راستی تو نسخه 6 کمودو صدای اخطار خیلی بیخودی داشت تو نسخه 7 صداش عوض شده یا نه ؟
راستی تو نسخه 6 کمودو صدای اخطار خیلی بیخودی داشت تو نسخه 7 صداش عوض شده یا نه ؟
سلام
یه چیزی شبیه همین چیزی که فرمودید، فعالیتهای یک پروسه را میتونید در قالب یک فایل ذخیره بکنید؛ عقبگرد هم امکانپذیر است.
حرکت کومودو به سمت مورد دوم هست. وقتی مخربی شناسایی بشه اگر نیاز به گندزدایی داشته باشه و سیگناتورهای گندزدایی در دیتابیس موجود باشه فایل رفع آلودگی میشه و در غیر این صورت فایل قرنطینه میشه.
تغییر نکرده.
سلام
یه مورد دیگه که چند وقته ذهن منو مشغول کرده اینه که گزینه اعتبار سنجی به منوی راست کلیک اضافه بشه
مثل کسپر و نورتون اینجوری کاربر راحتتر میتونه در مورد فایل اطلاعات کسب کنه
با internet pass through در گوشی به نت وصل میشم ولی وقتی کمودو فعال باشه اینترنت گوشی سند و رسیو نداره
در این نوع اتصال بواسطه کابل از پی سی به موبایل اینترنت شیر میشه
دوستان چطوری میشه به این Sandbox حالی کرد که به یه نرم افزار خاص گیر نده؟ هر کاری می کنم باز جلوی اجرا شدنش رو می گیره! اما وقتی Sandbox رو Disable می کنم برنامه به راحتی اجرا میشه... لطفا راهنمایی بفرمایید.. من مشتری چند ساله Comodo هستم و تا حالا هم مشکلی باهاش نداشتم بجز مورد اخیر![]()
سلام
چون که شما اینترنت رو دارید بین دستگاههای مختلف شیر میکنید احتمالا جواب شما تو این پست باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by kases; 01-01-2014 at 18:53.
با تشکر از جناب kases، البته اون تنظیمات مربوط به نسخه قبلی کومود بود ولی کلیت و مفهوم کار عوض نشده... اعتماد سازی شبکه.
حال با فرض اینکه وقتی فایروال فعال باشه اتصال برقرار نمیشه:
شما باید به فایروال بگید که این اتصال امن هست. در این حالت اتصال مسدود نمیشه.
برو به این مسیر:
Control Panel > Network and Internet > Network Connections
کانکشن مربوطه را پیدا کن و روش کلیک راست کن و Properties
بعد روی (Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4 کلیک کن و بعد Properties
در پنجره باز شده در قسمت Use the following IP address در قسمت IP address یک IP نوشته شده.
اون IP را توی فایروال معرفی بکن... میتونید در قسمت حوزه شبکه در فایروال به عنوان یک شبکه معرفی کنی و بعد اون مجاز کنید؛ یا اینکه مستقیما در بخش "قوانین عمومی" برای این IP قانون بسازی و ازادش بزاری.
فایل مورد نظر را به لیست امن انتقال دادید؟
اگر برنامه را به لیست امن انتقال دادید و همچنان وارد اتوسندباکس میشه اسم برنامه را اینجا ذکر کنید.... شاید یک ایراد باشه.
IP زو ادد کردم ولی نشد
مشکل از Stealth ports حل میشه
زمانی که میزارم روی Alert فایروال یک پیغام میده و من allow میکنم و گوشی به نت وصل میشه
ولی وقتی روی block میزارم گوشی وصل نمیشه به نت
چیکار کنم که روی بلاک باشه و گوشی هم به نت وصل شه
درود
دوستان کسی میدونه دیسک نجات کومودو رو میشه بصورت آفلاین هم آبدیت کرد یا نه؟جایی خوندم که برای کاسپر همچین قابلیتی وجود داره...
به هر حال اگه این قابلیت هم به نسخه های جدید دیسک نجاتش اضافه کنن بد نیست.![]()
سلام
شما درست آی-پی را تعریف نکردید...
میتونید بزارید فایروال روی همون حالت Stealth ports و Block بمونه....اگر IP را معرفی کنید در واقع ما اومدیم اون آدرس را مستثنی کردیم.
بنابراین یه روش اینه که مستقیم IP را در بخش قوانین عمومی فایروال معرفی کنید، طبق عکس زیر:
یا روش دیگه:
ابتدا شبکه را معرفی میکنیم:
بعد براش قانون میسازیم:
توجه: این قانون را بالای همه قوانین قرار دهید.
=======
دیتابیس برای دیسک نجات همون دیتابیس CIS هست..... اگر روی سیستم موجود باشه میتونید قبل از اسکن با دیسک نجات، مسیر دیتابیس را برای دیسک نجات مشخص کنید....
Last edited by Jadda; 02-01-2014 at 13:40.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)