شما مثل اینکه میخوای یه جارو خراب کنی وگرنه تو دو روز نتیجه گیری نمیکنن!
شما عکس از پنل رادیوئت بذار ببینیم وضعیتت چطوره!!
شما مثل اینکه میخوای یه جارو خراب کنی وگرنه تو دو روز نتیجه گیری نمیکنن!
شما عکس از پنل رادیوئت بذار ببینیم وضعیتت چطوره!!
نه عزیزم جایی را نمیخوام خراب کنم فقط خواستم تجربه خودم رو به دیگران اطلاع رسانی کنم
حالا درباره تاریخ عضویت بحث نمیکنم ولی شما باید مستند حرف بزنی! عکش ٤ تا پینگ که کفایت نمیکنه! از کیفیت خط مودمت هم عکس بذار
سلام دوستان عزیز
اهوازم منطقه سپیدار دکل نزدیکی ما یکی فاز2 پاداد هست با شهرک حفاری ...بعد آنتن دهیش چطوری میشه با این فاصله ها؟این فاصله روی پینگ سرعت تاثیر میذاره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید...از وایرلس اطلاعات چندانی ندارم
سلام
روی مرزی دیگه
کدوم شرکت میخوای بگیری؟
شرکت امروز زنگ زده که مشکلی داری با خط؟ حالا نمیدونم چطور فهمیده مشکل دارم! به هر حال میگه اولا نمیتونیم یوزر پسورد پنل رادیو را بدیم به شما!!! دوما هم پینگت مشکل نداره و اگه داره حتما مشکل از سیستمت هست! اینم از عجائب هست. به هر حال قرار شد موقعی که مشکل دارم بهشون زنگ بزنم. یک شماره موبایل هم دادن تا در خارج وقت اداری بهشون زنگ بزنم در صورت مشکل! اینم از مزایای پی سی فرووووووووووووووووووووووو م
- - - Updated - - -
شرکت امروز زنگ زده که مشکلی داری با خط؟ حالا نمیدونم چطور فهمیده مشکل دارم! به هر حال میگه اولا نمیتونیم یوزر پسورد پنل رادیو را بدیم به شما!!! دوما هم پینگت مشکل نداره و اگه داره حتما مشکل از سیستمت هست! اینم از عجائب هست. به هر حال قرار شد موقعی که مشکل دارم بهشون زنگ بزنم. یک شماره موبایل هم دادن تا در خارج وقت اداری بهشون زنگ بزنم در صورت مشکل! اینم از مزایای پی سی فرووووووووووووووووووووووو م
مگه نمیگی مشکل داری؟؟!! خوب حتما پیگیر مشکلت بودن زنگ زدن
بعد چرا پسوردو نمیده؟؟ چطور من دارم![]()
دوستان لطفا اگر کسی اهواز از راصد سرویس میگیره یه پینگ 8.8.8.8 بزاره ممنون میشم
پینگ با رادیو
البته الآن خوبه دیروز پینگم تا 1000 هم میرفت
Last edited by reallife0002; 23-11-2015 at 00:12.
بدبختانه بدطور رو مرزمراصد میگن خوبه ..مشکل انتخاب دکل نیس نمیدونم با این فاصله دکلا
اوضاع نت چطوری میشه ؟ پینگم چطوری میشه با سرعت
میترسم هزینه کنم آخرش جواب نده
اینو نشون اون دوستمون بده که خودشو واسه راصد کشته!
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)