تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 283 از 444 اولاول ... 183233273279280281282283284285286287293333383 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,821 به 2,830 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

در مورد قیمت بازیکنا بگم که قیمت بازیکنا خیلی طبیعی و خوب هستش
    رشد بازیکنا هم به خیلی چیزا بستگی داره...مثلا اگه بازیکنی تو پست خودش تنها باشه و ذخیره نداشته باشه خوب پیشرفت میکنه...بازیکنای من هم خاص هستن مثلا فرانچسکو باردی رو بخرین دروازه بان خوب پیشرفت میکنه...تو اینتر هستش و قرضی رفته به لیورنو...وراتی خوبه...ذکریا باکالی هم واقعا بازیکن خوبیه....بالوتلی هم 90 کرده بودم فروختم رفت....چون اینتر تیم شاخیه برا همون خوب پیشرفت میکنن

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی اینقدر تخیلی بازیکنان رشد میکنن و Overall میگیرن ؟!
    رفلکس 98 ؟!

قبل از انتشار فیفا 14 میگفتن که روند رشد و افت بازیکنان در کریر مود منطقی تر شده و در هر فصل شاید بازیکنان نهایتا 2 یا 3 درجه رشد کنن !
    مثل این که همه شایعه بوده ! اگه اینقدر فضایی بازیکنان رشد میکنن همون بهتر که کریر مود رو نرفتم

دوستان توضیح بدن در این مورد ممنون میشم
    بهتر که بهتر شده اما همچنان تخلیه . بازیکنایی که خوب پیشرفت میکنن تو هر فصل حداقل 4 یا 5 تا میرن بالا که باز نسبت به قبلا بهتره ولی بازم زیاده .

ممنون از دوستایی که وضعیت کریرمدشون رو گفتن

• راستی امروز تو تقویم بازی 18 ژانویه بود و میلان و ورونا داشتم بازی میکردم .وقتی توپ به مونتولیوو رسید گزارشگر گفت که امروز روز تولدشه و اگه گل بزنه روز خوبی میشه براش !!!!!!!!!!!

جدی میگی تا این حد پیشرفت داشته ؟
    آره خودم شاخ درآوردم ! قبلا هم روز هالوین رو تبریک گفت !!!
    تو نسخه های قبل هم بود . تا جایی که یادمه تو 12 هم بود .

راجع به هالووین بازی تقویم سیستم رو نگاه میکنه ولی مثلا توی کریر هم تقویم کریر رو نگاه میکنه و مثلا تبریک بابت تولد یه بازیکن یا چیز دیگه

دوستان در مورد رشد بازیکنان در کریر توضیح بدن ممنون میشم . واقعا رشد بازیکنان اینطوریه ؟!
    خرید بازیکنان راحته یا سخت ؟! قیمتها که توی بازی خیلی پایینه . قیمت ها رو که دیدم اینقدر پایینه بدجور تعجب کردم !

ولی مهمتر از همه رشد بازیکناست که با تصویری که دوستمون گذاشت بدجوری برای من سوال برانگیز شده .
    ممنون.
    این تصویر کجاست من نمیبینم

راجع به نقل و انتقالات نسبتا قیمتها واقعیه . اما نقل و انتقالات غیر واقعی . من همون اول کریر راحت سه تا بازیکن دورتموند یعنی هملز ، رویس ، لوان رو با سه تا بازیکنم یعنی سسک ، سانچز ، پدرو تعویض کردم و اونا هم راحت اومدن که زیاد تخیلیه .

در مورد قیمت بازیکنا بگم که قیمت بازیکنا خیلی طبیعی و خوب هستش
    رشد بازیکنا هم به خیلی چیزا بستگی داره...مثلا اگه بازیکنی تو پست خودش تنها باشه و ذخیره نداشته باشه خوب پیشرفت میکنه...بازیکنای من هم خاص هستن مثلا فرانچسکو باردی رو بخرین دروازه بان خوب پیشرفت میکنه...تو اینتر هستش و قرضی رفته به لیورنو...وراتی خوبه...ذکریا باکالی هم واقعا بازیکن خوبیه....بالوتلی هم 90 کرده بودم فروختم رفت....چون اینتر تیم شاخیه برا همون خوب پیشرفت میکنن
    ترکیب صفحه قبل من رو دیدی ؟
    مسی رو گذاشتم CAM . یعنی خداییش تازه فهمیدم مسی چقدر توی این پست بهتر کار میکنه نیمار رو هم گذاشتم سمت راست RM . همین هست که هر ماه بهترین بازیکن ماه میشه . اینیستا رو هم CM

حالا جالبیش اینه که از یه سری خاصیتهای مسی همینطور کم میشه و خاصیتهای بازی سازیش بیشتر میشه . الان یکی دوتا از Drrible اش کم شده و در عوض به short pass و vision اش اضافه شده .

در ضمن برای اینکه سرعت و نفس یه بازیکن بیشتر شه اگه بزاریش توی وینگ بازی کنه خیلی تاثیر داره .

از این نکته توی فیفا خوشم میاد که هر کی بسته به پستش قوی میشه .

3. 3 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت SanAndres's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چرا قدرت بازیکنا و قیمتشون علامت سوال میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چرا قدرت بازیکنا و قیمتشون علامت سوال میاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟ لطفا کمک کنید
    فقط بازیکنهای معروف و شناخته شده در سطح دنیا اورالشون مشخصه . واسه فهمیدن اورالشون و قدرتهاشون باید یه scout رو بفرستی راجع بهشون تحقیق کنه و بعد از یه مدت قدرتهاشون رو به صورت تخمین بهت میگه . هر چند باز هم اورالشون رو دقیق نمیگه .

خیلی مسخره است چون تو خود بازی بیرون از کریر اورالها دیده میشن و همچنین از سایت sofifa هم میشه استفاده کرد واسه دیدن پتانسیل . البته بعد از یه مدت مثل سه یا 4 سال چون اورالها تغییر میکن دیگه اونجا باید scout بفرستی یا خودت تخمین بزنی که تا الان بازیکن مورد نظر چقدر قوی شده .

6. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چطور میشه تو بازی ضربه پنالتی حریف رو گرفت ؟ با کدوم دکمه دروازه بان دایو میکنه؟

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

ب
    ترکیب صفحه قبل من رو دیدی ؟
    مسی رو گذاشتم CAM . یعنی خداییش تازه فهمیدم مسی چقدر توی این پست بهتر کار میکنه نیمار رو هم گذاشتم سمت راست RM . همین هست که هر ماه بهترین بازیکن ماه میشه . اینیستا رو هم CM

حالا جالبیش اینه که از یه سری خاصیتهای مسی همینطور کم میشه و خاصیتهای بازی سازیش بیشتر میشه . الان یکی دوتا از Drrible اش کم شده و در عوض به short pass و vision اش اضافه شده .

در ضمن برای اینکه سرعت و نفس یه بازیکن بیشتر شه اگه بزاریش توی وینگ بازی کنه خیلی تاثیر داره .

از این نکته توی فیفا خوشم میاد که هر کی بسته به پستش قوی میشه .
    خب اینایی که میگی مسی و اینیستا قیمتشون زیاده ولی من باردی ...وراتی و باکالی رو با قیمت کم آوردم و الان باکالی با ریت 89 درست 70 میلیون یورو پیشنهاد داشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان چندتا مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه
    1. من فیفا 13 رو روی لجندری به راحتی تو کریر اول میشدم ولی حالا اصلا نمیتونم توپو از بازیکنا بگیرمچه برسه حمله کنم
    2.چرا اینقدر تیم حریف ما رو پرس میکنه از همه بدتر وقتیم میخوایم با بازیکن فرار کنیم سریع بهش میرسن
    3.بازیکنای حریف راحت با یه تنه توپ رو میگیرن ما چطور میتونیم این کارو بکنیم
    4.به هیچ وجه نمیشه دریبل کرد من همه جوره تست کردم آیا راه حلی داره آیا؟
    5.بعضی وقتا پاس فرار میندازیم به یه حمله بازیکن حریف میچسبه به بازیکن و اصلا نمیشه ازش جدا شد و راحت اون دفاع کند میرسه به توپ؟
    و........
    این مشکلات من حل بشو هست یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید.........................
    Last edited by mrbahram; 03-12-2013 at 19:42.

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان

بچه ها ممنون میشم یکی از دوستان فایل کانفیگ بازی رو که توش دسته مثل تنظیمات پیس تنظیم شده باشه و تنظیمات گرافیکی رو آخرین حدش باشه رو برام یه جا اپلود کنه تا وارد بازی بکنم .

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یه مشکلی که همیشه روی اعصاب من بوده موقع کریر نمیدونم شما هم تجربه کردین یا نه ؟

اونم این که سختی بازی ها اصلا به تیم حریف بستگی نداره . در عوض به تورنومنتی که توش مسابقه میدی بستگی داره . سختی های بازی های لیگ همگی یه سختی دارن و اکثرا حتی با تیم های قوی رو هم به راحتی میبری . فقط کافیه بازی تو لیگ باشه .
    در عوض تورنومنت ها سخت تره . مثلا جام حذفی سخت تر از لیگ و جام باشگاه ها باز سختر از جام حذفیه .

برای مثال به الکلاسیکو میخوری که هیجانی ترین رقابت باشگاهی در دنیاست منتهی چون بازی لیگه تیم حریف چه بارسا چه رئال جوری بازی میکنن که به راحتی بازی رو میبری و تیم حریف واقعا در حد یه تیم اماتور بازی میکنه . الان تمام بازی ها توی لیگم رو هر تیمی میخواد باشه باشه . من راحت دو سه تا بهشون میزنم و فوقش یک گل بخورم .
    اما باز توی تورنومنت های سخت تر هر تیمی باشه به زور میبری . هر تیمی .
    البته تفاوت داره تیم ها اما واقعا اونقدر نیست که دیده بشه و باید واقعا تفاوت تیمی مثل رئال با المریا توی بازی های لیگ هم دیده بشه .

درجه سختی رو میزارم روی world class بازی های لیگ همگی اسون و بازی های تورنومنت های دیگه همگی سخت . اما باز میزاری روی لجندری بازی های لیگ سخت و تورنومنتی ها خیلی سخت میشه . واقعا واسم مهم نیست با چه تیمی بازی میکنم . بسته به درجه سختی بازی نتیجه میگیرم فقط نه تیم حریف .

فکر کنم چاره اش فقط این باشه که خودت دستی توی یه سری بازی ها درجه سختی رو تغییر بدی و بازی بیاریش پایین .

سلام دوستان چندتا مشکل دارم کسی میتونه کمکم کنه
    1. من فیفا 13 رو روی لجندری به راحتی تو کریر اول میشدم ولی حالا اصلا نمیتونم توپو از بازیکنا بگیرمچه برسه حمله کنم
    2.چرا اینقدر تیم حریف ما رو پرس میکنه از همه بدتر وقتیم میخوایم با بازیکن فرار کنیم سریع بهش میرسن
    3.بازیکنای حریف راحت با یه تنه توپ رو میگیرن ما چطور میتونیم این کارو بکنیم
    4.به هیچ وجه نمیشه دریبل کرد من همه جوره تست کردم آیا راه حلی داره آیا؟
    5.بعضی وقتا پاس فرار میندازیم به یه حمله بازیکن حریف میچسبه به بازیکن و اصلا نمیشه ازش جدا شد و راحت اون دفاع کند میرسه به توپ؟
    و........
    این مشکلات من حل بشو هست یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید.........................
    اول سه نکته بگم که بازی واست جذابتر و واقعی تر بشه :
    1. تمام اپدیت های بازی نصب کن چون واقعا بازی تغییر میکنه با اپدیتها . نسخه اولیه مشکل زیاد داشت واقعا .
    2. چند صفحه قبل یه پیج از فیفا ساکر بلاگ گذاشتم که اسلایدرهای بازی رو تغییر میداد . با تغییر اونا واقعا بازی بهتر و طبیعی تر میشه .
    3. با بازی بیشتر به گیم پلی عادت میکنی و بازیت بهتر میشه . بهتره از ورلد کلاس شروع کنی

حالا جواب سوالات :
    1و2و3 . یه کم که بازی کنی جوری میشه که حتی توی لجندری تیم حریف از دست تو کلافه میشه یه جور میشه که توپ هنوز دست دفاعشونه و تو راحت میری تو پاشون و توپ رو میگیری و تو دروازه
    4 . دریبل کم کم بهش عادت میکنی . مثل 13 دیگه نمیشه راحت دریبل زد اما بازم تا یه حدی دستت میاد . پیشنهاد میکنم موقع دریبل LT رو نگه داری .
    5. موقع کورس ها با دکمه LT از رسیدن بازیکن حریف به توپ جلوگیری کن

کلا این نسخه ایرادات گیم پلی زیاد داره در برابر 13 که بی نقص بود به نظر من .
    مثلا دور کردن های توپ حداکثر تا پشت 18 قدم میره . یا مدافعهای حریف زیادی توپ رو نگه میدارن که با فشار اوردن راحت میشه توپ رو ازشون گرفت . یا اینکه موقع خیلی توپ های هوایی بازیکنت نمیره زیر توپ .
    اما بازم لذت میبری از فیفا .
    Last edited by Gregar; 03-12-2013 at 20:53.

12. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

سلام به دوستان فیفا باز عزیز !

واقعا لذت بازی ازم گرفته شده به خاطر نبودن M.Owen ...تو این Ultimate Team Legends هست ، میخواستم بپرسم پچی چیزی هست که بشه Ultimate رو برا PC هم ردیف کرد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •