فیبر نوری من به تازگی وصل شده، تجربیاتم رو می نویسم.
۱- تو کوچه ما FFAT اومده بود، بعد من اقدام کردم، خیلی اتفاقی هم فهمیدم. تو فاصله ۱۰۰ متری خونهتون بررسی کنید، اگر باشه، میتونید با پیگیری کمتری سرویس بگیرید. وگرنه مخابرات به صورت روتین زیر بار نصب تجهیزات جدید نمی ره.۲- پیمانکار من شرکت کیسان صنعت ایرانیان بود، از کارشون راضی بودم، مودم رو از خودشون گرفتم، Huawei HG8245H به قیمت ۱ م و ۳۵۰ هزار تومن، ۳۰ تومن پچ کورد سبز به آبی (حتما به این مورد دقت کنید که اگه مودم سبزه و OTO آبی، پچ کورد سبز به آبی بزنید) و ۲۰ تومن راه اندازی. گفته می شه مودمهای هواویای که پورت پچ کوردشون سبز هست، استوک نیست. بیرون ارزون تر هم پیدا می شه ولی من به این شرکت اطمینان کردم. مثلا بعضی از مودمهای بیرون رو دیدم که آداپتور هواوی رو برداشته بودن. ضمنا این مودم هایی که تو ایران وارد کردن، وای فای بسیار ضعیفی داره و باید در کنارش یه روتر تهیه کنید، وگرنه حداکثر تا سی-چهل مگابیت سرعت میگیرید.۳- هزینه فیبر متری ۶۳۰۰ تومن (برای من ۵۰ متر، البته کلی اضافه اومد، توی متراژ دقت کنید که نه کم باشه و نه زیاد). ۲ تا فیوژن ۱۴۰ تومن. باکس OTO (که قبل مودم می خوره و مثل یه پریزه) ۲۰ تومن و ATA (که ورودی ساختمون می خوره و برای همه واحدهایی که بعدا اشتراک بگیرن هم کاربرد داره ولی مشترک اول باید پولش رو بده!) ۹۰ تومن. با احتساب بقیه هزینههای متفرقه جمعا ۷۱۰ تومن.۴- مرکز ما بهشتی هستش، باید حضوری برای ثبت نام برید و درخواست بدید. قانون هر مرکز با مرکز دیگه متفاوته. بعضی جاها درخواست کننده رو بازجویی میکنن و می گن اصلا برای چی فیبرنوری میخوای؟! ولی خدا رو شکر مرکز ما یه مسئول امور مشترکین داشت که همیشه پاسخگو بود. آقای مقدادیان. تلفن امور مشتکرین ۸۸۴۷۸۰۰۳۵- اساسا فیبرنوری توی مخابرات بی سر و صاحب هست. هیچ کسی اطلاع درستی ازش نداره. هیچ جایی هم پاسخگو نیست، چه ۲۰۲۰، چه ۲۰۲۱، چه رییس مرکز مخابراتی و توی این ایام کرونا، هر پیگیری نیازمند مراجعه حضوری هست. لطفی که خدا به من کرد این بود که مسئول امور مشترکین پیگیری می کرد کارم رو.۶- از ثبت نام تا وصل شدن اینترنت یک ماه زمان برد! تازه باکس FFAT بیخ گوش مون بود. دو هفته طول کشید که بیان بکشن و دو هفته بعدش انقدر زنگ زدم و پیگیری کردم که یوزر نیم و پسورد دادن.۷- اشتراکها در مخابرات به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت هست. برای من اول پس پرداخت زدن ولی از اول چون تو درخواستم نوشته بودم که پیش پرداخت میخوام، پیش پرداختش کردن. پس پرداخت یه جور گرو کشیه، اگه یه مدتی نخوای سرویس بگیری، باید بری و کتبا تقاضا کنی!!! وگرنه باید همین طوری پول اشتراک سرویس رو بدی!۸- سرویسی که گرفتم سرویس ۱۶ مگه با ۱۸۳ گیگ ترافیک و ۸۷ تومن و سرعتش تا ۱۰۰ مگابیت بازه، چه داخلی و چه خارجی، چه آپلود و چه دانلود، چه بسا آپلودش قوی تر از دانلودشه. پینگ 4.2.2.4 هم بین ۷۵ تا ۸۵ متغیره، هر بار که مودم آپ میشه، تغییر میکنه. جالبه که یه سرویس ADSL مخابرات دارم که پینگش یکم پایین تر از اینه.
خیلیممنونمازکساییکهاینجاتجاربشونرونوشتهبودن. انقدرمخابراتداغونهکهآدمازهمینفورمهاتکلیفخودشرومیفهمه. دمهمهگرم.