تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 288 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 2876

نام تاپيک: اینترنت استان خوزستان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

قربون شکلت برم. من بهم برنخورده. مساله خیلی ساده هست. فقط واسه روشن شدن دیگران میگم.
    قبلا شما فرمودی بهترین سرویس که تا حالا داشتی و 3 سال استفاده کردی تو منطقه گلستان دانش ارتباطات هست. من هم بر همین اساس گرفتم و حالا دیدم خوب نیست. خودت هم که تست سرعت و ... من را خصوصی فرستادم و دیدی و تایید کردی.
    دوستان شرکت دانش ارتباطات هیچ گونه پشتیبانی نداره و به تلفن هم به زور تو ساعت اداری جواب میده. در جریان باشید. من هم این ماه که تمام بشه میرم راصد.
    شما مثل اینکه میخوای یه جارو خراب کنی وگرنه تو دو روز نتیجه گیری نمیکنن!
    شما عکس از پنل رادیوئت بذار ببینیم وضعیتت چطوره!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

نه عزیزم جایی را نمیخوام خراب کنم فقط خواستم تجربه خودم رو به دیگران اطلاع رسانی کنم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

نه عزیزم جایی را نمیخوام خراب کنم فقط خواستم تجربه خودم رو به دیگران اطلاع رسانی کنم
    حالا درباره تاریخ عضویت بحث نمیکنم ولی شما باید مستند حرف بزنی! عکش ٤ تا پینگ که کفایت نمیکنه! از کیفیت خط مودمت هم عکس بذار

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

اهوازم منطقه سپیدار دکل نزدیکی ما یکی فاز2 پاداد هست با شهرک حفاری ...بعد آنتن دهیش چطوری میشه با این فاصله ها؟این فاصله روی پینگ سرعت تاثیر میذاره ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید...از وایرلس اطلاعات چندانی ندارم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

اهوازم منطقه سپیدار دکل نزدیکی ما یکی فاز2 پاداد هست با شهرک حفاری ...بعد آنتن دهیش چطوری میشه با این فاصله ها؟این فاصله روی پینگ سرعت تاثیر میذاره ؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید...از وایرلس اطلاعات چندانی ندارم
    سلام

روی مرزی دیگه
    کدوم شرکت میخوای بگیری؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

شرکت امروز زنگ زده که مشکلی داری با خط؟ حالا نمیدونم چطور فهمیده مشکل دارم! به هر حال میگه اولا نمیتونیم یوزر پسورد پنل رادیو را بدیم به شما!!! دوما هم پینگت مشکل نداره و اگه داره حتما مشکل از سیستمت هست! اینم از عجائب هست. به هر حال قرار شد موقعی که مشکل دارم بهشون زنگ بزنم. یک شماره موبایل هم دادن تا در خارج وقت اداری بهشون زنگ بزنم در صورت مشکل! اینم از مزایای پی سی فرووووووووووووووووووووووو م

- - - Updated - - -

شرکت امروز زنگ زده که مشکلی داری با خط؟ حالا نمیدونم چطور فهمیده مشکل دارم! به هر حال میگه اولا نمیتونیم یوزر پسورد پنل رادیو را بدیم به شما!!! دوما هم پینگت مشکل نداره و اگه داره حتما مشکل از سیستمت هست! اینم از عجائب هست. به هر حال قرار شد موقعی که مشکل دارم بهشون زنگ بزنم. یک شماره موبایل هم دادن تا در خارج وقت اداری بهشون زنگ بزنم در صورت مشکل! اینم از مزایای پی سی فرووووووووووووووووووووووو م

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

- - - Updated - - -

مگه نمیگی مشکل داری؟؟!! خوب حتما پیگیر مشکلت بودن زنگ زدن
    بعد چرا پسوردو نمیده؟؟ چطور من دارم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوستان لطفا اگر کسی اهواز از راصد سرویس میگیره یه پینگ 8.8.8.8 بزاره ممنون میشم

پینگ با رادیو

البته الآن خوبه دیروز پینگم تا 1000 هم میرفت
    Last edited by reallife0002; 23-11-2015 at 00:12.

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

روی مرزی دیگه
    کدوم شرکت میخوای بگیری؟
    بدبختانه بدطور رو مرزم راصد میگن خوبه ..مشکل انتخاب دکل نیس نمیدونم با این فاصله دکلا اوضاع نت چطوری میشه ؟ پینگم چطوری میشه با سرعت میترسم هزینه کنم آخرش جواب نده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

پینگ با رادیو

اینو نشون اون دوستمون بده که خودشو واسه راصد کشته!

- - - Updated - - -

پینگ با رادیو

- - - Updated - - -

پینگ با رادیو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •