محتوای مخفی: سوال
محتوای مخفی: سوال
دوستان سلام میخواستم بدونم شبانه رایگان سرویس های حجمی شاتل چجوریه؟ تا چه حجمی میشه دانلود کرد شبا ؟
درود دوستان
خط تلفن ما فیبرنوری هست و جدا از این شاتل برای منطقه مخابراتی ما پورت خالی نداره به همین خاطر میخوام از سرویس وایرلس شاتل استفاده کنم
سوالی که دارم اینه که تو سیستم وایرلس هم شبانه رایگان هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید
سرویس وایرلس شاتل خیلی بهتر از ای دی اس ال
تعرفه وایرلس مثل ای دی اس ال این چیزایی که میگن مرکز شلوغ باشه محدود میشی هم بی ربط چون وایرلس ربطی به مرکز نداره ولی اگر ۲،۳ شب پشت سرهم بالای سه گیگ دانلود کنی محدود میشی.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ممنونم از پاسختون
حالا تو وایرلس هم ساعت ۱ تا ۸ رایگان هست؟ تویکی از این فروم ها گفته بودند ربرای وایرلس رایگان نداره ظاهراً، نمیدونم درست گفتند یا نه
Last edited by hrmf2; 03-11-2015 at 09:37.
محتوای مخفی: شاتل: تا دو سال آینده در تهران و تبریز اینترنت ۱۰۰ تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه ارائه می کنیم
سلام دوستان. من رو آرت ۱ هستم.
ولی مشکل هنوز پابرجاس. یعنی از سایت های داخلی سرعت دانلود خوب و عالی هست. ولی سایت های خارجی. حتی مدیافایر سرعت دانلود زیر ۲۰ نوسان داره.
برای شما هم همینجوری هست؟ میدونم هم که حجم محدود نشده.چون از اول ماه همینجوری بود.
Sent from my D6503 using Tapatalk
آره 300 مگ میدن بهت
آخه این چه خبر نگاریه یکی بهش نیست سوال فنی بپرس
اصلا 1 گیگابیت هم بدن وقتی حرفی از sharing نمیزنن خوب همین آش و کاسه چه فرقی داره
بپرس مثل خطوط فیبر نوری کالیفرنیا الان رفتم دیدم پروایدراشونو همه سرویس ها بدون اینکه اسم ددیکیت بزاری روش همین جوری دیدیکیت هستش یا می خوای بازم با گذاشتن اسم مردمو ....
Last edited by navid_fo; 03-11-2015 at 20:02.
سرویس ویژه گیم شاتلو چه جوری فعال کنیم؟
بله 2 روزه ارت 3 واسه من سرعت سرور خارجی روی 20 .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)