تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 848 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383783 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

نمونه‌اش reaver هست که روی کالی لینوکس هست. اونم فقط در صورتی که wps فعال باشه و مودم آسیب‌پذیری رو داشته باشه می‌تونه رمز رو (حتی wpa2) در چند ثانیه پیدا کنه. با شرایطی که گفتید خیر چنین احتمالی نزدیک به صفر هست. بهتره علاوه بر گوشی، روی کامپیوتر هم نرم افزار محاسبه پهنای باند نصب کنید شاید برنامه‌ای داره آپدیت می‌کنه یا ویروسی چیزی باشه که این ترافیک رو مصرف می‌کنه.

Sent from my iPhone using Tapatalk
    خیلی ممنون

من دوتا برنامه رو لبتاب دارم هم نت لیمیتر

هم bwmeter

روی گوشی هم موبایل کانتر

از همه این برنامه ها هم استفاده کردم که و حجم مصرفی رو محاسبه کردم شاید حدود 100 مگ مصرف کردم ولی اینا برام 500 مگ کم کردند
    Last edited by محمد7966; 31-01-2016 at 17:05.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

دوستان چندتا سوال دارم

میگه الان هک کردن هم راحت شده نیازی به برنامه نویسی و کد نویسی نیست درست میگه؟
    من که هر جا دارم میخونم میگه تا کد نویسی بلد نباشن نمیتونند مودمو هک کنند

بعد میگه شما برای امنیت بیشتتر مودمو هر وقت نخاستید خاموش کنید

مشکل اینجاست که از ساعت 8.5 صبح تا 8 شب 5 بهمن برای نمایشگاه رفتم اهواز و بعدش هم خسته بودم گرفتم خوابیدم تا 7 صبح روز 6 بهمن و متاسفانه مودمو هم خاموش نکردم
    و گوشی خواهرم رو دیدم که در طی روزای 5 بهمن و 6 بهمن 120 مگ فقط استفاده داشته

ولی اینا 500 مگ ازم کم کردند

بر فرض مثال همسایه ها هک کردند این چه هکر خوبی بوده فقط 500 مگ مصرف کرده خب همشو مصرف میکرد
    نمیدونم چیکار کنم؟؟

برام سوال که چرا نرم افزارشون قاطی داره اونجایی که با رنگ آبی مشخص کردمو ببینید

[SPOILER][/SPOILER]
    سلام محمد جان

بله نرم‌افزار آماده که برای هک مودم هست. دوستان هم معرفی کردن. اکثرشون هم تحت لینوکس هستن. اما مودم جدید با فرم‌ویر آپدیت‌شده و با رعایت شرایط ایمنی مثل همینایی که دوستان درباره استفاده از WPA2 با کلمه عبور قوی (حداقل 8 کاراکتر و شامل حرف و عدد) و غیرفعال کردن WPS با این نرم‌افزارهای آماده قاعدتن قابلیت هک کردن نداره. شاید یه هکر حرفه‌ای بتونه با کدنویسی این کار رو بکنه اما اونم خیلی بعیده. به نظرم مشکل شما هک شدن مودم نیست.

مشکل شما یا باگ سیستم اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا از اشکال در نحوه محاسبه خود شما.

به هر حال باگ ممکنه تو نرم‌افزار اکانتینگشون وجود داشته باشه و من منکرش نیستم. اما خودم به شخصه تو 2 سالی که ازش سرویس داشتم با مورد مشابه شما برخورد نکردم. البته همیشه یه درصدی (بین 3 تا 7 درصد) ترافیک محاسبه شده‌اش بیشتر از ترافیک محاسبه شده نرم‌افزاری خودم بوده که به نظرم طبیعیه. اما این که شما 120 مگابایت مصرف کنی و اون 500 مگابایت کم کرده باشه یعنی نزدیک به 300 درصد اضافه مصرف غیرطبیعیه.

مشکل محاسبه حجم وقتی که چند تا یوزر با هم از یه مودم به طور مستقیم اینترنت استفاده کنن و این وسط یه تعدادیشون هم موبایل باشن، خیلی وقتا پیش می‌آد. همین چند وقت پیش خود شما یه تاپیک درباره دقت نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک شبکه و اینترنت روی سیستم‌های ویندوزی داشتین. تازه این ویندوزه که وضعیتش این جوریه. روی موبایل که وضعیت به نظرم بدتر هم هست. ممکنه نرم‌افزاری که برای محاسبه مصرف موبایل دارین اشکال داشته.

در مورد اون بخش آبی رنگ که مشخص کرده بودی، من چیز غیرطبیعی متوجه نشدم. اون تیکه فقط نشون می‌ده حد فاصل 11:01 روز 5 بهمن تا 11:40 همون روز (یعنی ظرف 39 دقیقه) 3 بار به دلایلی لینک مودم با مرکز مخابراتی پریده و مجدد وصل شده که تو این فاصله هم مصرف ناچیزی در حد چند 40کیلوبایت ثبت شده که اونم غیر طبیعی نیست.

به هر حال به نظرم بحث هک شدن مودمتون منتفیه. مشکل یا همون باگ اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا مشکل در نحوه محاسبه ترافیک مصرفی یوزرهای استفاده‌کننده از مودمتون.

3. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    دوستان من دارم نقل مکان میکنم به غرب تهران و میخواستم ایترنت بگیرم اما نمیدونم توی اون منطقه کدوم اینترنت بهتره.
    پیش شماره تلفن 4417 هست که میشه منطقه مخابراتی شهید زارعی(منطقه 4 مخابرات)>>>کوی ارم – اندیشه – کوی الهام – کوی سازمان برنامه – سازمان آب – بلوار آسیا
    اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه

سپاس

Sent from my iPhone using Tapatalk

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

امتیاز باشگاه پارس آنلاین خریداریم.

اگر کسی در مورد کیفیت ارائه اینترنت پارس آنلاین توی این منطقه اطلاع داره،لطفا منو راهنمایی کنه
    منطقه ی خوبیه ولی در کل سرعت و کیفیت خطتون ارتباط مستقیمی با طول کابلی داره که از مودم شما تا مرکز مخابراتی کشیده شده!

برید مرکز مخابراتی، آدرس خونه تون رو بدید و بپرسید وضعیت خطوط اونجا چطوره و حداکثر چه سرعتی میکشه.
    Last edited by Zeitgeist; 01-02-2016 at 13:43.

6. این کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام محمد جان

بله نرم‌افزار آماده که برای هک مودم هست. دوستان هم معرفی کردن. اکثرشون هم تحت لینوکس هستن. اما مودم جدید با فرم‌ویر آپدیت‌شده و با رعایت شرایط ایمنی مثل همینایی که دوستان درباره استفاده از WPA2 با کلمه عبور قوی (حداقل 8 کاراکتر و شامل حرف و عدد) و غیرفعال کردن WPS با این نرم‌افزارهای آماده قاعدتن قابلیت هک کردن نداره. شاید یه هکر حرفه‌ای بتونه با کدنویسی این کار رو بکنه اما اونم خیلی بعیده. به نظرم مشکل شما هک شدن مودم نیست.

مشکل شما یا باگ سیستم اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا از اشکال در نحوه محاسبه خود شما.

به هر حال باگ ممکنه تو نرم‌افزار اکانتینگشون وجود داشته باشه و من منکرش نیستم. اما خودم به شخصه تو 2 سالی که ازش سرویس داشتم با مورد مشابه شما برخورد نکردم. البته همیشه یه درصدی (بین 3 تا 7 درصد) ترافیک محاسبه شده‌اش بیشتر از ترافیک محاسبه شده نرم‌افزاری خودم بوده که به نظرم طبیعیه. اما این که شما 120 مگابایت مصرف کنی و اون 500 مگابایت کم کرده باشه یعنی نزدیک به 300 درصد اضافه مصرف غیرطبیعیه.

مشکل محاسبه حجم وقتی که چند تا یوزر با هم از یه مودم به طور مستقیم اینترنت استفاده کنن و این وسط یه تعدادیشون هم موبایل باشن، خیلی وقتا پیش می‌آد. همین چند وقت پیش خود شما یه تاپیک درباره دقت نرم‌افزارهای مانیتورینگ ترافیک شبکه و اینترنت روی سیستم‌های ویندوزی داشتین. تازه این ویندوزه که وضعیتش این جوریه. روی موبایل که وضعیت به نظرم بدتر هم هست. ممکنه نرم‌افزاری که برای محاسبه مصرف موبایل دارین اشکال داشته.

در مورد اون بخش آبی رنگ که مشخص کرده بودی، من چیز غیرطبیعی متوجه نشدم. اون تیکه فقط نشون می‌ده حد فاصل 11:01 روز 5 بهمن تا 11:40 همون روز (یعنی ظرف 39 دقیقه) 3 بار به دلایلی لینک مودم با مرکز مخابراتی پریده و مجدد وصل شده که تو این فاصله هم مصرف ناچیزی در حد چند 40کیلوبایت ثبت شده که اونم غیر طبیعی نیست.

به هر حال به نظرم بحث هک شدن مودمتون منتفیه. مشکل یا همون باگ اکانتینگ پارس‌آنلاینه یا مشکل در نحوه محاسبه ترافیک مصرفی یوزرهای استفاده‌کننده از مودمتون.

خیلی ممنون

از تمام پارس انلاینی ها و دوستداران پارس انلاین و مردم ایران و مردم جهان عذر خواهی میکنم که تهمت زدم

در همون روزی که مودم روشن بوده و من اهواز بودم یکی از اقواممون اومده بوده منزل و رمزو هم از قبل داشته ولی رفتم ازش پرسیدم گفته چندتا برنامه و چند تا کلیپ کوتاه دانلود کرده که اگر با ارفاق حساب کنم شاید 200 مگ مصرف کرده باشه ولی باز هم 200 مگ باقی میمونه

بار قبلی هم همین وضع پیش اومده نزدیک 200 مگ معلوم نیست کجا پریده

اونجاهایی که با آبی مشخص کردم برای من سوال که چرا یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه
    مثلا یه جا زده 11:29 تا 11:40 و بعدش باید بیاد از 11:40 حساب کنه ولی دوباره رفته از 11:39 حساب کرده در صورتی که 11:39 قبلش یه بار حساب شده
    از این موارد خیلی اتفاق افتاده تو گزارش مصرف پارس آنلاین

اما در باره نرم افزارهای محاسبه مصرف موبایل دیروز پشتیبانش گفت data usage موبایلو ببینید

احتمالا دیتا یوسیج موبایل مصرفو ذقیق نشون میده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2015

پيش فرض

العان یک ساعته نت ما قطعه !!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی ممنون

از تمام پارس انلاینی ها و دوستداران پارس انلاین و مردم ایران و مردم جهان عذر خواهی میکنم که تهمت زدم

در همون روزی که مودم روشن بوده و من اهواز بودم یکی از اقواممون اومده بوده منزل و رمزو هم از قبل داشته ولی رفتم ازش پرسیدم گفته چندتا برنامه و چند تا کلیپ کوتاه دانلود کرده که اگر با ارفاق حساب کنم شاید 200 مگ مصرف کرده باشه ولی باز هم 200 مگ باقی میمونه

بار قبلی هم همین وضع پیش اومده نزدیک 200 مگ معلوم نیست کجا پریده

اونجاهایی که با آبی مشخص کردم برای من سوال که چرا یک بازه زمانی رو چند بار تکرار میکنه
    مثلا یه جا زده 11:29 تا 11:40 و بعدش باید بیاد از 11:40 حساب کنه ولی دوباره رفته از 11:39 حساب کرده در صورتی که 11:39 قبلش یه بار حساب شده
    از این موارد خیلی اتفاق افتاده تو گزارش مصرف پارس آنلاین

اما در باره نرم افزارهای محاسبه مصرف موبایل دیروز پشتیبانش گفت data usage موبایلو ببینید

احتمالا دیتا یوسیج موبایل مصرفو ذقیق نشون میده
    دوست عزیز واقعن بحث طرفداری از پارس‌آنلاین نیست. حداقل برای من چه اون زمان که سرویس ازش داشتم و چه الآن که دیگه از این شرکت سرویس نمی‌گیرم هدف طرفداری از اون نیست. هدف اصلی بحثایی که اینجا مطرح می‌شه اینه که عامل اصلی مشکل مشخص بشه که راه‌حل مناسبش هم پیدا بشه. من هم تجربه شخصی خودم تو دو سال گذشته با پارس‌آنلاین رو عرض کردم.

------------------------------------------------------------------------------------
    راستش نمی‌دونم اون 200 مگ دیگه کجا رفته. یکی از چیزایی که این روزا خیلی مصرف رو برده بالا همین تلگرام و شبکه‌های اجتماعیه مشابه اونه. یه مثال عینی بزنم. یکی از اهل خانه ما فقط تو 2-3 تا گروه تلگرامی عضوه که یکیشون نسبتن فعاله و بقیه در حد گروه‌های 2-3 نفره خانوادگی یا همکاراشه. اون 1 هفته‌ای که اینترنتمون قطع بود به خاطر تغییر ISP، تلگرام روی گوشیش نتونسته بود روند بحث‌های داخل این گروه‌ها رو به‌روز کنه. تا اینترنتمون وصل شد و ایشون سر زدن به تلگرام همون جا نزدیک 250 مگابایت ترافیک بابت به‌روز شدن مطالب یه هفته‌ای 3 تا گروه مصرف شد.

این جور مصرف‌ها روی گوشی‌ها هم باید در نظر گرفته بشه نه صرفن دانلود مستقیم نرم‌افزارها یا فایل‌ها. این مشکلیه که تو این 1 سال گذشته برای کسایی که سرویس حجمی دارن زیاد پیش می‌آد. یادمه تو همین تاپیک‌ها خیلیا گفتن که قبلن مصرفشون زیر 4-5 گیگ در ماه بوده الآن مثل آب خوردن 10 گیگ در ماه مصرف دارن.

اون اختلاف 11:39 و 11:40 رو من هم دیدم. البته علتش به خاطر اینه که قطع و وصل دقیقن رأس اون دقیقه‌ها اتفاق نیافتاده ولی گزارش مصرفشون جوری طراحی شده که اون رو گرد می‌کنه. یعنی اگه لحظه قطع و وصل شدن خورده ثانیه‌ای داشته باشه ممکنه اونو به سمت پایین یا بالا گرد کنه که اینجا سیستمشون باگ داشته.

Data Usage گوشی (حداقل توی گوشی Galaxy S2 من با اندروید 5.1.1) فقط مصرف دیتای از طریق سیم‌کارت رو نشون می‌ده و به مصرف روی وای‌فای کاری نداره. جالبه برای من از 25 دسامبر 2015 تا 24 ژانویه 2016 کلن زده 1.70 مگابایت. در حالی که من با وای‌فای کلی آپدیت برنامه‌ها و چیزای دیگه گرفتم تو این 1ماه.

به هر حال وقتی چندین دیوایس مختلف می‌تونن مستقیم از مودم IP بگیرن و به اینترنت متصل بشن، لازمه که برای همه اونا نرم‌افزار مدیریت ترافیک جداگانه نصب بشه. تا زمانی هم که این کار نشده باشه واقعن با خیال راحت نمی‌شه گفت که آیا اکانتینگ باگ داره یا نه.

10. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

دوست عزیز واقعن بحث طرفداری از پارس‌آنلاین نیست. حداقل برای من چه اون زمان که سرویس ازش داشتم و چه الآن که دیگه از این شرکت سرویس نمی‌گیرم هدف طرفداری از اون نیست. هدف اصلی بحثایی که اینجا مطرح می‌شه اینه که عامل اصلی مشکل مشخص بشه که راه‌حل مناسبش هم پیدا بشه. من هم تجربه شخصی خودم تو دو سال گذشته با پارس‌آنلاین رو عرض کردم.

------------------------------------------------------------------------------------
    راستش نمی‌دونم اون 200 مگ دیگه کجا رفته. یکی از چیزایی که این روزا خیلی مصرف رو برده بالا همین تلگرام و شبکه‌های اجتماعیه مشابه اونه. یه مثال عینی بزنم. یکی از اهل خانه ما فقط تو 2-3 تا گروه تلگرامی عضوه که یکیشون نسبتن فعاله و بقیه در حد گروه‌های 2-3 نفره خانوادگی یا همکاراشه. اون 1 هفته‌ای که اینترنتمون قطع بود به خاطر تغییر ISP، تلگرام روی گوشیش نتونسته بود روند بحث‌های داخل این گروه‌ها رو به‌روز کنه. تا اینترنتمون وصل شد و ایشون سر زدن به تلگرام همون جا نزدیک 250 مگابایت ترافیک بابت به‌روز شدن مطالب یه هفته‌ای 3 تا گروه مصرف شد.

این جور مصرف‌ها روی گوشی‌ها هم باید در نظر گرفته بشه نه صرفن دانلود مستقیم نرم‌افزارها یا فایل‌ها. این مشکلیه که تو این 1 سال گذشته برای کسایی که سرویس حجمی دارن زیاد پیش می‌آد. یادمه تو همین تاپیک‌ها خیلیا گفتن که قبلن مصرفشون زیر 4-5 گیگ در ماه بوده الآن مثل آب خوردن 10 گیگ در ماه مصرف دارن.

اون اختلاف 11:39 و 11:40 رو من هم دیدم. البته علتش به خاطر اینه که قطع و وصل دقیقن رأس اون دقیقه‌ها اتفاق نیافتاده ولی گزارش مصرفشون جوری طراحی شده که اون رو گرد می‌کنه. یعنی اگه لحظه قطع و وصل شدن خورده ثانیه‌ای داشته باشه ممکنه اونو به سمت پایین یا بالا گرد کنه که اینجا سیستمشون باگ داشته.

Data Usage گوشی (حداقل توی گوشی Galaxy S2 من با اندروید 5.1.1) فقط مصرف دیتای از طریق سیم‌کارت رو نشون می‌ده و به مصرف روی وای‌فای کاری نداره. جالبه برای من از 25 دسامبر 2015 تا 24 ژانویه 2016 کلن زده 1.70 مگابایت. در حالی که من با وای‌فای کلی آپدیت برنامه‌ها و چیزای دیگه گرفتم تو این 1ماه.

به هر حال وقتی چندین دیوایس مختلف می‌تونن مستقیم از مودم IP بگیرن و به اینترنت متصل بشن، لازمه که برای همه اونا نرم‌افزار مدیریت ترافیک جداگانه نصب بشه. تا زمانی هم که این کار نشده باشه واقعن با خیال راحت نمی‌شه گفت که آیا اکانتینگ باگ داره یا نه.
    خیلی ممنون

بنده اصلا منظورم این نبود که شما طرفدار پارس آنلاین باشی
    به هرحال بابت تهمتی که به پارس زدم عذزخواهی کردم
    چون ممکنه کسی باشه که از بعضی از شرکتها بیشتر خوشش بیاد
    ---------------------------------------------------------------------------------

درباره data usage اگر گوشیتون از اندروید بالایی برخوردار باشه مصرف وای فایو هم نشون میده دیروز پشتیبانش بهم گفت و رفتم تو گوشی دیدم بله چنین قابلیتیو داره

اولش که باز میشه فقط دیتا سیم کارتو نشون داده ولی اگر تو همون صفحه کلید کلید تنظیماتو بزنید می بینید برای وای فای هم داره

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

خیلی ممنون

بنده اصلا منظورم این نبود که شما طرفدار پارس آنلاین باشی
    به هرحال بابت تهمتی که به پارس زدم عذزخواهی کردم
    چون ممکنه کسی باشه که از بعضی از شرکتها بیشتر خوشش بیاد
    ---------------------------------------------------------------------------------

درباره data usage اگر گوشیتون از اندروید بالایی برخوردار باشه مصرف وای فایو هم نشون میده دیروز پشتیبانش بهم گفت و رفتم تو گوشی دیدم بله چنین قابلیتیو داره

اولش که باز میشه فقط دیتا سیم کارتو نشون داده ولی اگر تو همون صفحه کلید کلید تنظیماتو بزنید می بینید برای وای فای هم داره
    در مورد Data Usage خیلی ممنون. من از این آپشن اندروید اطلاعی نداشتم. الآن دیدم تو 1 ماه گذشته برای وای‌فای روی گوشیم 1.05GB مصرف زده که فقط 323MB اش برای نرم‌افزار SpeedTestاه. چه می‌کنه این اسپیدتست.

گزینه خوبیه. اما هر چی گشتم گزارش مصرف ساعتی یا حتی روزانه توش پیدا نکردم. برای من فقط مصرف سرجمع ماهیانه رو نشون می‌ده.

14. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

در مورد Data Usage خیلی ممنون. من از این آپشن اندروید اطلاعی نداشتم. الآن دیدم تو 1 ماه گذشته برای وای‌فای روی گوشیم 1.05GB مصرف زده که فقط 323MB اش برای نرم‌افزار SpeedTestاه. چه می‌کنه این اسپیدتست.

گزینه خوبیه. اما هر چی گشتم گزارش مصرف ساعتی یا حتی روزانه توش پیدا نکردم. برای من فقط مصرف سرجمع ماهیانه رو نشون می‌ده.

یادمه اون موقع که تازه 3G ایرانسل اومد یه بسته 50 مگی فقط برای تست سرعت گرفتم بعد دو تا تست زدم اس ام اس اومد 5‌ مگ مونده از حجمت. اگه سرعتت خیلی خوب باشه یک تستش راحت 25 مگ تا حتی 50 مگ مصرف میکنه.

پ.ن : این پارس آنلاین نمیخواد تخفیف حجم بذاره ؟

16. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •