوز متوجه نشدم باید این تاپیک رو کامل مرور کنم اما به وقت نیاز دارم . فعلا تا صفحه 12 مرور کردم .
    در مورد ارتقا رم ، نه کسی مجبور نکرده اما ظاهرا باید به 512 مگ ارتقا بدم . اما چون رم 256 نو دیگه گیر نمیاد مجبورم دست دوم بگیرم . آیا از نظر امنیت مشکلی پیش نمیاد . کسی نمیتونه به اطلاعاتم دسترسی پیدا کنه ؟
    آموزش نصب این لینوکس رو که شما پیشنهاد کردین رو از کجا می تونم بگیرم ؟
    من تا صفحه 12 که مطالعه کردم دیدم موقع نصب در مورد موردم با مشکل مواجه بودن .
    دنبال آموزش نصب می گردم تا در هنگام نصب با هیچ مشکلی مواجه نشم
    در مورد دانلود اینترنت من دایل آپ هست یا باید برم کافی نت دانلود کنم یا اینکه سی دی رو تهیه کنم .
    اگه بخوام سی دی رو بخرم مال کدوم شرکت نرم افزاری رو بگیرم که معتبر و مطمئن باشه برای نصب ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •