دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد
دوستان مشهدی سمت قاسم اباد و خیلی جاهای دیگه 3g درسته و من جای دانشگاه ازاد به سرعت دانلود 2 مگابایت (16 مگابیت) رسیدم
یک نکته ای لازمه بگم هنوز جای ما رایتل فقط پیدا میشه و انقدر سیگنالش ضعیف هست که نمیشه وصل شد
Last edited by tntkgb; 02-09-2014 at 08:16. دليل: تکمیل کردن
لطفاً فارسي تايپ كنيد !!!![]()
آره قاسم آبادو من تست کردم کامل تحت پوشش هست !
از بلوار پیروزی (میدان حر) بهب بعد هم کاملا درسته تا بلوار لادن و برونسی جای نمایشگاه و شریعتی همیشه در اکثر اوقات آنتن پر بود!
خیابون پیامبر پوشش داره اما پیجی باز نمیشه
بخاطر اینکه اون دکلی که ازش سیگنال 3G می گیرید اینترنتش (wcdma) غیرفعال هست و فقط بحالت gsm کار میکنه
...
نمیدونم چی شده، قبلا تو اتاقم تا 21asu سیگنال میگرفتم ولی الان بالاتر از 16asu نمیره و همین باعث میشه کلی قطعی و افت پهنای باند داشته باشم و دیگه مثل قبل با 1مگ دانلود نمی کنه نهایتا به 200کیلوبایت میرسه البته مشخصه که ایرانسل اینجا سرعتارو محدود کرده
سلام
ببخیشید یه مینی سایت جلوی بازار 29 بهمن نصب شده این سایت مال ایرانسل هست ؟ اگر آره تکنولوژی 4G رو هم داره ؟
در ضمن تو خیابون عباسی جلوی کلانتری 12 و روبروی بیمارستان نیکوکاری هم یه مینی سایت در حال نصب هست (البته دکل نصب شده ولی روش تجهیزاتی فعلا سوار نشده) آیا این هم مال ایرانسله ؟ این چطور؟ 4g هم داره؟
ممنون که به سوالامون جواب میدید
سلام .
ایرانسل گفته که نمیشه هم زمان دو تا بسته اینترنت رو فعال داشت و از طرفی قانونی تعریف شده که اگر در صورت عدم اتمام اعتبار یک بسته ، بسته ی دومی رو فعال کنیم حجم باقی مانده از بسته ی قبل به بسته ی جدید منتقل میشه.
حالا سوال من اینه به فرض کسی بسته ی 2 گیگ 30 روزه رو فعال کرده و دو روز بعد بسته ی 24 گیگ شبانه رو فعال میکنه.
آیا در این صورت امکان استفاده از باقی مانده ی حجم بسته ی اول در روز و استفاده از حجم 24 گیگ شبانه در ساعت 2 تا 8 وجود داره یا نه؟
اگر کسی از دوستان امتحان کرده یا اطلاع داره ممنون میشم راهنمایی کنه.
هر چقدر میخواهی طرح فعال کن من طرح ۲گیک داشتم ۵ گیگ روزانه و ۲۰ گیگ شبانه فعال کردم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ببینم یعنی از ساعت دو به بعد خود به خود دانلودت از بسته شبانه کم میشه؟
دوستان این قیمت هایی که تو سایت نوشته در مورد بسته ها مطمئنید درسته؟
من امروز میخواستم بسته 5 گیگ 1 ماهه رو بخرم، 27 تومن هم شارژ داشتم، اشتباهی هم دو بار فعال کردم و الان میگه 60 روز و 5 گیگ به جای 30 روز.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)